![کیک فنجانی شیره انگور،طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور پخت کیک فنجانی شیره انگور, طرز پخت کیک فنجانی شیره انگور](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-daa9db8cdaa9-d981d986d8acd8a7d986db8c-d8b4db8cd8b1d987-d8a7d986daafd988d8b1_631a0c215276a.jpeg)
عطر کیک آب انگور و طعم آن با چای تازه دم کرده فوق العاده است
مواد لازم برای کیک آب انگور: تخم مرغ بزرگ 2 عدد شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری آرد، 8 قاشق غذاخوری آب 7 قاشق غذاخوری انگور، 1/2 قاشق غذاخوری دارچین، 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل، 1/4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده، 3 قاشق غذاخوری آبغوره کیک فنجانی انگور: ابتدا مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر، شکر قهوه ای، دارچین و زنجبیل را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن دستی خوب بزنید و در آخر آب انگور و روغن و گردو را اضافه کنید و وقتی مایع یکدست شد داخل لیوان های چرب شده بریزید و در صورت تمایل می توانید مقداری گردوی خرد شده نیز اضافه کنید. در قابلمه ای که از قبل مقداری آب گرم در آن ریخته اید بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بخارپز را روی آن بگذارید و بگذارید 20 دقیقه بماند سپس با چنگال تست کنید. .