ترفندهای آشپزی آسان
اگر کمی اشتیاق و خلاقیت به هزینه اضافه کنید، می توانید کار خود را خیلی راحت، تمیز و سریع در مجالس آشپزخانه انجام دهید. در ادامه ترفندهای جالبی را به شما آموزش می دهیم.
1- گوجه فرنگی ها را سریع و راحت پوست بگیرید
محبوب ترین راه برای پوست کندن گوجه فرنگی این است که آنها را برای چند ثانیه در آب داغ قرار دهید. با این حال، یک روش حتی سریعتر نیز وجود دارد، مانند؛ فقط یک گوجه فرنگی را روی چنگال بگذارید و روی شعله داغ نگه دارید. حتما آن را حدود 10 سانتی متر بالای شعله نگه دارید تا نسوزد.
روش های پوست کندن گوجه فرنگی.
۲- هنگام بریدن فلفل تند از دستان خود محافظت کنید.
به جای پوشیدن دستکش هنگام بریدن فلفل سریع، می توانید از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید. قبل از بریدن فلفل، یک قاشق چای خوری را در دستان خود بگذارید و آن را به هم بمالید. این روغن یک سد ضخیم ایجاد می کند تا از آسیب فلفل به پوست جلوگیری کند.
چگونه هنگام خرد کردن فلفل از آسیب به دست جلوگیری کنیم؟
3- برای حفظ آووکادوی خود از برگ کاهو استفاده کنید
از برگ های کاهو می توان به عنوان بسته بندی اکولوژیکی استفاده کردیک آووکادوی ورقه شده را داخل برگ های کاهو قرار دهید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. با این روش تازه می ماند و رطوبت خود را از دست نمی دهد.
آووکادو را تازه نگه دارید
4- آب سیب را با حداقل یک بشقاب غذا فشار دهید.
حتی اگر آبمیوه گیری ندارید، می توانید از آب سیب تازه لذت ببرید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک سیب را در فریزر بگذارید و بگذارید کاملا یخ بزند. سپس آن را بیرون بیاورید و بگذارید یخ کاملا آب شود. سیب را به آرامی با دست فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
آب سیب بدون آب
5- هنگام بریدن پیاز از اسانس استفاده کنید
برخی از روغن های ضروری می توانند هنگام تهیه پیاز از گریه شما جلوگیری کنند. می توانید عصاره میخک را به یک کاسه آب گرم اضافه کنید و آن را در کنار میز برش خود قرار دهید.
راه حلی برای جلوگیری از اشک در هنگام خرد کردن پیاز
6- برای سرخ کردن کباب از اجاق گاز استفاده کنید
اگر تصمیم دارید از قفسه برای گریل خود استفاده کنید، هرچه آشفتگی کمتر باشد، بهتر است، به سادگی قرار دادن آنها در بالای حلقه های پخت می تواند در زمان زیادی صرفه جویی کند و بعد از آن تمیز شود.
یک ایده عالی برای کباب کردن
7- برای خرد کردن گوشت از مخلوط کن استفاده کنید
یک مخلوط کن تقریباً هر نوع گوشت پخته ای را می تواند چرخ کند. مرغ، بوقلمون، بره یا گوشت گاو. حدود 2 ثانیه از همزن با سرعت کم استفاده کنید، سپس آماده شوید تا آن را به کاسه مورد علاقه خود اضافه کنید.
گوشت را با مخلوط کن چرخ کنید.
8- برای خرد کردن سریعتر گیاهان از پیتزا استفاده کنید.
رویه پیتزا به سرعت در هر دو جهت می چرخد و به فرآیند انعطاف پذیری زیادی می دهد. این به شما این امکان را می دهد که به راحتی اقلام کوچک مانند پیاز را برش دهید. فقط آن را به عقب و جلو تکان دهید و در صورت نیاز خرد کنید.
برای خرد کردن سبزیجات می توانید از کاتر پیتزا استفاده کنید.
9- برای تهیه سیر از کیسه زیپی استفاده کنید.
پوست کندن و خرد کردن سیر هر بار قبل از پختن می تواند زمان بر و کثیف باشد. می توانید سیر را هر طور که دوست دارید پوست بگیرید و خرد کنید و در کیسه زیپی قرار دهید. تقسیم کنید و منجمد کنید.در حین پخت می توانید یک مربع را بشکنید و به غذای خود اضافه کنید.
بسته بندی سیر تازه
10- از ظروف سس سویا استفاده مجدد کنید.
بعد از اتمام سس سویا، دیگر نیازی به بیرون ریختن یک کاسه سس نیست. به جای آن می توانید مقداری روغن زیتون اضافه کنید و از آن برای تهیه سالاد استفاده کنید.
کاربرد کاسه سس سویا.
11- همبرگر خود را با آب پر کنید.
گاهی اوقات گوشت ممکن است پس از کباب کردن خشک شود. برای جلوگیری از خشک شدن آن، به یک تکه یخ آسان نیاز دارید. آن را روی همبرگر خود بگذارید و بگذارید آب شود. سپس آن را طبق معمول بپزید.
راهنمای درست کردن برگرهای آبدار
12- از سیب زمینی استفاده کنید تا کباب به شما نچسبد
یک سیب زمینی آسان می تواند از چسبیدن گوشت و ماهی به سیم های گریل شما جلوگیری کند و در زمان پاکسازی شما صرفه جویی کند. به این ترتیب قبل از قرار دادن گوشت، یک سیب زمینی را از وسط نصف کرده و به راحتی روی رنده های گریل قرار دهید. نشاسته سیب زمینی مانعی ایجاد می کند که حتی به شما کمک می کند تا گوشت های زیبایی مانند سالمون را تهیه کنید.
از چسبیدن کباب به سیب زمینی جلوگیری کنید
13- سیر را بدون چاقو پوست بگیرید
برای این کار به یک ظرف آب داغ و یک بوته سیر نیاز دارید، آب داغ را داخل ظرف می ریزیم و بوته سیر را حدود 5 دقیقه داخل آن می گذاریم و آماده پوست گرفتن است. سریع پوست را بردارید.
راه حلی برای پوست کندن سیر
14- از آرد استفاده کنید تا آووکادو سریع بلند شود.
می توانید با فرو بردن آووکادو در آرد سرعت آن را افزایش دهید. این باعث می شود آووکادو اتیلن آزاد کند و رطوبت اضافی را جذب کند. پس از انجام این کار، در عرض چند روز یک آووکادوی کاملا رسیده و خوشمزه خواهید داشت.
آووکادو با آرد سریعتر بیرون می آید
.