قارچ چاگا + خواص آن

راهنمای خرید قارچ چاگا, عوارض جانبی قارچ چاگا, فواید قارچ چاگا برای سلامتی قارچ چاگا چیست، خواص شگفت انگیز قارچ چاگا برای سلامتی و نحوه استفاده از آن
قارچ چاگا به دلیل خواص دارویی در برابر سرطان از زمان های بسیار قدیم در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است. خواص انرژی زا چای چاگا آن را جایگزین خوبی برای قهوه می کند. قارچ چاگا (به انگلیسی: Chagahong) با نام علمی Inonotus obliquus و به طلای سیاه معروف است. این قارچ به دلیل خواص دارویی آن به قارچ سرطانی معروف است. این قارچ روی درختان شمال اروپا، کانادا، آمریکای شمالی و آسیا رشد می کند و از زمان های قدیم در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است. از آنجایی که قارچ چاگا حاوی مقدار زیادی رنگدانه ملانین است، هنگامی که در معرض نور خورشید قرار می گیرد، سطح آن سیاه می شود، در حالی که فضای داخلی نارنجی روشن باقی می ماند. میزان اگزالات موجود در قارچ چاگا نسبت به سایر گیاهان بسیار زیاد است. بافت قارچ چگا سفت است و پس از خشک شدن آن را پودر کرده و برای تهیه نوشیدنی چاگا استفاده می کنند یا پودر آن را در کپسول بسته بندی کرده و در لبنیات استفاده می کنند.استفاده همزمان از چای چاگا با سایر مواد مغذی غذایی مانند آووکادو، کینوآ و گوجی بری باعث می شود یک میان وعده کامل و بسیار مغذی و سرشار از ویتامین ها، پلی ساکاریدها و فلاونوئیدها داشته باشید که حس طراوت بسیار خوبی را به شما القا می کند.ارزش غذایی قارچ چاگا قارچ چاگا حاوی انواع مواد مغذی از جمله ویتامین B، ویتامین D، پتاسیم، روبیدیم، سزیم، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، روی، سلنیوم، آهن، منگنز، منیزیم و کلسیم است. هر 5 گرم قارچ چاگا 5 کالری دارد و حاوی 1 گرم پروتئین و 5 گرم فیبر است. به گفته محققان، این قارچ دارای بالاترین غلظت آنتی اکسیدان در بین تمام مواد غذایی است و حاوی پلی ساکارید، بتا دی گلوکان، فیتواسترول، بتولین و بتولین لیسید، ملانین و SOD است. خواص قارچ چاگا افزایش انرژی با چای چاگا. نوشیدن 1 فنجان چای چاگا انرژی و استقامت بدن را افزایش می دهد و انرژی مورد نیاز کبد و ماهیچه ها بهتر تامین می شود و این خاصیت باعث پرانرژی و خستگی شما می شود. مصرف چاگا باعث افزایش گلیکوژن در کبد و ماهیچه ها و از طرفی کاهش اسید لاکتیک در خون می شود و در نتیجه خستگی مزمن را برطرف کرده و سطح انرژی بدن را افزایش می دهد.مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داد که پلی ساکارید موجود در قارچ باعث می شود موش ها در هنگام شنا استقامت بیشتری از خود نشان دهند.خواص قارچ چاگا, قارچ چاگا چیست, قارچ chaga مقدار بالای ملانین موجود در قارچ چاگا لایه بیرونی در معرض نور خورشید را سیاه می کند.با سرطان مبارزه می کند قارچ چاگا می تواند با بهبود سیستم ایمنی به شما در مبارزه با سرطان کمک کند. مطالعات نشان داده است که مصرف چاگا سلول های ایمنی بدن را برای مبارزه با سرطان فعال می کند. علاوه بر این، خواص ضد توموری، ضد ویروسی و ضد آنفلوانزای این قارچ در تحقیقات به اثبات رسیده است. با کاهش التهاب بر اساس مطالعات حیوانی، عصاره چاگا ممکن است التهاب روده را در برخی از حیوانات کاهش دهد. درمان بیماری های قلبی عروقی. میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در این قارچ باعث کاهش کلسترول خون و فشار خون می شود. در نتیجه با بیماری های قلبی عروقی مبارزه می کند و از حملات قلبی جلوگیری می کند. تقویت سیستم ایمنی توسط تحقیقات انجام شده بر روی موش ها نشان داده شده است. چاگا تولید را تنظیم می کند. سیتوکین ها و ارتباط سلول های سیستم ایمنی با یکدیگر را بهبود می بخشد و در نتیجه سیستم ایمنی را تقویت می کند. به این ترتیب چاگا می تواند در درمان عفونت های خفیف تا شدید مانند سرماخوردگی و آنفولانزا موثر باشد.سیتوکین ها پروتئین ها و ناقل های شیمیایی سیستم ایمنی هستند که نقش حیاتی در تحریک گلبول های سفید دارند.قارچ چاگا چیست, قارچ chaga, ارزش غذایی قارچ چاگا قارچ چاگا به صورت پودر و عصاره برای مبارزه با دیابت استفاده می شود.مطالعات روی موش های چاق دیابتی نشان داد که مصرف مکمل چاگا در عرض 3 هفته قند خون را 31 درصد کاهش داده و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد، بنابراین می توان گفت چاگا نقش بسیار موثری دارد. در درمان دیابت خواص ضد ویروسی چاگا یک ضد ویروس گیاهی قوی است و از بدن در برابر بیماری های ویروسی مانند هپاتیت و HIV محافظت می کند. آنها روند پیری را به تاخیر می اندازند. قرار گرفتن پوست در معرض نور خورشید و مواد شیمیایی روند پیری را تسریع کرده و باعث ایجاد چین و چروک می شود. زودرس می شود اما مصرف چاگا می تواند این روند را کند کرده و علائم پیری زودرس را از بین ببرد.آنتی اکسیدان های موجود در چاگا از سفید شدن زودرس مو در سنین پایین جلوگیری می کند. روش مصرف قارچ چاگا چای چاگا به عنوان جایگزین قهوه در جنگ جهانی اول و دوم استفاده می شد. رایج ترین روش مصرف قارچ چاگا استفاده از چای گیاهی و کپسول های مکمل آن است.برای تهیه چای چاگا بهتر است ابتدا قارچ را به قطعات ریز خرد کنید و سپس پودر کنید و 1 قاشق چایخوری از پودر را حداقل 5 دقیقه در آب جوش خیس کنید و با کمی عسل شیرین شده میل کنید.برای خوش طعم شدن این معجون می توانید از مقدار کمی آب لیموی تازه استفاده کنید. عوارض جانبی قارچ چاگا, فواید قارچ چاگا برای سلامتی, نحوه مصرف قارچ چاگا چای انرژی زا قارچ چاگا، عوارض جانبی قارچ چاگا، میزان اگزالات موجود در این قارچ زیاد است و نگرانی در مورد تاثیر آن بر کلیه ها وجود دارد. اگزالات یک ماده ضد تغذیه است یعنی اجازه جذب مواد دیگر را نمی دهد و از طرفی باعث تجمع کلسیم در کلیه می شود و احتمال سنگ کلیه را افزایش می دهد. در برخی موارد، استفاده بیش از حد از چاگا منجر به نارسایی کلیه شده است. مصرف زیاد و همزمان چاگا با داروهای ضد دیابت می تواند باعث افت شدید قند خون شود. برخی افراد به این قارچ حساسیت دارند. مصرف این قارچ باعث افزایش فعالیت سیستم دفاعی بدن می شود و فرد را دچار بیماری های خودایمنی می کند و احتمال تداخل با داروهای انعقاد خون وجود دارد و افراد مبتلا به اختلالات خونریزی نباید از آن استفاده کنند. راهنمای خرید قارچ چاگا قارچ چاگا خشک شده به راحتی جذب روده نمی شود و به همین دلیل برای جذب در روده باید آن را در آب داغ خیس کرد یا از عصاره آن استفاده کرد.قارچ چاگا عمدتاً به صورت پودر برای تهیه چای و جوشانده یا به صورت عصاره چاگا، چای کیسه ای و تکه های خشک چاگا فروخته می شود، برخی معتقدند عصاره آن بهتر جذب بدن می شود.داروهای گیاهی مانند چاگا به طور مرتب استفاده نمی شوند و هیچ تحقیقی برای تعیین دوز یا خلوص بی خطر آن انجام نشده است، بنابراین مدت زمان مصرف در مارک های مختلف متفاوت است، بنابراین هنگام استفاده دستورالعمل پشت بسته بندی را مطالعه کنید. . اگر مواد دیگری به بسته بندی برندی که خریداری کرده اید اضافه شده است و از آن بی اطلاع هستید، بهتر است قبل از استفاده با داروساز مشورت کنید. رنگ پودر چاگا از نارنجی روشن تا قهوه ای تیره است، رنگ تیره آن نشان می دهد که پوست بیرونی قارچ قبل از پودر شدن جدا نشده است. اگر رنگ پودر چاگا سیاه باشد ممکن است نشان دهنده مسمومیت باشد و قابل مصرف نباشد. برای کاهش خطر آلودگی، از برندهایی خریداری کنید که خالص و ارگانیک هستند و هیچ افزودنی ندارند. گواهی ارگانیک این محصول نشان می دهد که در معرض آفت کش ها یا مواد شیمیایی ناخواسته قرار نگرفته است. .
بیشتر بخوانید:  خواص کیوی

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …