فلفل سفید چیست؟ و زمان استفاده از آن

طبع فلفل سفید, تفاوت فلفل سیاه و فلفل سفید, خواص دارویی فلفل سفید خواص دارویی فلفل سفید که باعث محبوبیت فلفل سفید در دنیا شد
فلفل سفید و فلفل سیاه از یک گیاه به دست می‌آیند، اما روش فرآوری، برداشت و زمان خشک‌کردن آنها متفاوت است. فلفل سفید در واقع هسته میوه فلفل است که پس از فرآیند تخمیر و خشک کردن به بازار عرضه می شود. بوته فلفل گیاهی کوهنوردی است که مانند ماشین در هند رشد می کند. گل های آن سفید و خوشه ای شکل و میوه های آن گروهی و کوچکتر از خودش است. میوه درخت فلفل ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز تیره در می آید. طبع فلفل سفید تند و خشک است و یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی جهان به شمار می رود. فلفل سفید یکی از پرطرفدارترین چاشنی های آشپزی در کشورهای آسیایی است که معمولا در سوپ ها استفاده می شود. ارزش غذایی و کالری فلفل سفید 269 کالری در هر 100 گرم فلفل سفید ماندگاری کوتاهی دارد، بنابراین مقدار کمی از آن را خریداری کنید. بهتر است دانه های فلفل سفید را در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از استفاده به مقدار لازم خرد کنید.تفاوت فلفل سیاه و فلفل سفید, خواص دارویی فلفل سفید, خواص فلفل سفید تفاوت فلفل سیاه و فلفل سفید تفاوت فلفل سیاه و فلفل سفید فلفل سفید و فلفل سیاه از میوه های گیاه فلفل (به انگلیسی: Piper Nigrum) هستند، اما روش های فرآوری کاملاً متفاوتی دارند.فلفل سیاه میوه نارس گیاه فلفل است که به رنگ سبز است و در آفتاب خشک می شود و این فرآیند لایه بیرونی فلفل سیاه را سیاه می کند. فلفل سفید میوه کاملا رسیده گیاه فلفل است که به رنگ قرمز تیره درآمده است. دانه های رسیده فلفل را به مدت 15 روز در آب می گذارند و سپس پوست می گیرند تا هسته دانه در معرض نور خورشید قرار گیرد و سپس در آفتاب خشک می شود و در این مرحله هسته فلفل سفید و سفید مایل به زرد می شود. فلفل سیاه دارای عطر تند و طعم خاکی و فلفل سفید دارای عطر و طعم تند است. به طور کلی فلفل سیاه عطر ملایم تری نسبت به فلفل سفید دارد. از فلفل سیاه در آشپزی برای اکثر غذاهای بین المللی استفاده می شود، اما در غذاهای چینی، تایلندی و فرانسوی از حرارت فلفل سفید برای افزایش طعم غذا استفاده می شود. لایه بیرونی فلفل سیاه دست نخورده است و به این ترتیب طعم گل و چوب را به این ادویه می دهد، اما به دلیل حذف لایه بیرونی فلفل سفید، در هنگام تخمیر بوی قارچی بیشتری دارد. از آنجایی که گیاه مادر فلفل سیاه و فلفل سفید یکسان است، خواص مشابهی دارند و سرشار از ویتامین های A، K و C هستند.خواص فلفل سفید, فلفل سفید, خواص فلفل سفید بوته های فلفل سفید دارویی فلفل سفید در طب سنتی چینی و آیورودا ارزش دارویی بسیار بالایی دارد و برای درد و آرتریت، مالاریا، یبوست، احتقان بینی، مسمومیت های غذایی، حالت تهوع و وبا استفاده می شود.حساسیت زا کمتر از آنجایی که فلفل سیاه تمام میوه است و فلفل سفید فقط دانه گیاه است، کسانی که به فلفل حساسیت دارند واکنش های آلرژیک کمتری به فلفل سفید خواهند داشت. زمان ماندگاری فلفل سفید فلفل سفید ماندگاری بسیار کوتاهی دارد. فلفل سیاه را می توانید برای مدت طولانی در آشپزخانه نگهداری کنید بدون اینکه طعم و عطر آن خراب شود اما پس از مدتی فلفل سفید می پوسد و طعم آن تلخ می شود. خواص دارویی فلفل سفید, خواص فلفل سفید, فلفل سفید میوه های بوته فلفل سفید. ارزش غذایی فلفل سفید فلفل سفید سدیم ندارد، بنابراین برای بیماری فشار خون مفید است. هر 100 گرم فلفل سفید حاوی 23 درصد کربوهیدرات و 20 تا 26 کالری است. کالری 20 چربی 0.2 گرم سدیم 3 میلی گرم پتاسیم 175 میلی گرم کربوهیدرات 4.6 گرم پروتئین 0.9 گرم ویتامین A7% کلسیم 0.1% ویتامین C 134% آهن 1% ویتامین B-610% منیزیم 2% فلفل سفید دارای 326% ویتامین C و 326% ویتامین C است. منگنز اسانس تند فلفل سفید متابولیسم بدن را افزایش می دهد. سلنیوم موجود در فلفل سفید برای بهبود هورمون های جنسی مردانه و ناتوانی جنسی مفید است.مقدار بالای روی موجود در فلفل سفید باعث افزایش تعداد و بهبود حرکت اسپرم ها، افزایش تراکم عضلات و بهبود رشد مو می شود.خواص فلفل سفید, کاربرد فلفل سفید, فلفل سفید خواص خواص فلفل سفید فلفل سفید فلفل سفید سرشار از آنتی اکسیدان های مفید برای بدن است، استفاده از فلفل سفید در رژیم غذایی علاوه بر خواص بسیار مفیدی که برای سلامتی دارد، از چین و چروک های زودرس پوست و لک های پیری جلوگیری کرده و شما را جوان و جوان نگه می دارد. سالم. زیبا طولانی تر تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با سرطان ادویه های تند مانند فلفل بسیار محبوب هستند زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. کپسایسین که مسئول طعم تند فلفل است، توانایی از بین بردن برخی از سلول های سرطانی به ویژه سرطان پروستات را دارد. گفته می شود استفاده از پودر فلفل سفید روی پوست می تواند اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش بر روی پوست را از بین ببرد و از ابتلا به سرطان پوست پیشگیری کند. بهبود هضم فلفل سفید علاوه بر بهبود طعم غذا، سیستم گوارش را بهبود می بخشد. فلفل سفید با تحریک ترشح اسید کلریدریک در فرآیند گوارش به جذب و هضم بهتر غذا کمک می کند. از طرفی فیبر موجود در فلفل سفید، عبور روده را بهبود می بخشد و با تحریک ترشح اسید معده، عبور روده را تسهیل می کند و از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.فلفل سفید خواص, فلفل سفید چیست, کاربرد فلفل سفید در غذا تقویت انرژی و قوای جنسی با فلفل سفید افزایش انرژی و قوای جنسی فلفل سفید تولید انرژی در میتوکندری سلول ها را افزایش می دهد.منگنز موجود در فلفل سفید یکی از عناصر ضروری برای تولید انرژی و مبارزه با اثرات مخرب رادیکال های آزاد است. از آنجایی که فلفل سفید مانند سایر فلفل ها در بدن گرما ایجاد می کند، خاصیت انرژی زایی دارد و گردش خون را بهبود می بخشد و قوای جنسی را افزایش می دهد، به ویژه برای مردانی که با مشکلات قدرت جنسی کم و زود انزالی مواجه هستند. کاهش درد دندان و جلوگیری از پوسیدگی از زمان های قدیم فلفل سفید برای تسکین دندان درد استفاده می شده است. از طرفی استفاده از فلفل سفید از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. درمان ویتیلیگوپرین موجود در فلفل سفید می تواند به درمان مشکلات پوستی از جمله ویتیلیگو کمک کند. ویتیلیگو یک بیماری پوستی است که باعث می شود پوست در برخی نقاط رنگدانه خود را از دست بدهد. افزایش کالری سوزی و کاهش وزن تحقیقات انجام شده بر روی پپرینا نشان می دهد که این ماده موثر موجود در فلفل سفید به کاهش تجمع چربی در بدن، افزایش کالری سوزی و در نتیجه کاهش وزن کمک می کند. این بررسی ها نشان داده است که پپرینا از تشکیل چربی در بدن جلوگیری می کند و از افزایش وزن به دلیل تجمع چربی در بدن جلوگیری می کند.بهبود سلامت استخوان مواد معدنی موجود در فلفل سفید از جمله منگنز، مس و منیزیم برای حفظ سلامت استخوان ضروری هستند و منیزیم ماده بسیار مهمی برای حفظ سلامت استخوان مفاصل است.تسکین درد کپسایسین موجود در فلفل سفید به طرز شگفت انگیزی تسکین دهنده است. به همین دلیل است که از عصاره آن در بسیاری از ژل ها و اسپری های مسکن استفاده می شود. گرمای تولید شده توسط کپسایسین تنش و اسپاسم عضلانی را آرام می کند و درد را تسکین می دهد درمان آرتروز و سردرد فلفل سفید به عنوان یک درمان گیاهی برای آرتریت شناخته می شود. وجود منیزیم و کپسایسین مسئول اثر ضد التهابی و ضد درد فلفل سفید است که نشان داده شده است که بر آرتریت تأثیر می گذارد. علاوه بر این، استفاده از آن در درمان سایر دردها از جمله سردرد نیز موثر است. کپسایسین می تواند گیرنده های درد را مسدود کرده و درد را تسکین دهد. درمان گرفتگی بینی و سرفه. مصرف ادویه های تند در نتیجه گرم شدن دستگاه تنفسی و رفع گرفتگی و گرفتگی بینی در بدن گرما تولید می کند. ترکیب پودر فلفل سفید با کمی عسل باعث می شود خواص آنتی بیوتیکی و حرارت زایی این دو با هم ترکیب شود و سرفه و گلودرد شدید را تسکین دهد. پیشگیری از زخم معده خواص آنتی اکسیدانی این چاشنی راه حل بسیار مفیدی برای پیشگیری از زخم معده است.مصرف فلفل سفید باکتری های احتمالی معده را از بین می برد و از مشکلات گوارشی جلوگیری می کندکنترل فشار خون افزودن فلفل سفید به رژیم غذایی به دلیل وجود ویتامین ها و فلاونوئیدها باعث تقویت رگ های خونی، گشاد شدن رگ ها و بهبود جریان خون می شود. تنظیم قند خون مصرف فلفل سفید با افزایش سوخت و ساز بدن و کالری سوزی برابری می کند که برای افراد دیابتی بسیار مفید است به خصوص اگر با زردچوبه و شنبلیله مصرف شود. بهبود بینایی و درمان مشکلات چشمی در طب سنتی از ترکیب فلفل سفید، بادام، شکر، بادیان رومی و فلفل دلمه ای معجون تقویت بینایی تهیه می شود. از طرفی فلفل سفید برای درمان آب مروارید نیز کاربرد دارد و در برخی موارد می تواند نتایج بسیار خوبی داشته باشد. افزایش اشتها فلفل سفید به عنوان افزایش دهنده اشتها شناخته می شود و استفاده از آن در سوپ یکی از بهترین راه ها برای درمان کم اشتهایی در کودکان است. تقویت پایه، ترکیب نصف قاشق چایخوری فلفل سفید و قهوه ای و جوشاندن آن، درمان فوری برای رفع ضعف است. از سوی دیگر، استفاده از تخم مرغ آب پز همراه با نمک و فلفل در وعده صبحانه انرژی و استقامت بیشتری در طول فعالیت بدنی به شما می دهد. .
بیشتر بخوانید:  روغن کنجد و خواص

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …