طرز تهیه کوکی هل

طرز پخت کوکی هل, نحوه تهیه کوکی هل طرز تهیه کلوچه هلی فوق العاده معطر و خوشمزه با طعم سنتی و اصیل ایرانی
کوکی ها در مدل های مختلف مانند کلوچه کره ای، کلوچه گردویی، کلوچه موکا تیره و کلوچه هل. پخته می شوند، در این مقاله طرز تهیه کلوچه هل آموزش داده می شود.مواد لازم برای شیرینی هل: آرد 2.5 پیمانه، کره نصف پیمانه، روغن جامد (نباتی یا قنادی)، نصف پیمانه پودر قند، پودر هل نصف پیمانه، 1 عدد /5 قاشق چایخوری گلاب (وانیل) 1 قاشق غذاخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه کراکر هل: ابتدا کره نرم شده و روغن نباتی جامد یا روغن پخت و پز را حدود دو دقیقه با سرعت متوسط ​​خامه بزنید (به جای آن یک فنجان پر مارگارین ریختم) پودر قند، پودر هل، وانیل (به جای آن گلاب اضافه کردم) و نمک را اضافه کرده و با سرعت کم هم می زنیم تا یکدست شود، آرد را کم کم اضافه می کنیم و با سرعت کم هم می زنیم تا خمیر سبک و یکدست شود. سلفون بگذارید و دور آن پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.کف سینی فر را کاغذ روغنی بپوشانید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و روی خمیر را کمی آرد بپاشید و با وردنه آن را پهن کنید تا ضخامت تقریبی دربیاید. یک سانت یا کمی کمتر و با کاتر و با فاصله دو برش بزنید با فاصله سه سانت روی سینی بچینید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.فر را روی 175 درجه تنظیم کنید و شیرینی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که همه جا طلایی شوند در فر قرار دهید و بعد از پخت به مدت پنج دقیقه استراحت دهید و سپس با احتیاط از روی کاغذ بردارید و بگذارید روی سیم خنک شوند. روی آن را رنده کرده و مقداری پسته و برگ گل خرد شده بریزید و پودر قند بپاشید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی جوز قندی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …