مزه و فواید سیر قرمز

 سیر قرمز چیست, مزه سیر قرمز, خواص سیر قرمز فواید خوردن سیر قرمز برای سلامتی چیست؟
سیر قرمز خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر سفید دارد و به دلیل رنگدانه های آنتوسیانین دارای طعم شدیدتری است. سیر قرمز به سیر صورتی و سیر بنفش نیز معروف است. به طور کلی سیر قرمز را می توان در طیف رنگ های صورتی و بنفش مشاهده کرد. سیر قرمز از نظر تغذیه خواصی مشابه سیر سفید دارد و بهترین راه برای استفاده از تمام مواد مغذی آن مصرف سیر خام است. سیر قرمز به دلیل دارا بودن رنگدانه، آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر سفید دارد. به طور کلی سیر خاصیت ضد میکروبی قوی دارد و حاوی ترکیبات آلی گوگردی به ویژه آلیسین است.ترکیبات ارگانوسولفور از ترکیب اتم های کربن با گوگرد به وجود می آیند و عموماً در کلم بروکلی، گل کلم، سیر و پیاز یافت می شوند. استفاده از حداکثر عملکرد این ترکیبات پس از خرد کردن بوته ها و قطع سلول های گیاهی امکان پذیر است. می توانید سیر قرمز تازه را به صورت بوته ای به مدت 4 تا 6 ماه در کابینت نگهداری کنید. برخی از انواع سیر قرمز هنگام پختن طعم شیرین و دلپذیری دارند.طعم سیر قرمز شبیه سیر سفید است، اما طعم قوی تر و تندتری دارد، حتی برخی از انواع سیر قرمز طعم بسیار تند و سوزاننده ای دارند.بافت سفت، ترد و طعم قوی سیر قرمز آن را به بهترین انتخاب برای سس های تند و تند تبدیل کرده است. سیر قرمز, خواص سیر قرمز خواص سیر قرمز خواص سیر قرمز رنگدانه های موجود در سیر قرمز باعث شده است که خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد، از دیگر خواص سیر قرمز می توان به موارد زیر اشاره کرد: تقویت سیستم ایمنی سیر باعث کاهش استرس اکسیداتیو و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. همچنین خستگی را کاهش می دهد و اثر انرژی زا دارد. سیر قرمز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.سیر حاوی مواد معدنی مفیدی برای بدن مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، روی، کلسیم و آهن، ید، گوگرد و کلر است. سیر منبعی غنی از ویتامین های B، A، C و K است. سیر قرمز حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدن است. هر 100 گرم سیر قرمز حاوی مواد زیر است. 1235 میلی گرم ویتامین B6 که تقریباً 100 درصد نیاز روزانه است. 31.2 میلی گرم ویتامین C، 153 میلی گرم فسفر، 181 میلی گرم کلسیم، 1.7 میلی گرم آهن خواص آنتی اکسیدانی سیر قرمز خواص آنتی اکسیدانی قوی سیر قرمز آسیب رادیکال های آزاد را در بدن کاهش می دهد.رگه های بنفش یا قرمز در حبه های سیر به دلیل وجود رنگدانه آنتوسیانین است که فعالیت آنتی اکسیدانی قوی در بدن دارد.پیشگیری از سرطان با سیر قرمز بر اساس تحقیقات انجام شده بر روی ترکیبات ارگانوسولفور موثر در پیشگیری از انواع سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ و سرطان معده است. کاهش التهاب با سیر قرمز مصرف منظم سیر قرمز اثر ضد التهابی قوی دارد. التهاب خطرناک را کاهش می دهد. در بدن. التهاب مزمن در بدن خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان، چاقی، بیماری های قلبی و دیابت را افزایش می دهد. سیر قرمز چیست, مزه سیر قرمز, خواص سیر قرمز خواص سیر قرمز برای بدن خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی سیر قرمز، خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی سیر قرمز به قدری زیاد است که می توان از آن برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده کرد. سیر به دلیل خواص ضد عفونی کنندگی طبیعی به عنوان یک آنتی بیوتیک گیاهی شناخته می شود. آنزیم آلیناز موجود در سیر با آلئین ترکیب شده و آلیسین تولید می کند که همراه با ویتامین C و ارگانوسولفورهای سیر باعث ایجاد خواص ضد ویروسی این گیاه دارویی می شود.آلیسین ماندگاری بسیار کوتاهی دارد، بوی بی نظیری در سیر ایجاد می کند و اگر می خواهید از حداکثر خواص آن بهره مند شوید، باید کل حبه را قورت دهید.له کردن و له کردن سیر باعث می شود آلیسین با اکسیژن موجود در هوا ترکیب شده و به ترکیبات آلی گوگرد تبدیل شود.  مزه سیر قرمز, خواص سیر قرمز, خواص سیر قرمز برای بدن تفاوت سیر قرمز و سیر سفید، سلامت قلب با سیر قرمز بر اساس مطالعات، مصرف منظم سیر یا استفاده از مکمل های حاوی عصاره سیر، سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهد و کلسترول خوب خون را بهبود می بخشد. تحقیقات دیگر نشان داده است که سیر خاصیت ضد پلاک دارد و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد.موارد منع مصرف سیر عوارضی مانند بوی بد دهان، بوی بد بدن و تعریق، بوی بد خون قاعدگی، بوی بد مایع منی و واژن دارد. . ممکن است همراه با ترشح، ناراحتی معده، رفلاکس اسید و سوزش سر دل، سوزش سر دل، افزایش علائم روده تحریک پذیر، زخم های دهان و غیره باشد. سیر یک ماده غذایی حساسیت زا است، بنابراین می تواند آلرژی های فصلی را تشدید کند. استفاده موضعی از سیر روی پوست می تواند باعث تحریک و سوزش پوست شود. .
بیشتر بخوانید:  خواص انار + راهنمای خرید و مصرف انار

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …