ترفندهایی برای پخت کیک و شیرینی

نکاتی برای پخت کیک و شیرینی, تکنیک های پخت کیک

مواد را یک طرف هم بزنید تا سفیده ها خوب پف کنند.

بهترین راه برای ذوب شکلات روش حمام آب است که به معنای گرم کردن غیر مستقیم بخار آب است. این روزها بازار تهیه کیک و شیرینی خانگی بسیار داغ است و بیشتر خانم ها حاضرند در مناسبت های مختلف کار کنند و کام خانواده را شیرین کنند.

با توجه به کیفیت بهتر مواد اولیه و سالم بودن آنها، تهیه انواع شیرینی در منزل مقرون به صرفه تر خواهد بود. اما گاهی برخی از خانم ها با وجود سخت کوشی و علاقه، با شیرینی یا کیک هایی مواجه می شوند که به وضوح زشت هستند.

البته شیرینی پزی نیز مانند هر حرفه و هنر دیگری دارای ریزه کاری هایی است که برای اطمینان از اجرای بی نظیر باید رعایت شود. اینها برخی از مهمترین نکات هستند:

* قبل از تهیه مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.

* آرد کیک را قبل از استفاده ۳ یا ۴ بار الک کنید تا هوا وارد شود و کیک خوب پف کند.

* مخلوط را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و قبل از پخت کیک با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آنها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

* مواد را یک طرف هم بزنید تا سفیده ها خوب پف کنند

* سفیده را باید هم بزنید تا کرم رنگ شود و از ظرف نیفتد و اگر زیاد هم بزنید کیک یا خمیر شما خشک شود.

* اگر به سفیده ها کمی آرد یا چند قطره آبلیمو اضافه کنید، با دست مخلوط شدن سریعتر سفت می شود.

*برای اینکه کشمش و گردو به طور یکنواخت در کل کیک پخش شود و ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آنها را در کمی آرد بغلتانید.

بیشتر بخوانید:  خواص زردک یا هویج ایرانی

* برای پخت کیک در مایکروویو یا فر از ظرف مناسبی استفاده کنید.

* هرگز کیک داغ را از قالب خارج نکنید تا از هم نپاشد.

*اگر کیک شما سوخته است بگذارید کاملا خنک شود سپس لبه های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با دارچین، پودر قند، خامه یا مربا بمالید.

قبل از تهیه کیک، حتما تخم مرغ را حداقل دو ساعت بیرون از یخچال بگذارید. در واقع سردی تخم مرغ به این معنی است که خوب با مواد دیگر مخلوط نمی شود و تارت خوب پخته نمی شود. قبل از پخت کیک، حتما فر را از قبل گرم کنید.

در این صورت خمیر کیک فورا حرارت را جذب می کند و روند پخت بهتر می شود، در صورت تمایل شکلات چیپسی، کشمش و … را اضافه کنید.مطابق با ترکیب کیک، حتما آنها را در آرد آغشته کنید.این محلول از فرو رفتن مواد گفته شده به کف قالب جلوگیری می کند.

اگرچه شوری با شیرینی قابل تصور نیست، اما افزودن یک قاشق چایخوری نمک به خمیر کیک در ماندگاری بیشتر کیک و همچنین طعم سالم تر آن موثر است.

ترفندهای پخت کیک,پخت کیک و شیرینی

وقتی کیک به اندازه کافی پف کرد کاملا پخته شده است.

تعداد مواد لازم در دستور پخت کیک و شیرینی را دنبال کنید.

همچنین ترتیب مخلوط کردن مواد را فراموش نکنید: بعد از پخت کیک بلافاصله آن را از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید. در این صورت حرارت به سرعت از کیک خارج می شود و فرآیند پخت متوقف می شود.

بیشتر بخوانید:  فواید تغذیه زغال اخته

این محلول برای تهیه کیک نرم بسیار مهم است. آرد و سایر مواد خشک مثل پودر کاکائو را حتما الک کنید. از طرفی اغلب توصیه می شود بیکینگ پودر را به همراه آرد الک شده به مواد اضافه کنید و هرگز به تنهایی به مایه کیک اضافه نکنید.

اگر چه مخلوط کردن زیاد مواد کیک یکی از نکات مهم پخت است، اما باید توجه داشت که بیش از حد لازم لازم نیست و مخصوصاً بعد از اضافه کردن آرد، هم زدن کافی است.

اگر در وسط تهیه کیک یا خمیر مجبور به اضافه کردن یک تخم مرغ دیگر بودید، حتما آن را جداگانه مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.قالب را بیش از حد پر نکنید؛ دو سوم حجم آن کافی است. برای چرب کردن کف و کناره های تابه از کره نرم اما نه آب شده استفاده کنید. در طول پخت و پز هرگز در فر را باز نکنید.

این نکته در مورد برخی از شیرینی ها نیز صدق می کند. به طوری که سفیده تخم مرغ خوب پف کند. ابتدا تخم مرغ قبل از استفاده باید دو ساعت در دمای اتاق باشد. مطمئن شوید که یک کاسه خشک انتخاب کرده اید و مقداری زرده را در آن مخلوط نکنید. همچنین افزودن کمی نمک و چند قطره آبلیمو در عملکرد بهتر تاثیر دارد. در نهایت یادتان باشد که زیاد آن را با مواد دیگر مخلوط نکنید.

برای جلوگیری از تغییر رنگ و سوختن کارامل، بلافاصله پس از قهوه ای شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله در ظرف یخ قرار دهید. اگر اجازه دهید ظرف خود به خود خنک شود، خود حرارت رنگ آب نبات را تغییر می دهد. همچنین، اضافه کنید. اضافه کردن چند قطره گلوکز در ابتدای پخت از شیرین شدن کارامل جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید:  خواص کلم سفید

قبل از شروع پخت و تزیین کیک، باید نکات مهم اما آسان را در نظر بگیریم.

1- دستور کیک یا دسری که تصمیم به پختش را داریم همیشه از اول تا آخر می خوانیم تا مطمئن شویم همه مواد لازم را داریم.

2- هرگز سعی نکنید برخی از مواد را جایگزین مواد دیگر کنید.

3- مواد را یک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه قرار دهید تا همه مواد در یک درجه حرارت باشند.

4- مواد را با غلظت وزن کنید.

5- حدود یک ربع قبل از پخت، فر را روشن کنید.

6- هرگز قبل از گذشت سه ربع از زمان پخت در فر را باز نکنید زیرا پفک می خوابد.

7- وقتی کیک به اندازه کافی پف کرد و روی آن طلایی شد کاملا پخته و کیک کمی از قالب خارج شد.

دلایلی که کیک به اندازه کافی بالا نمی آید:

مایعات به صورت مرکزی اندازه گیری نمی شوند.

• میزان مخلوط کردن مواد کمتر یا خیلی بیشتر از حد معمول باشد

• دمای فر خیلی کم یا خیلی زیاد بود.

هنگام مخلوط کردن مواد، ترتیب افزودن آنها رعایت نمی شود.

• کره یا تخم مرغ استفاده شده خیلی سرد بود.

• بکینگ پودر استفاده شده کم یا قدیمی است.

• مقدار روغن مصرفی فوق العاده زیاد است.

• اندازه قالب نسبت به جرم کیک بزرگ است.

مدت زیادی طول می کشد تا مخلوط کیک در فر قرار گیرد.

.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …