سیب ستاره ای: نحوه خوردن و خواص آن

ارزش غذایی سیب ستاره ای, درخت سیب ستاره ای, سیب ستاره ای سفید میوه سیب ستاره ای
ویژگی ها سیب تمساح میوه هندی ستاره ستاره
یک میوه هندی سبز یا بنفش است که در بهار می رسد و به اندازه یک سیب با قلب ستاره ای شکل است. سیب ستاره ای (به انگلیسی: Star Apple or Chrysophyllum cainito) میوه ای بومی هند غربی و آمریکای مرکزی است، این درخت بسیار سریع رشد می کند و می تواند 7.5-15 متر رشد کند و دارای گل های سفید رنگ است. این درخت به نام Sapodilla شناخته می شود و از خانواده Sapotaceae است. این میوه خوراکی در بهار می رسد و مانند یک سیب معمولی گرد، بیضی یا گاهی گلابی شکل است و به خاطر هسته ستاره ای شکلش به این نام می گویند. سیب ستاره ای مخصوص آب و هوای گرمسیری است و سرما و یخبندان را تحمل نمی کند.   کالری سیب ستاره ای, سیب ستاره ای, خواص سیب ستاره ای از caimito سطح تمساح نرم و صاف است، پوستی براق و کوره ای دارد. گوشت شیرین و خوشمزه ای دارد. سیب ستاره در رنگ های مختلفی از جمله سفید، قهوه ای مایل به سبز، زرد و بنفش تیره دیده می شود.سیب ستاره اولین بار در سال 1500 در پرو توسط یک اسپانیایی به نام Ciza de León ثبت شد و بعداً به پاناما، فیلیپین، گواتمالا، زنگبار، کارائیب و مناطق گرمتر هند آورده شد.در سال 1800، وزارت کشاورزی ایالات متحده بذر این درخت را از جامائیکا به فلوریدا آورد و بعداً در هاوایی کاشته شد. درختان سیب ستاره ای اغلب در کنار جاده ها کاشته می شوند و تولید تجاری در حال حاضر در مقیاس کوچک در فلوریدا جنوبی انجام می شود. بذر درخت سیب ستاره ای, روش خوردن سیب ستاره ای, فواید سیب ستاره ای چگونه سیب ستاره ای بخوریم چگونه سیب ستاره ای بخوریم تمساح تازه خورده می شود. میوه ها را با چاقو از وسط نصف کنید و با قاشق تفاله سفید را از وسط آن جدا کنید و میوه را به شکل کاسه نگه دارید و با قاشق کوچک تفاله میوه را جدا کرده و میل کنید. پالپ این میوه بسیار نرم و ژلاتینی، شیرین و آبدار است. از این میوه می توان در انواع دسرها و نوشیدنی ها استفاده کرد. پوست میوه معمولا تلخ است که قبل از استفاده از میوه باید آن را جدا کرد.طعم این میوه با انبه، پرتقال، شیر نارگیل و شیر عسل به خوبی می آید. سیب ستاره ای سفید, خواص میوه استوایی, کالری سیب ستاره ای خواص سیب ستاره ای ویژگی های سیب ستاره ای سیب ستاره ای دارای ویتامین C، کلسیم و فسفر است. سرشار از آنتی اکسیدان های فتوشیمیایی است که به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند و در پیشگیری از انواع خاصی از سرطان مفید است.تفاله سیب ستاره رسیده به دلیل خواص موسیلاژنی که دارد برای درمان گلودرد، کاهش التهاب ذات الریه و التهاب حنجره مفید است.کارامبولا را می توان به عنوان مقوی و مدر استفاده کرد. از پوست و پالپ سیب ستاره ای برای درمان اسهال استفاده می شود. مصرف زیاد این میوه باعث یبوست می شود. درمان دیابت نوع 1، درمان کاهش آنژین، میوه های نسبتا سبز رنگ برای درمان اختلالات روده استفاده می شود. عصاره پوست این میوه حاوی تانن است و به عنوان مقوی و محرک، از اسهال، بلغم، خونریزی، سوزاک و پوسیدگی دندان جلوگیری می کند، از هسته پودری تلخ آن به عنوان مدر و مقوی استفاده می شود. ارزش غذایی سیب ستاره ای سیب ستاره ای سفید, خواص میوه استوایی, کالری سیب ستاره ای ارزش غذایی سیب ستاره ای ارزش غذایی سیب ستاره ای در هر 100 گرم عبارت است از: کالری 67.2 رطوبت 78.4-85.7 گرم پروتئین 2.33-0.72 گرم کربوهیدرات 14.65 گرم فیبر 14.65 گرم فیبر . گرامریبوفلاوین 0.013-0.04 میلی گرم نیاسین 0.935-1.340 میلی گرم اسید اسکوربیک 3.0-15.2 میلی گرم آمینو اسید خاکستری 0.35-0.72 گرم کلسیم 7.4-17.3 میلی گرم تریپتوفان 4 میلی گرم فسفر 4 میلی گرم فسفر 15.9 میلی گرم 15.9-0-2 یون.
بیشتر بخوانید:  روش های پخت سریع حبوبات

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …