مزیت خوردن میوه ستاره ای کارامبولا

کارامبولا میوه‌ی ستاره‌ای, میوه کارامبولا, کارامبولا فواید میوه ستاره ای،
خواص باورنکردنی میوه ستاره ای و نحوه استفاده از میوه ستاره ای
میوه ستاره ای یا کارامولا یکی از میوه های استوایی است. از آنجا که برش های عرضی این میوه ستاره ای شکل است، به این نام معروف شده است. میوه ستاره ای (به انگلیسی: Star Fruit) یا کارامبولا (به انگلیسی: Carambola) در ایران با نام های میوه کوکبی و میوه اختر نیز شناخته می شود، یکی از میوه های استوایی است که عمدتاً در نپال، هند، سریلانکا و اندونزی کشت می شود. کارامبولا سرشار از آنتی اکسیدان است، عفونت ها را کاهش می دهد، برای رژیم های لاغری و کاهش وزن مناسب است و روند هضم و جذب غذا را بهبود می بخشد. طبع کارامبولا سرد است و زیاده روی در مصرف آن برای مبتلایان به بلغم و سودا مشکل ساز خواهد بود. مصرف زیاد کارامبولا در افراد ناتوان و صفراوی منجر به سردی بدن، کاهش متابولیسم و ​​کاهش انرژی می شود.کارامبولا طعم سبز و زرد دارد و طعمی ترش و شیرین دارد. پوست میوه خوراکی است و ارزش غذایی آن نسبت به خود میوه برتر است.هر چه طعم کارامبولا رسیده تر باشد، شیرین تر می شود، اما قند آن به ندرت از 4 درصد فراتر می رود.کارامبولا که در تابستان و پاییز موجود است، طعم شیرینی دارد و اندازه آن بزرگتر است. کارامبولا که کوچکتر است و از تابستان تا اواسط زمستان در دسترس است، طعم ترش دارد. می توان گفت طعم کارامبولا ترکیبی از گریپ فروت، پرتقال، سیب و گلابی است. کارامبولا بافتی ترد دارد اما اگر کمتر رسیده باشد مانند سیب سبز و گلابی سفت تر و کم آب می شود. پوست آن مانند انگور مومی شکل است و لطیف و آبدار به نظر می رسد، اما وقتی آن را گاز می گیرید، متوجه می شوید که سخت تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. بیشتر مردم طعم شیرین ترش میوه ستاره دار رسیده را دوست دارند، اما ترشی کل میوه باعث می شود بسیاری از افراد تمایلی به خوردن آن نداشته باشند. راهنمای خرید و خوردن استار فروت هنگام خرید استار فروت، میوه هایی را انتخاب کنید که پوست صاف و بدون لکه های قهوه ای دارند. میوه را تمیز بشویید و قسمت های سبز رنگ آن را با چاقو از برگ های میوه جدا کنید سپس میوه ها را به صورت ضربدری برش دهید و حلقه هایی بزنید سطح مقطع این میوه به شکل ستاره در می آید.پوست و دانه کارامبولا خوراکی است، اما برخی از افراد ترجیح می دهند آنها را دور بریزند زیرا دانه های آن سفت است.کارامبولا به صورت خام برای تهیه و تزئین غذاهای میوه، دسر، سالاد، سس، اسموتی و آب میوه استفاده می شود. طعم ترش و شیرین کارامولا در سالاد میوه با موز، انبه و انواع توت ها هماهنگ است. استار فروت کال را می توان مانند پاپایا و انبه خورد. از آنجایی که میوه آن طعم ترش دارد، می توانید از آن در سس، سالاد، همراه با سیر، پیاز، گشنیز، ریحان و سایر سبزیجات استفاده کنید. ارزش غذایی میوه ستاه ای, فواید میوه ستاره ای, میوه ستاره ای ارزش غذایی میوه کارامبولا ارزش غذایی میوه کارامبولا 100 گرم کارامبولا حاوی: 31 کالری، چربی، 0.3 گرم کربوهیدرات، 6.7 گرم پروتئین، 1.04 گرم فیبر، 2.8 گرم شکر کارامبولا، 3.9 خواص است. سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است و مصرف متعادل آن باعث افزایش انرژی و سلامت عمومی بدن می شود. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها، ویتامین E، ویتامین C، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید فولیک، مس، منیزیم، منگنز، فسفر، روی، پتاسیم، فیبر و مقدار کمی پروتئین است.میوه خام و آب کارامولا به طور سنتی برای کاهش فشار خون و قند خون استفاده می شود.پیشگیری از پیری زودرس با کارامولا میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در میوه ستاره ای از پیری زودرس جلوگیری می کند، چین و چروک های پوست را کاهش می دهد و پوست را جوان می کند. استفاده از برگ های استار فروت اثر ضد پیری دارد.خواص تب زا به طور سنتی در اکثر کشورها برای کاهش تب و دمای بدن استفاده می شود. در هند از میوه رسیده یا آب کارامولا برای تسکین تب استفاده می شود. کاهش آکنه با کارامبولا، مواد مغذی و ضد باکتریایی میوه به پیشگیری و درمان آکنه و جوش های صورت کمک می کند و برای درمان لک و قرمزی جوش مناسب است. درمان اگزما با کارامبولا این میوه دارای خواص ضد التهابی است و محتوای بالای مواد مغذی آن به درمان بیماری های پوستی از جمله اگزما کمک می کند. کارامبولا خواص میوه ستاره ای, میوه ستاره ای شکل, طریقه استفاده میوه ستاره ای شکل باعث بهبود سیستم گوارشی و بیماری های گوارشی می شود.این میوه سرشار از فیبر است که ترابری روده و هضم را بهبود می بخشد. بر اساس تحقیقات، برگ های این میوه برای درمان زخم معده مفید است. بهبود حرکات روده به دلیل وجود فیبر بالا در این میوه به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند و در بهبود سریعتر بواسیر یا هموروئید مفید است.ترکیبات موجود در این میوه برای درمان اسهال و استفراغ مفید است.مصرف کارامبولا باعث کاهش گرفتگی و درد شکم در هنگام اسهال می شود. جوشانده برگ آن التهاب معده و روده را از بین می برد و باکتری ها و سموم دستگاه گوارش را از بین می برد کارامبولا در رژیم لاغری و کاهش وزن باعث افزایش اشتها می شود و با پرهیز از پرخوری به موفقیت آمیز بودن رژیم لاغری کمک می کند. کاهش فشار خون با کارامبولا این میوه دارای مقادیر قابل توجهی پتاسیم است که در کاهش فشار خون موثر است. عصاره برگ کارامبولا به نرم شدن خون و باز شدن رگ های خونی کمک می کند و در نتیجه فشار خون را کاهش می دهد فلاونوئیدهای موجود در این میوه همچنین خاصیت کاهش فشار خون دارند. کاهش کلسترول خون با Starfrotic یکی از مهمترین خواص فیبر جذب کلسترول و دفع آن از بدن است. فیبر موجود در این میوه به حذف و کاهش کلسترول خون در بدن کمک می کند.این میوه دارای خواص کاهنده چربی است که از بیماری کبد چرب جلوگیری می کند.حفظ سلامت قلب با کارامبولا، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در این میوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش داده و سلامت قلب را افزایش می دهد.عصاره برگ کارامبولا به دلیل داشتن مقدار زیاد فیتواسترول، کلسترول را کاهش می دهد و بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. میوه کارامبولا, کارامبولا, طبع میوه ستاره ای فواید کارامولا برای تقویت بینایی تقویت چشم با کارامبولا این میوه سرشار از ویتامین A است که به تقویت بینایی کمک می کند و از ابتلا به بیماری هایی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا جلوگیری می کند تاثیر کارامولا در کاهش دردهای مزمن مصرف به مقدار کافی منیزیم باعث کاهش دردهای مزمن مانند میگرن، کمردرد، دردهای عضلانی و مفاصل می شود. از آنجایی که یکی از مواد مغذی این میوه منیزیم است، به کاهش دردهای مزمن کمک می کند.با کاهش التهاب با کارامولا، میوه حاوی ویتامین C، ساپونین و فلاونوئید است که در کنار هم باعث کاهش التهاب در بدن و خطر ابتلا به بیماری های التهابی می شود. آرتریت و بیماری های قلبی و تنفسی. پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در این میوه سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به طور خاص از سرماخوردگی، آنفولانزا، کرونا و سایر عفونت های دستگاه تنفسی جلوگیری می کند.خواص ضد میکروبی قوی و مواد معدنی موجود از بیماری های عفونی، سرفه و گلودرد جلوگیری می کند. مرحله رشد کارامولا پیشگیری از سرطان با کارامبولا این میوه یک نیروگاه طبیعی غنی از آنتی اکسیدان است، بنابراین با آسیب رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کند و از سرطان جلوگیری می کند. میوه خطر ابتلا به سرطان کبد را در موش کاهش می دهد. کاهش قند خون در افراد دیابتی این میوه قند کمی دارد اما سرشار از فیبر است و مصرف آن باعث افزایش قند خون در افراد دیابتی نمی شود. در برزیل از برگ کارامبولا برای کاهش قند خون استفاده می شود. در چین از ریشه کارامبولا برای درمان دیابت استفاده می شود. عصاره میوه ستاره می تواند قند خون ناشتا را کاهش داده و جذب گلوکز توسط ماهیچه ها و استفاده از آن برای انرژی را افزایش دهد. فیبر بالای آن به کنترل قند خون بعد از خوردن غذا کمک می کند. فلاونوئیدهای موجود در میوه ستاره به طور طبیعی دیابت را کنترل می کند و در درمان دیابت نوع 2 بسیار موثر است.یکی از تحقیقات نشان داد که مصرف پودر میوه ستاره دار همراه با مکمل غذایی برای متعادل کردن قند خون مناسب است.تاثیر میوه ستاره ای در افزایش شیر مادر مصرف میوه ستاره ای و دانه های آن در دوران شیردهی باعث افزایش شیر مادر می شود.عوارض استار فروت و عوارض کلیوی: میزان اسید اگزالیک در این میوه زیاد است و خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد و از طرفی علائم بیماری مزمن کلیوی را تشدید می کند. مقدار اسید اگزالیک در کارامبولا بیشتر است. میزان بالای اسید اگزالیک موجود در این میوه با ریواس و اسفناج قابل مقایسه است. تداخل دارویی: احتمال تداخل دارویی این میوه بسیار زیاد است، بنابراین قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. .
بیشتر بخوانید:  خواص زیتون سیاه برای لاغری و پوست

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …