مزیت فلفل دلمه قرمز و ارزش غذایی آن

تقویت سلامت پوست با فلفل دلمه قرمز, تفاوت انواع فلفل دلمه ای رنگی, کاربرد فلفل دلمه ای قرمز خواص شگفت انگیز فلفل قرمز برای سلامت بدن
فلفل قرمز طعم شیرین تری نسبت به فلفل سبز دارد و منبع عالی ویتامین A و ویتامین C محسوب می شود فلفل دلمه ای (به انگلیسی: Bell Pepper) در چهار رنگ سبز تولید می شود. قرمز، زرد و نارنجی. فلفل دلمه ای رنگی در غذاها و سالادها استفاده می شود و طعم کمی متفاوت دارد. فلفل دلمه‌ای سبز کمی تلخ است و فلفل دلمه‌ای قرمز کاملاً شیرین است و نارنجی و زرد طعمی بین این دو دارند، اما تفاوت اصلی فلفل دلمه‌ای در طعم و مزه آن نیست، بلکه رنگدانه‌هایی است که این رنگ‌ها را به آنها می‌دهد. . خاموش رنگ سبز فلفل سبز به دلیل کلروفیل بالای آن است. رنگ نارنجی فلفل دلمه ای نارنجی به دلیل وجود کاروتن زیاد است. رنگ زرد فلفل دلمه ای به دلیل وجود مقدار زیاد لوتئین و زآگزانتین است. فلفل قرمز به دلیل محتوای بالای لیکوپن است.ارزش غذایی فلفل قرمز فلفل قرمز سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6 است و منبع خوبی از فیبر است و فاقد گلوتن، چربی و کلسترول است.ارزش غذایی هر 100 فلفل قرمز عبارت است از: آب 92.21 گرم، پروتئین 0.99 گرم، معادل 2 درصد نیاز روزانه یا DV کربوهیدرات، 6.03 گرم، معادل 2 درصد DV، چربی 0.3 گرم، معادل 0.4 درصد. از DV فیبر رژیمی، 2.1 گرم، معادل 8 درصد DV ویتامین A، 170 درصد DV ویتامین C، 470 درصد DV ویتامین B 6 17 درصد DV  فلفل دلمه قرمز چه خاصیتی دارد, فلفل دلمه قرمز, خواص فلفل دلمه قرمز ارزش غذایی فلفل دلمه ای قرمز خواص فلفل قرمز در به طور کلی، فلفل حاوی مقدار زیادی فیبر، ویتامین های گروه B و آهن است. فلفل دلمه ای قرمز منبع خوبی از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین E، ویتامین K، اسید فولیک و پتاسیم است. فلفل دلمه ای قرمز منبع ویتامین C با ارزش است فلفل دلمه ای قرمز نسبت به رنگ های دیگر ویتامین C بیشتری دارد. فلفل دلمه‌ای قرمز می‌تواند دو برابر ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین کند، در حالی که فلفل دلمه‌ای زرد نصف این مقدار ویتامین C دارد. بنابراین فلفل دلمه‌ای قرمز یکی از غذاهایی است که برای بهبود سریع‌تر عفونت‌ها موثر است. التیام زخم ها و آسیب های پوستی، افزایش تولید کلاژن در پوست، غضروف و مفاصل، سلامت استخوان و دندان، استحکام و انعطاف رگ های خونی.فلفل قرمز منبع آنتی اکسیدان است. میزان آنتی اکسیدان موجود در فلفل قرمز نسبت به رنگ های دیگر بیشتر است.لیکوپن، مسئول رنگ قرمز فلفل دلمه ای، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی در نظر گرفته می شود. اگر فلفل برشته یا گرم بخورید، آنتی اکسیدان لیکوپن بهتر جذب بدن می شود. مواد معدنی موجود در فلفل دلمه ای قرمز مواد معدنی موجود در فلفل دلمه ای قرمز بسیار متنوع هستند، از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی. بنابراین نیمی از نیاز روزانه بدن به این ریزمغذی ها با مصرف فلفل قرمز تامین می شود.  فواید فلفل دلمه ای, ارزش غذایی فلفل دلمه قرمز, مواد معدنی موجود در فلفل دلمه قرمز مواد معدنی فلفل قرمز خواص ضد التهابی فلفل قرمز مصرف فلفل قرمز از التهاب در بدن جلوگیری می کند، اگر استرس دارید یا خسته هستید از این معجزه انرژی زا غافل نشوید. ادرارآور طبیعی، وجود ویتامین B6 و منیزیم در فلفل قرمز نفخ را به خصوص در دوران قاعدگی کاهش می دهد. ویتامین B6 دارای خواص ادرارآور طبیعی است و به کاهش تورم و فشار خون کمک می کند. فلفل دلمه ای قرمز سرشار از ویتامین A است، میزان ویتامین A موجود در فلفل دلمه ای قرمز به قدری زیاد است که می تواند 75 درصد از نیاز روزانه به ویتامین A را تامین کند.ویتامین A برای سلامت چشم، دید در شب و پیشگیری از آب مروارید ضروری است.کاهش وزن و لاغری با فلفل قرمز، فلفل قرمز کالری بسیار کمی دارد و همچنین سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد، اما بر خلاف سایر فلفل های تند ضربان قلب و فشار خون را افزایش نمی دهد و در عین حال کالری می سوزاند. . منبع فیبر غذایی: نصف فنجان فلفل دلمه ای قرمز ۱ گرم فیبر دارد که باعث بهبود هضم، کاهش سطح کلسترول و پیشگیری از سرطان روده بزرگ می شود و برای درمان یبوست و سندرم روده تحریک پذیر مناسب است. کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن یک فلفل دلمه ای قرمز بزرگ می تواند حدود 4 برابر نیاز روزانه به ویتامین C و حدود 2 برابر نیاز روزانه به ویتامین A را تامین کند. هر دو ویتامین التهاب را در بدن کاهش می دهند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. همراه با سایر مواد مغذی موجود در فلفل دلمه ای قرمز، خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سکته مغزی، دیابت نوع 2، بیماری های قلبی، فشار خون بالا و سرطان را کاهش می دهد. تفاوت انواع فلفل دلمه ای رنگی, کاربرد فلفل دلمه ای قرمز, فلفل دلمه قرمز چه خاصیتی دارد فلفل دلمه ای قرمز فواید سلامتی
منابع پتاسیم با فلفل دلمه ای قرمز، یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز می تواند 7 درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را تامین کند.این ماده معدنی برای تنظیم فشار خون، انقباض عضلات قلب و پریستالتیک روده برای دفع مواد زائد بدن ضروری است.جذب بهتر آهن با فلفل قرمز ویتامین C موجود در فلفل قرمز به جذب بهتر آهن کمک می کند و در نتیجه سلامت کلی بدن، پوست، رگ های خونی، ماهیچه ها و استخوان ها را بهبود می بخشد. تقویت سلامت پوست با فلفل قرمز ویتامین C برای تولید کلاژن ضروری است، کلاژن پروتئین اصلی در بافت پوست، ماهیچه ها و رگ های خونی است که به حفظ انعطاف این بافت ها و جلوگیری از پیری زودرس یا پیری زودرس کمک می کند. سخت شدن جلوگیری از ریزش مو با فلفل دلمه ای قرمز، فولیکول های مو برای رشد سالم به کلاژن بیشتری نیاز دارند و ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای به بهبود تولید کلاژن مورد نیاز فولیکول های مو کمک می کند. کمبود ویتامین C در بدن می تواند باعث خشکی و شکننده شدن موها شود. از طرفی با تحریک گردش خون، تغذیه موها را بهبود می بخشد و از ریزش مو جلوگیری می کند، اگر چند تکه فلفل قرمز را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آنها را له کنید و به مدت 30 ثانیه روی پوست سر قرار دهید، رشد مو را تحریک می کند. . .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی ساده و خوشمزه با کشک و سبزیجات اگر به سیرابی علاقه …