میوه پشن فروتو خواص آن | و چگونگی مصرف

پشن فروت چیست , روش مصرف پشن فروت , راهنمای خرید پشن فروت فواید و نحوه استفاده از میوه گل ساعتی، خواص بی نظیر میوه گل ساعتی (میوه عشق و شور) میوه گل ساعتی یکی از میوه های گرمسیری است که طعم ترش و سرشار از ویتامین C و ویتامین A دارد، بنابراین برای بهبود سیستم ایمنی بدن، سلامت پوست و مو استفاده می شود و برای سلامت چشم و پیشگیری از بیماری های مزمن بسیار مفید است. این میوه کم کالری که با نام علمی Passiflora edulis شناخته می شود، بومی برزیل و آمریکای جنوبی است، اما در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود.این میوه گرمسیری معمولا به رنگ ارغوانی و زرد است. میوه های کوچک بنفش (به انگلیسی: Passiflora edulis) و میوه های بزرگتر زرد (به انگلیسی: Passiflora flavicarpa) هستند. قطر میوه 4-7.5 سانتی متر است. میوه های بنفش کوچکتر حدود 35 گرم و میوه های زرد بزرگ حدود 80 گرم وزن دارند. خواص پشن فروت حاوی مواد مغذی و مفید برای بدن از جمله آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و مقدار زیادی با درصد بالایی از مواد معدنی و ویتامین ها می باشد.از جمله ویتامین A، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، آهن، فسفر، منیزیم، پتاسیم، پروتئین و فیبردرمان و پیشگیری از دیابت با میوه شور، این میوه دارای شاخص گلیسمی پایین و فیبر بالایی است که در کنترل دیابت مفید است. فیبر پکتین این میوه بدون تامین کالری برای بدن انرژی زیادی تولید می کند. وجود فیبر بالا در این میوه باعث می شود قند آن به آرامی جذب خون شود و بدون افزایش قند خون، تمایل فرد به پرخوری به خصوص میل به مصرف قند را کاهش می دهد. میوه گل ساعتی زرد  خواص دانه پشن فروت , نحوه مصرف پشن فروت, پشن فروت زرد با میوه گل ساعتی از سرطان جلوگیری می کند، محتوای بالای ویتامین های آنتی اکسیدانی موجود در این میوه باعث می شود که با آسیب های رادیکال های آزاد که منجر به سرطان می شود مبارزه کند. همچنین ویتامین A، فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی موجود در آن به پیشگیری از سرطان کمک می کند. کریزین موجود در این میوه فعالیت ضد سرطانی دارد و پیسیتانول موجود در آن سلول های سرطانی را از بین می برد. فیبر محلول موجود در آن به تحریک حرکات منظم روده و در نتیجه دفع سموم انباشته شده در روده کمک می کند و آنتی اکسیدان های موجود در آن به پاکسازی روده ها و جلوگیری از تجمع عفونت ها در بدن و تشدید سرطان کمک می کند.سلامت قلب و کاهش فشار خون با پاشن فروت میزان پتاسیم موجود در میوه گل ساعتی زیاد استاین ماده معدنی رگ های خونی را شل می کند و فشار خون را تنظیم می کند که فشار روی قلب را کاهش می دهد و سلامت کلی قلب را ارتقا می دهد. پتاسیم همچنین نقش بسیار موثری در تحریک بین سلولی دارد، بنابراین وجود مقدار کافی پتاسیم سلامت کلی بدن را تضمین می کند. با میوه شور ایمنی بدن را افزایش می دهد وجود ویتامین C، کاروتن و کریپتوکسانتین در این میوه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش تولید گلبول های سفید می شود. بنابراین، به جلوگیری از عفونت در بدن کمک می کند. سلامت دستگاه گوارش با میوه گل ساعتی فیبر موجود در میوه گل ساعتی به عنوان یک ملین عمل می کند و عبور روده را بهبود می بخشد، از یبوست جلوگیری می کند، به حذف کلسترول از غذا کمک می کند و سطح چربی خون را کاهش می دهد. گل و میوه گل ساعتی عکس درخت پشن فروت , پشن فروت , میوه پشن فروت، پیشگیری از آلزایمر با پتاسیم و فولات موجو موجود در این میوه عملکرد شناختی مغز را تقویت کرده و از آلزایمر پیشگیری می کند. تقویت استخوان ها و دندان ها با میوه شور مواد معدنی موجود در این میوه مانند منیزیم، کلسیم، آهن و فسفر آن را به یکی از بهترین میوه ها برای تقویت استخوان ها و دندان ها تبدیل کرده است.این منابع غنی از مواد معدنی باعث افزایش تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان می شودبهبود آسم و بیماری های تنفسی با میوه گلاسه، ترکیب فلاونوئیدهای موجود در پاشن فروت تأثیر مثبتی بر سیستم تنفسی دارد. عصاره این میوه می تواند به کاهش علائم آسم، خس خس سینه و سیاه سرفه کمک کند. مطالعه ای که روی پوست این میوه انجام شد نشان داد که می تواند آسم را درمان کند. فلاونوئید موجود در این مو دارای خواص ضد حساسیت، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و در مدیریت علائم آسم مفید است. کاهش اضطراب و بهبود خواب با میوه شور این میوه حاوی ترکیبی آرام بخش به نام هارمان است که می تواند برای درمان بی خوابی و اضطراب مفید باشد. بهبود گردش خون با میوه شور همانطور که قبلاً گفتیم، پتاسیم موجود در این میوه رگ های خونی را شل می کند. آهن و مس موجود در آن برای تولید گلبول های قرمز ضروری است. ترکیب این سه ماده معدنی در این میوه باعث بهبود جریان خون می شود. در دوران بارداری پاشن فروت مصرف کنید، فولات موجود در پاشن فروت به رشد بهتر جنین کمک می کند و از بروز نقایص عصبی جلوگیری می کند. این میوه سیستم ایمنی و تراکم استخوان مادر باردار را بهبود می بخشد.بهبود سلامت پوست با میوه Passion Fruitine منبع ویتامین A، ویتامین C، کاروتن و ریبوفلاوین است که برای سلامت پوست و روشن شدن رنگ پوست و جلوگیری از علائم پیری زودرس مفید است.حفظ سلامت چشم با میوه شور وجود ویتامین A و کاروتن و سایر آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها در این میوه باعث تقویت بینایی و بهبود سلامت چشم می شود و از چشم به ویژه غشای مخاطی قرنیه در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. آب میوه شور نحوه مصرف پشن فروت, پشن فروت زرد , عکس درخت پشن فروت خواص دانه میوه شور آمریکای جنوبی اغلب روغن دانه میوه شور را مصرف می کند و از عصاره آن برای درمان های موضعی پوست استفاده می کند. برای تقویت پوست و مو می توانید در انواع ماسک های خانگی از عصاره میوه شور و دانه ها استفاده کنید. مواد معدنی و ویتامین C موجود در آن باعث تحریک تولید کلاژن در پوست می شود و ویتامین A از پوست و مو در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. خواص دانه پشن فروت برای پوست و مو عبارتند از: آبرسانی به پوست: دانه های میوه گل ساعتی حاوی روغن های ضروری هستند که پوست را به طور طبیعی هیدراته نگه می دارند. کاهش آکنه: عصاره دانه میوه شور می تواند تولید سبوم یا روغن در پوست را کنترل کند، بنابراین به کاهش جوش های سر سیاه و آکنه کمک می کند.خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی آن آکنه را التیام می بخشد و قرمزی پوست را کاهش می دهد و از ایجاد لک های پوستی ناشی از آکنه جلوگیری می کند.درمان زخم های سطحی: این روغن اثر درمانی بسیار قوی دارد و برای درمان زخم های سطحی یا خشکی پوست بسیار قدرتمند است.این روغن برای التیام زخم های ناشی از خشکی پوست و التهاب استفاده می شود. خاصیت ضد قارچی: احتمال قارچ پا و ناخن بیشتر است. این روغن خاصیت ضد قارچی دارد و از رشد قارچ روی پوست جلوگیری می کند. روشن کننده مو: این روغن می تواند درخشش طبیعی مو را بدون ایجاد چربی به آن بازگرداند. رفع چین و چروک: دانه های میوه شور حاوی ویتامین A و ویتامین C هستند که آنتی اکسیدان های قوی برای سلامت پوست محسوب می شوند. روغن دانه پشن فروت به رفع چین و چروک های پوست کمک می کند. راهنمای خرید پشن فروت هنگام خرید میوه شور، باید میوه های سنگین تری را انتخاب کنید که به رنگ بنفش یا زرد هستند. هر چه پوست پشن فروت صاف تر و چروکیده باشد، میوه رسیده تر است. پوست میوه نباید بی رنگ، چروکیده یا دارای لکه های سبز باشد. رنگ سبز روی پوست میوه نشان دهنده رسیده بودن میوه است. نحوه استفاده از Maracuyá، میوه را کاملا تمیز بشویید.داخل میوه گل ژلاتینی با دانه های پراکنده استدانه های میوه شور طعم ترش دارند و خوراکی هستند. می توانید با یک چاقوی تیز میوه گل ساعتی را از وسط نصف کنید و با قاشق محتویات آن را بردارید و بخورید. اگر نمی‌خواهید دانه‌های میوه شور بخورید، محتویات آن را در آبمیوه‌گیری بریزید تا دانه‌ها جدا شوند. از این میوه می توانید در انواع نوشیدنی، ماست، دسر و سالاد استفاده کنید. .
بیشتر بخوانید:  روش های دم كردن قهوه

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …