علت شکرک زدن مربا چیست؟ و نحوه ی جلوگیری از آن

علت شکرک زدن مربا, دلایل شکرک زدن مربا, نحوه ی جلوگیری از شکرک زدن مربا

نحوه جلوگیری از مربای شکر

همه چیز درباره درست کردن مربا

بارها برای شما پیش آمده که مربایتان شیرین باشد. آیا می دانید علت مربای شیرین چیست؟ کریستال ها می توانند به دلیل شکر زیاد در مخلوط، یا پختن شکر خیلی کم، خیلی آهسته یا برای مدت طولانی ایجاد شوند. کریستال هایی که در لبه های لیوان تشکیل می شوند در اثر تبخیر مایع به وجود می آیند.

چرا مربای من توده های سفید دارد؟

اگر متوجه توده های سفید در مربای خود شده اید، به احتمال زیاد کریستال های شکر است. هنگام تهیه مربا سعی کنید پس از افزودن شکر، مخلوط را محدود کنید. گاهی مخلوط کردن شکر باعث کریستال شدن آن می شود. اگرچه ممکن است خیلی خوب به نظر نرسد، اما جای نگرانی در مورد این برآمدگی های سفید وجود ندارد. همچنان طعم خوبی خواهد داشت.

طرز جلوگیری از شکرک زدن مربا, از بین بردن شکرک زدن مربا, نکاتی برای جلوگیری از شکرک زدن مربا

علت مربای شکر

علت مربای شیرین:

ممکن است شکر بیشتری نسبت به دستورالعمل های ذکر شده مصرف کرده باشید. حتی مربای شما را شیرین می کند. از دستور العمل های قابل اعتماد و اثبات شده استفاده کنید و از مقدار مناسب شکر و میوه استفاده کنید.اندازه گیری برای تهیه مربا بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید:  آیا می دانید مرغ بهتر است یا بوقلمون؟

• ممکن است در کناره های ظرف دانه های شکر حل نشده ای وجود داشته باشد که در حین ریختن با زدن ملاقه یا قاشق داخل مربا ریخته شده و در شیشه های مورد نظر ریخته شده است.

• وقتی مربا یا مربای شما بیش از حد پخته شد.

• اگر از کرم تارتار برای تهیه مربا استفاده می کنید. این قندها ممکن است از کرم تارتار باشند.

• اگر مربا بیش از حد پخته و سفت شده باشد.

• اگر مربا را با حرارت زیاد بپزید بعد از سرد شدن شکرک می زند.

اصولی برای شکرک زدن مربا, روش های از بین بردن شکرک زدن مربا, راههای از بین بردن شکرک مربا

راه های پیشگیری از مربای شکر

راه های جلوگیری از شکرک زدن مربا:

• همانطور که قبلا گفتیم مقدار مواد لازم برای تهیه مربا بسیار مهم است و نباید مقدار شکر را زیاد کرد.

بیشتر بخوانید:  خواص میوه های نارنجی پاییزی

در حین پخت مربا دقت کنید که رسوبات شکر اطراف قابلمه به طور دائم در مربا حل شود و هنگام ریختن مربا در شیشه با آن مخلوط نشود. هرگز در پایان پخت شکر دور قابلمه را داخل مربا نریزید.

• مربا را به مدت طولانی یا روی حرارت زیاد نپزید.

• مربای شما نباید خیلی سفت و شربتی باشد.

• اگر مربای شما شیرین شد نگران نباشید مصرف آن ضرری ندارد.راه حل هایی برای رفع آنها وجود دارد.

مربا را در قابلمه ای بریزید و مقداری آب جوش را با مقداری آبلیمو مخلوط کنید و اضافه کنید تا کمی بجوشد. و بعد از خنک شدن آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید.

• اگر مقدار مربای شیرین شده شما کم بود و می خواهید بلافاصله آن را مصرف کنید. لیوان را در یک قابلمه با آب قرار دهید. وقتی شیشه را در قابلمه می گذارید باید تا سطح مربا آب باشد. حرارت را روشن کنید تا آرام آرام داغ شود و شکرهای مربا حل شوند. بعد از حل شدن کامل می توانید آن را مصرف کنید. اما در این روش با گذاشتن مجدد آن در یخچال مربای شما شیرین می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص گوشت بلدرچین

• برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، در پایان پخت آبلیمو یا آبلیمو را اضافه کنید. این کار از شکرک شدن مربا جلوگیری می کند.

• در مرباهای ترش چون خود میوه اسیدیته لازم را دارد، برای جلوگیری از شیرین شدن آن از آبلیمو کمتر استفاده کنید.

• در مرباهای شیرین حتما از آبلیمو یا آبلیمو که اسیدی هستند استفاده کنید زیرا آستانه تبلور شکر را بالا می برند و از تشکیل قند جلوگیری می کنند.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …