طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور

پخت کیک فنجانی شیره انگور, طرز پخت کیک فنجانی شیره انگور طرز تهیه کیک آب انگور
عطر کیک آب انگور و طعم آن با چای تازه دم کرده فوق العاده است
مواد لازم برای کیک آب انگور: تخم مرغ بزرگ 2 عدد شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری آرد، 8 قاشق غذاخوری آب 7 قاشق غذاخوری انگور، 1/2 قاشق غذاخوری دارچین، 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل، 1/4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده، 3 قاشق غذاخوری آبغوره کیک فنجانی انگور: ابتدا مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر، شکر قهوه ای، دارچین و زنجبیل را با هم مخلوط کنید تا مزه دار شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن دستی خوب بزنید و در آخر آب انگور و روغن و گردو را اضافه کنید و وقتی مایع یکدست شد داخل لیوان های چرب شده بریزید و در صورت تمایل می توانید مقداری گردوی خرد شده نیز اضافه کنید. در قابلمه ای که از قبل مقداری آب گرم در آن ریخته اید بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بخارپز را روی آن بگذارید و بگذارید 20 دقیقه بماند سپس با چنگال تست کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز شیرینی نارگیلی ساندویچی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …