![مسقطی انار،طرز تهیه مسقطی انار درست کردن مسقطی انار, نحوه درست کردن مسقطی انار](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d985d8b3d982d8b7db8c-d8a7d986d8a7d8b1-d8a8d987-d8b1d988d8b4-d8afdb8cdaafd8b1-d985d986d8a7d8b3d8a8-db8cd984_631a26ebbbddc.jpeg)
مواد لازم برای مسقطی انار: 400 گرم شکر، 8 قاشق غذاخوری نشاسته، 100 میلی لیتر گلاب، 4 پیمانه کره، 40 گرم دانه انار به مقدار لازم. سپس باقیمانده آب انار را به نشاسته در قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا نشاسته کمی غلیظ شود.مقدار شکر را می توان به سلیقه خود کم و زیاد کرد. شکر را به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا قوام مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر موسکاتل شفاف شود. در آخر کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید، مسکتل را در قالب درشت چرب شده یا در بشقاب های جداگانه بریزید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. هنگام سرو روی مسقط یا کناره آن را با دانه های انار تزئین کنید.