طرز تهیه کیک هویج یخچالی

درست کردن کیک هویج یخچالی, نحوه درست کردن کیک هویج یخچالی طرز تهیه کیک هویج یخچالی
مواد لازم برای کیک هویج یخچالی: هویج حدود 500 گرم، 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 پیمانه گلاب، 1/4 پیمانه زعفران دم کرده به اندازه 1 بسته پتی بیسکویت بوربون طرز تهیه کیک هویج در یخچال: ابتدا هویج ها را بپزید و با مخلوط کن پوره کنید و روی آتش بگذارید سپس شکر را اضافه کنید و نشاسته ذرت را با نصف لیوان آب حل کرده و اضافه کنید. به شدت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. پودر ژلاتین را با چند قاشق آب حل کنید، نیازی به جوشیدن نیست، مواد را داخل آتش بریزید، گلاب و زعفران را اضافه کنید، بگذارید چند دقیقه هم بزند و مواد کمی سفت شود و آب داخل مواد تبخیر خواهند شد. مواد را در قالب مورد نظر بریزید و شیرینی ها را لایه لایه قرار دهید. بگذارید خنک شود و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد و سپس از قالب خارج کنید و با خامه تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:  درست کردن کیک به شکل دستکش بیس بال

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …