کاهو فرانسوی و خواص آن

کاهو فرانسوی,خواص کاهو فرانسوی,عوارض مصرف کاهو فرانسوی کاهوی فرانسوی چیست؟ همه چیز درباره کاهوی فرانسوی کاهوی فرانسوی یکی از پرمصرف ترین سبزیجات سالاد در جهان است. کاهوی فرانسوی طعم کمی تلخ دارد اما ترکیب آن در سالاد و ساندویچ طعم خوبی دارد و زیبا به نظر می رسد. کاهوی فرانسوی نوعی کاهوی رومی است که طعم کمی تلخ دارد و یکی از پرمصرف ترین سبزیجات سالاد در جهان است. کاهو سبز فرانسوی (به انگلیسی: green lollo rosso) و کاهو فرانسوی قرمز (به انگلیسی: Lollo Rosso Lettuce یا Red Leaf Lettuce) یکی از قدیمی ترین سبزیجات برای تهیه سالاد است. کاهو فرانسوی یکی از پرطرفدارترین کاهوها برای کشت در تمام کشورهای جهان است. دلیل رنگ قرمز این کاهو وجود آنتوسیانین است که در پرتقال قرمز نیز وجود دارد. کاهو سبز و قرمز فرانسوی به صورت خام در انواع سالادها یا ساندویچ ها و یا همراه با سبزیجات و به عنوان پیش غذا استفاده می شود. کاهوی فرانسوی چیست؟برگ های کاهوی فرانسوی به صورت فر و چین خورده است و بریدگی های بسیار ریز روی آنها دیده می شود. کاهو فرانسوی سبز، کاهوی فرانسوی قرمز و کاهوی سه رنگ بنفش سه رنگ اصلی این سبزی موجود در بازار هستند.این کاهو می تواند بین 15 تا 30 سانتی متر ارتفاع داشته باشد.طعم کاهوی فرانسوی با اکثر افراد سازگار است و کمی تلخی دارد، اما استفاده از کاهوی فرانسوی در سالاد طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. احتیاط در مصرف کاهوی فرانسوی. کاهوی فرانسوی دارای مزاج فزاینده ای سرد است، بنابراین مصرف بیش از حد آن به ویژه برای افراد دارای مزاج بلغمی مفید نیست و می تواند باعث سستی شود. وجود ویتامین K در این کاهو می تواند در رقیق کننده خون اختلال ایجاد کند. داروهایی مانند وارفارین کاهو فرانسوی,خواص کاهو فرانسوی,کاهو فرانسوی قهوه ای کاهو فرانسوی قرمز، زمان ماندگاری و روش نگهداری کاهوی فرانسوی، زمان نگهداری کاهوی فرانسوی در یخچال در ظروف در بسته تقریباً 10 روز است. اگر می‌خواهید ماندگاری کاهوی فرانسوی را افزایش دهید، می‌توانید کاهوی فرانسوی ریشه‌دار بخرید و ریشه‌های آن را در یک لیوان آب یا یک حوله مرطوب بپیچید و در یک کیسه پلاستیکی با سوراخ‌هایی در کشوی یخچال برای مدت طولانی نگهداری کنید. کاهوی فرانسوی را نباید در کنار میوه هایی مانند سیب، موز و گلابی نگهداری کرد، زیرا گاز طبیعی تولید شده توسط این میوه ها باعث پژمرده شدن سریعتر کاهو می شود. وجود ماسه در برگ های کاهوی فرانسوی به دلیل چین خوردگی آنها امکان پذیر بود.قبل از مصرف، برگ های گیاه اصلی را به تعداد دلخواه جدا کرده و یکی یکی در آبکش قرار دهید و یک بار با آب لوله کشی بشویید تا خاک و ماسه به طور کامل از روی برگ ها پاک شود.در یک کاسه بزرگ، 2 فنجان آب سرد و 1 فنجان سرکه سفید را با هم ترکیب کنید و برگ های کاهو را به مدت 10 دقیقه در این محلول خیس کنید، سپس آبکش کنید و از آب اضافی جدا شده استفاده کنید. برای اینکه کاهو سریعتر آب را جذب کند، می توانید آن را بین دو لایه دستمال کاغذی قرار دهید تا زودتر خشک شود. قسمت های قهوه ای شده برگ ها را با قیچی بردارید و دور بیندازید، می توانید قبل از گذاشتن در یخچال کل کاهو را به همین ترتیب بشویید تا آماده استفاده شود و بدون برداشتن آب آن را با دستمال پاک کنید و آن را در فریزر پلاستیکی نگهداری کنید. در این صورت ماندگاری کاهو در یخچال تنها 1 هفته خواهد بود. اگر کاهو تلخ است، می توانید برگ ها را به مدت 15 دقیقه در آب نمک سرد خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود. اگر پوسته پوسته شد، می‌توانید برگ‌های کاهو را در یک کاسه آب سرد که کمی آبلیمو به آن اضافه کرده‌اید بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا تازگی خود را بگیرد. کاهوی فرانسوی کاهو فرانسوی,خواص کاهو فرانسوی,کاهو فرانسوی سبز ویژگی های کاهوی فرانسوی هر 100 گرم کاهو فرانسوی فقط 12 کالری دارد.از نظر طب سنتی طبع کاهوی فرانسوی سرد و مرطوب است بنابراین زیاده روی در مصرف آن برای افراد بلغمی مناسب نیست.کاهوی فرانسوی کم کالری و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. میزان آنتی اکسیدان های موجود در کاهوی فرانسوی قرمز و کاهوی فرانسوی بنفش بیشتر از کاهوی فرانسوی سبز است. مقدار بالای فیبر موجود در کاهو سبز اشتهای شما را کاهش می دهد و از طرفی باعث می شود سریعتر احساس سیری کنید و کالری کمتری مصرف کنید. این گیاه منبع غنی ویتامین A، بتاکاروتن، ویتامین K، ویتامین C، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید فولیک و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، فسفر، سدیم، روی، پتاسیم و کلسیم است. این گیاه یک آرام بخش طبیعی محسوب می شود. گنجاندن کاهوی فرانسوی در رژیم غذایی نقش مهمی در پیشگیری از انواع سرطان ها، پوکی استخوان و کم خونی ناشی از کمبود آهن دارد و از آلزایمر پیشگیری می کند.ویتامین B6 موجود در این سبزی باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون شده و با افزایش اکسیژن رسانی به بدن کمک می کند. درمان کم خونی میزان بالای ویتامین C موجود در این کاهو خطر ابتلا به نقرس را کاهش می دهد.آبرسانی بدن با کاهوی فرانسوی نوشیدن آب کافی برای بدن ضروری است اما آبی که از میوه ها و سبزیجات به دست می آید خاصیت آبرسانی بیشتری برای سلول های بدن دارد.برخی از سبزیجات مانند کاهوی فرانسوی آب زیادی دارند، 96 درصد از محتوای کاهو فرانسوی را آب تشکیل می دهد، بنابراین مصرف این سبزی باعث آبرسانی به بافت های بدن می شود. تقویت بینایی با کاهوی فرانسوی، وجود ویتامین A و بتاکاروتن در کاهوی فرانسوی به بهبود سلامت چشم و بینایی کمک می کند تقویت سیستم ایمنی بدن با کاهوی فرانسوی، وجود آنتی اکسیدان های مختلف در این کاهو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از بدن در برابر عفونت می شود. انواع مختلف محافظت به بهبود سریعتر زخم ها کمک می کند. برخی بر این باورند که مصرف کاهوی فرانسوی باعث کاهش ابتلا به سرماخوردگی و عفونت مکرر می شود. پیشگیری از بیماری قلبی با کاهوی فرانسوی مصرف کاهوی فرانسوی به دلیل داشتن پتاسیم باعث کاهش فشار خون می شود که از شما در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند و خطر سکته و حمله قلبی را کاهش می دهد. وجود منیزیم در این سبزی به آرامش ماهیچه های قلب و حفظ سلامت قلب کمک می کند.کاهو فرانسوی,خواص کاهو فرانسوی,فواید مصرف کاهو فرانسوی نحوه مصرف و افزایش ماندگاری کاهوی فرانسوی سلامت پوست کاهوی فرانسوی آنتی اکسیدان ها نقش مستقیمی در حفظ سلامت و شادابی پوست دارند و از پوست در برابر تخریب لایه بیرونی پوست محافظت می کنند.پوست در برابر نور خورشید و رادیکال های آزاد و جلوگیری از پیری زودرس و ایجاد جوش و آکنه.خواص ضد التهابی و ضد سرطانی کاهوی فرانسوی مانند سایر سبزیجات، کاهوی فرانسوی دارای خواص ضد التهابی است و با کاهش التهاب در بدن از بروز بیماری های مزمن و درد مفاصل جلوگیری می کند. از آسیب رادیکال های آزاد و رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند و به درمان و پیشگیری از سرطان کمک می کند و با هر گونه باکتری مضر در بدن مبارزه می کند. بهبود سلامت استخوان و دندان با کاهوی فرانسوی، ویتامین K و کلسیم موجود در کاهوی فرانسوی از استخوان ها و دندان های سالم حمایت می کند. با کاهوی فرانسوی اضطراب و افسردگی را کاهش دهید اگر به طور روزانه از استرس و اضطراب رنج می برید، کاهوی فرانسوی یکی از گزینه های آرامبخش طبیعی برای شماست. این گیاه از دیرباز به عنوان تقویت کننده اعصاب شناخته شده است. ویتامین های گروه B موجود در کاهوی قرمز، استرس و اضطراب را کاهش داده و در نتیجه افسردگی را بهبود می بخشد. بهبود خواب با کاهوی فرانسوی کاهوی فرانسوی به خواب بهتر کمک می کند. از زمان های قدیم این گیاه را به طور سنتی برای افرادی که مشکل خواب داشتند تجویز می کردند.مصرف کاهوی فرانسوی در دوران بارداری از آنجایی که ماهیت کاهوی فرانسوی بلغمی است نباید در مصرف آن زیاده روی کرد و مصرف روزانه به هیچ عنوان توصیه نمی شود.مصرف متعادل کاهوی فرانسوی برای زنان باردار، 1 تا 2 وعده در هفته، می تواند فواید زیادی برای سلامتی مادر و جنین داشته باشد. فولات موجود در این سبزی برای سلامتی مادر و پیشگیری از نقایص مادرزادی، رشد لوله عصبی و تشکیل دریچه های صورت و قلب در جنین مفید است. کاهوی فرانسوی به تقویت سیستم ایمنی مادر باردار کمک می کند و در پیشگیری از دیابت بارداری مفید است.ویتامین K خونریزی پس از زایمان را کاهش می دهد. فیبر موجود در آن از یبوست در دوران بارداری جلوگیری می کند. .
بیشتر بخوانید:  مزایای گوشت اردک که آن را بیشتر از یک خوراکی معمولی می کند

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …