دستور پخت کیک هویج
طرز تهیه کیک هویج
کیک هویج یکی از غنی ترین کیک هایی است که می توانید در هر فصلی از سال تهیه کنید و از خوردن آن با چای لذت ببرید. کیک هویج به راحتی با آجیل یا دارچین درست می شود.
کیک هویج را می توان به روش های مختلفی از جمله کیک سیب و هویج یا کیک هویج و گردو تهیه کرد که در این مطلب طرز تهیه کیک هویج و گردو را آموزش می دهیم.
کیک هویج خامه ای:
این بهترین دستور کیک هویج است که من تا به حال استفاده کرده ام. ترجیح میدهیم تکههای هویج در مایع کیک رنده شود و پس از پخت، تقزیبا مخلوط شود، اما میتوانید از غذاساز هم استفاده کنید. هویج را سریعتر رنده می کند اما تکه های آن کمی بزرگتر می شود.
این دستور را می توانید با آجیل و کشمش یا بدون آن درست کنید. ما دوست داریم در این کار از شکر گرانول و قهوه ای استفاده کنیم.
* دستور تهیه خامه که در زیر برای شما قرار داده ایم. این یک سرما ملایم است و برای خنک کردن کل کیک ایده آل نیست.
طرز تهیه کیک داچین گردویی هویج:
مواد لازم برای کیک هویج:
2 فنجان (250 گرم)
جوش شیرین
نمک دریا تصفیه شده
نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین
1 و نیم قاشق چایخوری
کانولا یا روغن نباتی
1 و 1/4 فنجان (295 میلی لیتر)
1 فنجان (200 گرم)
شکر قهوه ای بسته بندی شده
عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری
هویج پوست گرفته
3 فنجان (300 گرم) (5 تا 6 هویج متوسط)
گردوی درشت خرد شده
1 فنجان (100 گرم)
نصف فنجان (65 گرم)
مواد لازم برای تهیه کرم:
پنیر خامه ای، در دمای اتاق
8 اونس (225 گرم)
شکر پودر شده
1 و 1/4 فنجان (140 گرم)
خامه فرم گرفته مخصوص