![شیرینی قیطونی،طرز تهیه شیرینی قیطونی درست کردن شیرینی قیطونی,طرز پخت شیرینی قیطونی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d982db8cd8b7d988d986db8c_631a26d16c5bc.jpeg)
مواد لازم برای شیرینی قیطونی: پودر قند 180 گرم آرد سفید 180 گرم آرد نخودچی 180 گرم روغن جامد 180 گرم زنجبیل پودر شده 1 قاشق غذاخوری هل پودر شده 1 قاشق غذاخوری یا 2 قاشق غذاخوری پودر هل پودر به میزان لازم * پودر نارگیل رنگی را با زعفران مخلوط کردم نارنجی غلیظ درست کردم طرز تهیه کیتونی: کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی حداقل 5 دقیقه بزنید تا یکدست و یکدست شود. سپس آرد، هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا یک بار از چرخ گوشت بچرخانید. خمیر را یک شب در نایلون قرار دهید و استراحت دهید. سپس از خمیر گلوله های کوچک (من 15 گرم جدا کردم) بردارید و در گلاب بریزید (می توانید از عرق بهارنارنج یا بید مشک استفاده کنید) و به شکل گلوله های مختلف در بیاورید. در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.