طرز تهیه کیک کوکواستار ترکیه ای

درست کردن کیک کوکواستار, نحوه درست کردن کیک کوکواستار طرز تهیه کیک کوکوستار ترکی
مواد لازم برای کیک کوکوستار ترکی: 2 عدد تخم مرغ، 1 لیوان شیر، 1 پیمانه شکر، 1 پیمانه روغن زیتون یا روغن مایع، نصف لیوان آرد، 1 پیمانه کاکائو، 2 قاشق غذاخوری وانیل. شکر 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف بسته مواد لایه میانی کیک کوکوستار: خامه فرم گرفته با طعم سرشیر (کرم پودری) 1 بسته پودر نارگیل 2 لیوان شیر 2 لیوان مواد لازم برای گاناش: خامه صورتی صبحانه 1 بسته (200 میلی لیتر) شکلات شیری 2 بسته (160 گرم) طرز تهیه کیک ترکی کوکوستر: تخم مرغ و شکر را به مدت پنج دقیقه با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود سپس بقیه مواد را به عنوان تارت ساده اضافه کنید. خمیر تارت را در قالبی به قطر 30 سانتی متر که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید و با خلال دندون بپزید و تست کنید وقتی تمیز بیرون آمد خاموش کنید. در فر، لایه میانی را با مخلوط کردن شیر، کرم شانتی و پودر نارگیل آماده کنید تا به شکل خامه فرم گرفته شود و سپس در یخچال قرار دهید. .گاناش را با حرارت دادن خامه درست کنید تا به دمای جوش برسد اما نجوشد سپس شکلات ها را داخل آن خرد کنید و خوب هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.کیک خنک شده را با نصف لیوان شیر خیس کنید و ابتدا لایه میانی را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و سپس گاناش خنک شده را روی لایه سفید بریزید و حتما حداقل به مدت در یخچال قرار دهید. 2-3 ساعت و سپس سرو کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ماست نارنگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …