طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

طرز پخت شیرینی عسلی مغزدار, نحوه درست کردن شیرینی عسلی مغزدار طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار
مواد لازم برای شیرینی گردوی عسلی: آرد برنج 1 لیوان کره آب شده 50 گرم زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری هل پودر شده 1/2 قاشق چایخوری پودر قند 2 قاشق غذاخوری عسل 2 تا 2.5 قاشق غذاخوری پیتزا یا هر تعداد قاشق غذاخوری مغزدار. شیرینی گردوی عسلی: مواد خشک (آرد، پودر قند، پودر هل) را با هم مخلوط کنید، سپس کره و زعفران را اضافه کنید و در آخر عسل را اضافه کنید، ابتدا با قاشق و سپس با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. سپس در فریزر پلاستیکی قرار داده و نیم ساعت می گذاریم در یخچال استراحت کند سپس کمی خمیر را کف آن از قالب خارج کرده و وسط آن را یک دانه پسته قرار داده و دوباره کمی خمیر می گذاریم.بپز در فر داغ با دمای 180 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه تا ته خمیر کمی قهوه ای رنگ شود، فقط آن را بعد از بوق زدن لمس کنید. گوش نزنید چون نرم است و له می شود بعد از خنک شدن در ظرف بگذارید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …