طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر

درست کردن مسقطی انار, نحوه درست کردن مسقطی انار طرز تهیه مسقطی انار شیرینی شب یلدا
مواد لازم برای مسقطی انار: 400 گرم شکر، 8 قاشق غذاخوری نشاسته، 100 میلی لیتر گلاب، 4 پیمانه کره، 40 گرم دانه انار به مقدار لازم. سپس باقیمانده آب انار را به نشاسته در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا نشاسته کمی غلیظ شود.مقدار شکر را می توان به سلیقه خود کم و زیاد کرد. شکر را به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا قوام مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر موسکاتل شفاف شود. در آخر کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید، مسکتل را در قالب درشت چرب شده یا در بشقاب های جداگانه بریزید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. هنگام سرو روی مسقط یا کناره آن را با دانه های انار تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا در مایکروفر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …