پیچک کدو چیست؟ + خواص و روش مصرف

خواص دارویی پیچک کدو, روش مصرف پیچک کدو, عوارض مصرف پیچک کدو عکس کدو پیچک یا خیار قرمز و ارزش غذایی کدو پیچک کدو یا خیار پیچک قرمز در بسیاری از غذاهای هندی و طب سنتی چینی استفاده می شود و برای سلامت قلب و عروق و پیشگیری از دیابت بسیار مفید است. کدو حلوایی پیچک (به انگلیسی: Ivy gourd) یا خیار قرمز گیاهی بومی آفریقا و آسیا است. این گیاه با نام علمی Coccinia grandis (به انگلیسی: Coccinia grandis) که گیاهی از خانواده کدو تنبل است، شناخته می شود. بسیار شبیه هندوانه است و خیلی سریع رشد می کند. تمام قسمت های این گیاه قابل استفاده است. از فواید کدو حلوایی می توان به بهبود سیستم قلبی عروقی، کاهش قند خون، پیشگیری از دیابت و بهبود متابولیسم بدن اشاره کرد. پیچک کدو در بسیاری از غذاهای هندی استفاده می شود. مزایای پیچک کدو, میوه پیچک کدو, پیچک کدو پیچک کدو چیست پیچک کدو یک گیاه خزنده چند ساله با رشد سریع است که می تواند به سرعت نرده ها را بپوشاند. میوه های آن ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن قرمز می شوند. طعم میوه آن بسیار شبیه خربزه تلخ است. میوه بالغ کدوی پیچک 25-60 میلی متر طول و 15-35 میلی متر عرض دارد.رنگ این کدو سبز مایل به قرمز به نظر می رسد که در شمال شرق آسیا و بنگال غربی بسیار محبوب است.پیچک کدو به طور گسترده در چین، کامبوج، میانمار و آفریقا کشت می شود. از دانه ها یا قلمه ها برای کاشت کدو پیچک استفاده می شود. این گیاه در روز حدود 10 سانتی متر رشد می کند و گل های ستاره ای شکل سفید زیبایی دارد و فواید آن برای سلامتی بدن بسیار است. رشد بسیار بلند و سریع این گیاه باعث شناخته شدن آن به عنوان علف هرز شده است.این گیاه در مناطق گرمسیری به خوبی رشد می کند و دمای سرد 6- درجه را تحمل می کند. بنابراین عمر آن در مناطق سردسیر یک سال است. پیچک کدو چیست, ارزش غذایی پیچک کدو, خواص پیچک کدو ارزش غذایی پیچک کدوئی ارزش غذایی پیچک کدویی میوه پیچک کدو در چین برای تهیه انواع داروهای سنتی استفاده می شود. برگ پیچک دارای خواص آنتی هیستامینی است و برای درمان تب، برونشیت، آرتروز و یرقان استفاده می شود. کدو حلوایی پیچک سرشار از بتاکاروتن است که عملکرد قلب را بهبود می بخشد و از بیماری قلبی جلوگیری می کند. پیچک کدو نیز یک بچه هندوانه است. معروف است و بیشتر میوه آن مانند هندوانه از آب تشکیل شده است. طعم مطبوعی دارد و سرشار از مواد مغذی است.ارزش غذایی هر 100 گرم پیچک کدو، آهن، 1.4 میلی گرم کلسیم، 40 میلی گرم ویتامین B1 و 7207 میلی گرم فیبر غذایی، 1.6 میلی گرم مزایای پیچک کدو, میوه پیچک کدو, پیچک کدو خواص پیچک کدو برای بدن ضعف و خستگی است.قند خون را تنظیم می کند. دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و متابولیسم را افزایش می دهد و از چاقی جلوگیری می کند. از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند. به بدن در درمان انواع عفونت ها کمک می کند و از ایجاد آلرژی در بدن جلوگیری می کند. خواص آنتی اکسیدانی پیچک کدو تنبل با اثرات رادیکال های آزاد مبارزه می کند و از بیماری هایی که به دلیل افزایش سن و زوال بدن رخ می دهد مانند آب مروارید جلوگیری می کند. این گیاه برای درمان تب، آسم، یرقان، خونریزی و مشکلات روده ای مفید است و در عرض چند هفته پس از افزودن این گیاه به رژیم غذایی روزانه می توانید اثرات شگفت انگیز آن را برای سلامتی مشاهده کنید تنظیم قند خون: آب برگ و ریشه این گیاه گیاه یکی از درمان های سنتی دیابت است. ساقه و برگ های کدو پیچک را می توان بخار پز کرد یا به سوپ اضافه کرد. استفاده از برگ های خام آن در کنار سایر سبزیجات باعث کاهش قند خون می شود. برای کنترل قند خون می توانید چندین بار در هفته از برگ های این گیاه استفاده کنید. پیشگیری از چاقی: مصرف تخمه کدو تنبل از ذخیره چربی در سلول ها جلوگیری می کند و از طرفی با افزایش متابولیسم باعث کالری سوزی بدن می شود.پیچک کدو در بسیاری از دستور العمل های هندی استفاده می شودتیامین موجود در کدو حلوایی پیچک باعث افزایش متابولیسم می شود و کمک می کند کربوهیدرات ها راحت تر به گلوکز تبدیل شوند و وارد پلاسمای خون شوند و سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش دهند. کاهش احساس خستگی: هر 100 گرم پیچک کدو حلوایی حاوی 4.1 میلی گرم آهن است که باعث عملکرد مطلوب بدن و جلوگیری از احساس خستگی می شود. مصرف این گیاه شما را سالم تر و پرانرژی تر می کند.تقویت کننده سیستم ایمنی: کدو حلوایی حاوی ویتامین B2 است که به تقویت سیستم ایمنی و افزایش سطح انرژی کمک می کند، همچنین می تواند به کاهش علائم صرع، اسکلروزیس و آلزایمر کمک کند. سیستم گوارش را بهبود می بخشد: فیبر موجود در برگ و ساقه کدو پیچک به هضم بهتر غذا کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. پیشگیری از سنگ کلیه: کلسیم موجود در کدو حلوایی پیچک زمانی که با سبزیجات دیگر مانند اسفناج استفاده می شود برای درمان سنگ کلیه مفید است. پیشگیری از آلرژی: مقادیر بالای ساپونین، استروئیدها، آلکالوئیدها، گلیکوزیدها و فلاونوئیدهای موجود در کدو حلوایی پیچک به بدن در برابر شوک آنافیلاکتیک کمک می کند. و سایر عوامل آلرژی زا کمک می کند.درمان زخم ها و عفونت ها: برای درمان زخم ها و عفونت ها می توان از ریشه، میوه و برگ های گیاه ضماد درست کرد.علاوه بر این، خواص آنتی بیوتیکی آن به بدن در برابر عفونت های باکتریایی کمک می کند. پیشگیری از سرطان: میزان بالای بتاکاروتن موجود در کدو حلوایی پیچک خاصیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد و سلول های سرطانی را سرکوب می کند و از تکثیر آنها جلوگیری می کند. استفاده از این گیاه در رژیم غذایی یکی از راه های اثبات شده برای کاهش خطر ابتلا به سرطان است. میوه پیچک کدو, پیچک کدو, بذر پیچک کدو نحوه استفاده از پیچک کدو حلوایی نحوه استفاده از پیچک کدو حلوایی شما می توانید به سادگی از پیچک کدو حلوایی به صورت خام، پخته یا ترشی استفاده کنید و از مواد مغذی آن بهره مند شوید. مصرف این گیاه به درمان زخم های دهان کمک می کند. می توانید از برگ های آن برای کاهش تورم استفاده کنید. آن را مستقیماً روی ناحیه ملتهب قرار دهید. می توانید از آب برگ کدو به عنوان مقوی استفاده کنید، این آب می تواند دیابت و یرقان را درمان کرده و قند خون را پایین بیاورد، رب این گیاه در قسمت های آسیب دیده مانند اگزما استفاده می شود. عوارض مصرف ریشه پیچک در کودکان منجر به شب ادراری می شود احتمال واکنش پوستی به برگ های این گیاه وجود دارد پس حتما قبل از مصرف تست حساسیت انجام دهید. .
بیشتر بخوانید:  خواص زنجبیل و ارتباط آن با لاغری

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …