طرز کیک خرما با سس کاراملی

کیک خرما با سس کاراملی, طرز پخت کیک خرما با سس کاراملی طرز تهیه: 20 دقیقه پخت: 40 دقیقه مواد لازم برای 6 نفر: 1 و 1/4 فنجان خرما بدون هسته 250 گرم آب جوش 1 لیوان پودر هل 1/4 قاشق چایخوری تخم مرغ درشت 4 عدد شکر 1 لیوان روغن 3/ 4 فنجان وانیل، 1 قاشق چایخوری آرد، 1/2 فنجان بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری قادرچین، 1 قاشق چایخوری شکر، 1/2 قاشق چایخوری مایه شیرین، 1/2 قاشق چایخوری سس کارامل، 3/4 فنجان خامه، 1/2 فنجان کره ، 50 گرم البته شکر قهوه ای میتونید از شکر سفید هم استفاده کنید طرز تهیه: فر را با دمای 170 درجه روشن کنید تا داغ شود ابتدا خرماهای هسته گرفته را با آب جوش مخلوط کنید سپس چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و خرماها را نرم کنید. با پشت چنگال (اگر می توانید بهتر است با صافی صاف کنید تا پوست خرما کاملا جدا شود. تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرم رنگ شود سپس مخلوط روغن و وانیل را اضافه کنید. و خرما و دوباره خوب مخلوط می کنیم.به مخلوط خرما دارچین و جوش شیرین و نمک را در سه مرحله اضافه می کنیم تا مواد مخلوط شوند.مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و به مدت 35 دقیقه بپزید و بعد از پختن و کمی خنک شدن، سس کارامل را روی کیک بریزید و با مقداری پسته خرد شده تزئین کنید.طرز تهیه سس کارامل: ابتدا شکر را روی آتش بگذارید تا شکر آب شود سپس کره و خامه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید چند دقیقه روی آتش بماند و بعد از آن برداشته و داخل کیک بریزید. خنک می شود
منبع: سایت خوی وب
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …