طرز تهیه گاناش شکلاتی + نکات

درست کردن گاناش شکلاتی, نحوه ی درست کردن گاناش شکلاتیطرز پخت گاناش شکلاتی
آموزش درست کردن گاناش شکلاتی
شما می توانید مقادیر شکلات و خامه را خودتان انتخاب کنید تا به روش های مختلف از آن استفاده کنید طرز تهیه گاناش شکلاتی با این آموزش ساده طرز تهیه گاناش شکلاتی را یاد بگیرید. برای تهیه این دستور ساده گاناش، تنها چیزی که نیاز دارید شکلات، خامه غلیظ (بهترین حالت فرم گرفته)، مایکروویو و 5 دقیقه زمان است!به نظر می رسد درست کردن گاناش شکلاتی دشوار است. اما حقیقت این است که درست کردن گاناش شکلاتی واقعا ساده است و فقط به دو ماده نیاز دارد. گاناش چیست؟ گاناش شکلاتی با اضافه کردن خامه گرم به شکلات خرد شده و سپس مخلوط کردن آنها با هم تا کاملا یکدست شود درست می شود. . می توانید مقدار شکلات و خامه را خودتان انتخاب کنید تا به روش های مختلف از آن استفاده کنید.بسته به نسبت هر ماده ای که استفاده می کنید، گاناش را می توان به عنوان فراستینگ قابل ریختن، کیک یا شیرینی پرکننده، ترافل و غیره استفاده کرد. در اینجا همه چیزهایی را که باید در مورد طرز تهیه گاناش شکلاتی بدانید پیدا خواهید کرد. آورده ایمبه علاوه، چگونه می توان آن را به صورت ماست برای کیک، کیک و کلوچه درست کرد! گاناش شکلاتی,طرز تهیه گاناش شکلاتی
مواد لازم برای گاناش شکلاتی: برای این دستور به دو ماده نیاز دارید. شکلات نیمه شیرین و خامه ای غلیظ شکلات نیمه شیرین: برای طعم بهتر بهتر است از شکلات های برند معروف استفاده کنید. در این دستور می توانید از شکلات چیپسی های نیمه شیرین نیز استفاده کنید که بعداً کرما اسپسا (ناتا اسپسا) را توضیح خواهم داد: خامه سنگین به نازک شدن شکلات کمک می کند. برای بهترین نتیجه، کرمی را انتخاب کنید که حداقل 36 درصد چربی شیر داشته باشد. نکاتی برای تهیه ی گاناش, طرز تهیه انواع گاناش مراحل تهیه گاناش شکلاتی
نسبت های گاناش همانطور که قبلا اشاره کردیم بسته به ذائقه خود می توانید نسبت شکلات و خامه غلیظ را در این دستور انتخاب کنید. در این مقاله نسبت 1:1 را به شما نشان می دهیم. در اینجا به تفکیک نسبت‌های مختلف می‌پردازیم: • نسبت 1:2: در این نسبت، شما از 4 اونس شکلات نیمه شیرین و 8 اونس خامه غلیظ استفاده می‌کنید. این نسبت برای لعاب های قابل ریختن نازک تر مناسب است.نسبت 1:1 – این نسبتی است که ما برای این دستور استفاده می کنیم، به این معنی که شما از مقدار مساوی شکلات و خامه غلیظ استفاده می کنید.در این مورد از 4 اونس شکلات نیمه شیرین و 4 اونس خامه غلیظ استفاده کنید. این نسبت برای فراستینگ غلیظ‌تر مناسب است و به خوبی روی کیک می‌ریزد. می بینید که چگونه از این گاناش به عنوان نم نم روی کیک های شکلاتی با کره بادام زمینی استفاده می کنیم. نسبت 2:1: برای این نسخه می توانید از 8 اونس شکلات نیمه شیرین و 4 اونس خامه غلیظ استفاده کنید. . با این نسبت گاناش سفت تری تهیه می شود که برای تهیه شیرینی هایی مانند ترافل شکلاتی بسیار مناسب است.طرز تهیه گاناش شکلاتی برای تهیه این گاناش شکلاتی کافی است شکلات را خرد کرده و در ظرف مقاوم در برابر حرارت اضافه کنید. در حالی که خامه غلیظ خود را گرم می کنید، شکلات را کنار بگذارید، سپس خامه غلیظ را به یک ظرف مخصوص مایکروویو (پیرکس) اضافه کنید. من معمولا از مایکروفر برای گرم کردن خامه غلیظ استفاده می کنم چون راحت تر است، اما می توانید از اجاق گاز نیز استفاده کنید. اگر از مایکروویو استفاده می کنید، حتما آن را به دقت زیر نظر داشته باشید تا جوش نیاید.حدود 45 ثانیه تا 1 دقیقه زمان کافی است.سپس خامه گرم را روی شکلات خرد شده بریزید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بماند. وقتی شکلات نرم شد، بهتر است با لیسک یا قاشق شکلات و خامه را با هم مخلوط کنید. بنابراین از وسط شروع به هم زدن کنید و در یک جهت به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کاملا آب شود و مخلوط یکدست شود. روش های درست کردن گاناش,مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی گاناش را به نسبت 1:1 درست کنید، چگونه آن را به رویه کیک یا کرم شیرینی تبدیل کنید؟ یکی دیگر از کارهایی که می توانید با گاناش انجام دهید این است که آن را هم بزنید و از آن برای ایجاد رویه و لایه روی کیک استفاده کنید. برای تهیه فراستینگ گاناش شکلاتی، باید از نسبت 1:1 استفاده کنید.توصیه می کنیم شکلات و خامه را در ظرفی اضافه کنید تا بتوانید فراستینگ را مخلوط کنید تا کار با آن راحت تر شود. پس از مخلوط شدن گاناش، به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس از یخچال خارج کرده و با همزن برقی بزنید تا مانند تصویر بالا غلیظ و یکدست و براق شود، سپس می توانید از آن برای رویه کیک استفاده کنید یا در قیف بریزید و برای تزیین استفاده کنید. یک فنجان از کیک یا کاپ کیک استفاده کنید.نکاتی در مورد پخت گاناش: • بهتر است شکلات را به قطعات کوچک برش دهید، این کار کمک می کند تا سریعتر آب شود و گاناش نرم تری به دست آید.• اگر کرم خود را در مایکروویو گرم می کنید، باید مراقب باشید. اگر آن را بیش از حد گرم کنید، می تواند حباب کند و روی آن بریزد. قبل از مخلوط کردن، اجازه دهید خامه داغ حداقل 2-3 دقیقه روی شکلات بماند. نحوه ی درست کردن گاناش شکلاتی, نکته هایی برای گاناش شکلاتی طرز تهیه انواع گاناش شکلاتی
سوالات متداول گاناش – آیا می توانم از شکلات سفید استفاده کنم؟شما می توانید از شکلات سفید استفاده کنید اما با شکلات نیمه شیرین بسیار متفاوت است، بنابراین باید مقدار هر یک از مواد را تنظیم کنید. برای آب‌ریزش و آب‌ریزش آن، نسبت 1:1 از 6 اونس شکلات سفید (یا 1 فنجان چیپس شکلات سفید) را به 1/3 فنجان (80 میلی‌لیتر) خامه غلیظ ترجیح می‌دهیم. – آیا می توانم از چیپس های شکلاتی نیمه شیرین استفاده کنم؟ ما ترجیح می دهیم به جای شکلات چیپسی از شکلات چیپسی های نیمه شیرین استفاده کنیم زیرا در شکلات چیپسی تثبیت کننده هایی اضافه شده است. اما برای تهیه این گاناش می توانید از شکلات چیپسی استفاده کنید. 2/3 فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین معادل 4 اونس است.- آیا گاناش شکلاتی سفت می شود؟اگرچه گاناش هنگام سرد شدن یا یخچال کمی سفت می شود، اما نرم می ماند.- آیا نگهداری در یخچال ضروری است؟می توانید تا 2 روز در دمای محیط قرار دهید. اما باز هم ترجیح می‌دهیم آن را در یخچال نگهداری کنیم تا تازه‌تر بماند. آن را در ظرف درب دار گذاشته و به مدت 4-5 روز در یخچال قرار دهید. در صورت لزوم، قبل از استفاده مجدداً در مایکروویو گرم کنید یا اجازه دهید به دمای اتاق برسد. .
بیشتر بخوانید:  طرز گلابی کاراملی با بستنی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …