طرز تهیه کیک موز و نسکافه

پخت کیک موز و نسکافه,درست کردن کیک موز و نسکافه طرز تهیه کیک موز و نسکافه
مواد لازم برای تهیه کیک موز و نسکافه ای: تخم مرغ 6 عدد، شکر 1/5 پیمانه، آرد 2 پیمانه، 1/2 پیمانه موز له شده، 1 پیمانه بیکینگ پودر، 1/5 قاشق چایخوری وانیل، نسکافه ۱ بسته، کیک موزی ۲ قاشق چایخوری و نسکافه: ابتدا سفیده ها و زرده ها را جدا کرده، سپس سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا کف کند، سپس ۱/۲ پیمانه شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن بزنید. سفت شود سپس زرده ها و 1 لیوان شکر و وانیل را با همزن 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس موز له شده و روغن و نسکافه را اضافه کنید تا با کمی آب گرم حل شود سپس آرد و بکینگ پودر را الک کنید. بارها و با مواد خود مخلوط کنید، در آخر سفیده تخم مرغ را به مواد کیک اسفنجی خود اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا یکدست شود، در قالب بریزید و با درجه حرارت بپزید. atura 180 به مدت 50 دقیقه. اگر دیدید این زمان روی کیک شما کم است، می توانید نیم ساعت دیگر اضافه کنید، همچنین می توانید آجیل را به مواد خود اضافه کنید که فوق العاده خواهد بود.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی نازک

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …