طرز کیک هویج و گردو و دارچین

کیک هویج,طرز تهیه کیک هویج,کیک هویج و گردو

دستور پخت کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

کیک هویج یکی از غنی ترین کیک هایی است که می توانید در هر فصلی از سال تهیه کنید و از خوردن آن با چای لذت ببرید. کیک هویج به راحتی با آجیل یا دارچین درست می شود.

کیک هویج را می توان به روش های مختلفی از جمله کیک سیب و هویج یا کیک هویج و گردو تهیه کرد که در این مطلب طرز تهیه کیک هویج و گردو را آموزش می دهیم.

کیک هویج خامه ای:

این بهترین دستور کیک هویج است که من تا به حال استفاده کرده ام. ترجیح می‌دهیم تکه‌های هویج در مایع کیک رنده شود و پس از پخت، تقزیبا مخلوط شود، اما می‌توانید از غذاساز هم استفاده کنید. هویج را سریعتر رنده می کند اما تکه های آن کمی بزرگتر می شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

این دستور را می توانید با آجیل و کشمش یا بدون آن درست کنید. ما دوست داریم در این کار از شکر گرانول و قهوه ای استفاده کنیم.

* دستور تهیه خامه که در زیر برای شما قرار داده ایم. این یک سرما ملایم است و برای خنک کردن کل کیک ایده آل نیست.

کیک هویج و دارچین,طرز تهیه کیک هویج و گردو,طرز تهیه کیک هویج و دارچین

طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک داچین گردویی هویج:

مواد لازم برای کیک هویج:

آرد همه منظوره

2 فنجان (250 گرم)

جوش شیرین

2 قاشق چایخوری

نمک دریا تصفیه شده

نصف قاشق چای خوری

پودر دارچین

1 و نیم قاشق چایخوری

کانولا یا روغن نباتی

1 و 1/4 فنجان (295 میلی لیتر)

شکر دانه ریز

1 فنجان (200 گرم)

بیشتر بخوانید:  2 روش درست کردن تیتاب

شکر قهوه ای بسته بندی شده

1 فنجان (200 گرم)

عصاره وانیل

1 قاشق چایخوری

هویج پوست گرفته

3 فنجان (300 گرم) (5 تا 6 هویج متوسط)

گردوی درشت خرد شده

1 فنجان (100 گرم)

کشمش

نصف فنجان (65 گرم)

مواد لازم برای تهیه کرم:

پنیر خامه ای، در دمای اتاق

8 اونس (225 گرم)

شکر پودر شده

1 و 1/4 فنجان (140 گرم)

خامه فرم گرفته مخصوص

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …