طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

درست کردن کیک کوکواستار, نحوه درست کردن کیک کوکواستار طرز تهیه کیک کوکوستار ترکی
مواد لازم برای کیک کوکوستار ترکی: 2 عدد تخم مرغ، 1 لیوان شیر، 1 پیمانه شکر، 1 پیمانه روغن زیتون یا روغن مایع، نصف لیوان آرد، 1 پیمانه کاکائو، 2 قاشق غذاخوری وانیل. شکر 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف بسته مواد لایه میانی کیک کوکوستار: خامه فرم گرفته با طعم سرشیر (کرم پودری) 1 بسته پودر نارگیل 2 لیوان شیر 2 لیوان مواد لازم برای گاناش: خامه صورتی صبحانه 1 بسته (200 میلی لیتر) شکلات شیری 2 بسته (160 گرم) طرز تهیه کیک ترکی کوکوستر: تخم مرغ و شکر را به مدت پنج دقیقه با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود سپس بقیه مواد را به عنوان تارت ساده اضافه کنید. خمیر تارت را در قالبی به قطر 30 سانتی متر که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و با خلال دندون بپزید و تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد خاموش کنید. در فر، لایه میانی را با مخلوط کردن شیر، کرم شانتی و پودر نارگیل آماده کنید تا به شکل خامه فرم گرفته شود و سپس در یخچال قرار دهید. .گاناش را با حرارت دادن خامه درست کنید تا به دمای جوش برسد اما نجوشد سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر خیس کنید و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناش خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل به مدت در یخچال قرار دهید. 2-3 ساعت و سپس سرو کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی شکلاتی با بستنی به یک روش دیگر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …