طرز تهیه چیز کیک یلدایی

چیز کیک هندوانه ای, چیز کیک به شکل هندوانه طرز تهیه چیزکیک یلدا
مواد لازم برای چیزکیک یلدا: 7 عدد پنیر خامه ای وانیلی 1/5 بسته خامه 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین (لیمو، آلوئه ورا، انار) 1 بسته بیسکویت خامه ای شکلاتی 2 عدد نیم گرم بسته بندی بیسکویت کره بسته بندی 125 گرمی شکلات چیپسی به میزان لازم طرز تهیه کیک یلدا: ابتدا کف قالب بند دار را چرب کرده و در فریزر قرار دهید سپس بیسکویت ها را برش بزنید و در غذاساز یا آسیاب بریزید و خرد کنید. یک پودر کره را روی آتش ذوب کرده و اضافه کنید. و مخلوط کنید و سپس بیسکویت ها را کف ماهیتابه بریزید و با کفگیر خرد کنید و با کف لیوان فشار دهید.در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا باز شود و اضافه کنید. بریدگی ها با همزن کاملا مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست شود سپس خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. هر کدام از ژله ها را در دو سوم لیوان آبجوش حل کنید و از کتری بخارپز کنید تا شفاف شود. حالا دسر را به سه کاسه تقسیم کنید، به طوری که یکی از قسمت ها کمی بلندتر از دو قسمت دیگر باشد.ژلاتین انار را به مقدار زیاد اضافه کنید و در صورت تمایل کمی رنگ قرمز اضافه کنید و در ظرف دوم ژلاتین لیمویی و کمی سبز و در ظرف سوم ژلاتین آلوئه ورا را اضافه کنید و هر کدام را جداگانه با یک عدد جداگانه مخلوط کنید. قاشق بزنید تا یکی شوندحالا ابتدا ژله سبز را داخل قالب روی بیسکویت ها بریزید سپس مخلوط سفید را از وسط بریزید و سپس مخلوط قرمز را از وسط قسمت سفید بریزید. در این مرحله می توانید شکلات چیپسی مانند قلب هندوانه را داخل قسمت قرمز آن بریزید. سپس قالب را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود سپس از یخچال خارج کرده و به آرامی از قالب خارج کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بیسکویت ساده وانیلی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …