طرز تهیه شیرینی خرمایی

شیرینی خرمایی پخت شیرینی خرمایی,درست کردن شیرینی خرمایی شیرینی خرمایی خوشمزه نوروز
یکی از میوه های مناطق گرمسیری است که منبع غنی املاح معدنی و سرشار از ویتامین های مختلف است. با خرما و محصولات آن می توانید انواع شیرینی و کیک درست کنید که بسیار خوشمزه و مفید هستند، شیرینی که امروز می خواهم با شما به اشتراک بگذارم طعم و طعم فوق العاده ای دارد و با کمی حوصله می توانید اشتها آور و مناسب مهمانی هستند.مواد لازم: آرد دو پیمانه (250 گرم) پودر قند، نمک 20 گرم، زرده تخم مرغ، یک چهارم قاشق چایخوری، شکر وانیلی، یک دوم قاشق چایخوری و یک چهارم لیوان آب (50 میلی لیتر) گلابیک، 4 پیمانه (50 میلی لیتر) مواد لازم برای نصف خمیر: کره، 25 گرم خرما (بدون هسته)، 200 گرم مغز گردو (خرد شده)، 100 گرم دارچین، 1 عدد /4 قاشق چایخوری پودر مارپیچ، 4 قاشق چایخوری جوز هندی، 1/8 قاشق چایخوری مراحل تهیه شیرینی خرمایی: آرد، پودر قند و نمک را در ظرف مناسبی الک کنید. مواد را خوب مخلوط کنید.کره را آب کنید و اجازه دهید خنک شود سپس آنها را در ظرف دیگری بریزید و زرده تخم مرغ را اضافه کنید.حالا وانیل رو اضافه میکنیم گلاب رو هم به مواد قبلی اضافه میکنیم. عطر و طراوت گلاب بسیار مهم است. بهتر است از گلاب مرغوب استفاده کنید.آب هم اضافه می کنیم. آب باید به دمای محیط برسد، حالا مواد را با همزن دستی خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند و مایع یکدستی باقی بماند، وسط مخلوط آرد یک چاه درست میکنیم و مخلوط زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا آنقدر ما یک جرم یکنواخت داریم. به دلیل وجود کره بالاخره خمیر نرمی داریم که اصلا به دست نمیچسبد. روی خمیر را سلفون میکشیم و یک ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم و در حین استراحت خمیر مواد را برای خمیر آماده میکنیم. کره را در تابه بریزید سپس خرما، دارچین آسیاب شده، هل و جوز هندی رنده شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند، اگر از خرمایی استفاده می کنید که پوست ضخیم دارد بهتر است پوست آن را جدا کنید. اگر خرما خیلی چسبناک بود، کمی کره اضافه کنید.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد با وردنه روی سطح کار پهن می کنیم سپس به شکل مستطیل به همین اندازه برش می زنم، خمیر را به صورت نوارهایی به ابعاد 3*10 سانتی متر برش می زنم.خرماها را روی ورقه های خمیر می گذاریم، حالا همه را یکی یکی حلقه می کنیم و دو سرشان را چسب می زنیم و می چرخانیم. آنها را در سینی فر می گذاریم، حالا سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 10 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها کاملا پخته شوند، آنها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک شوند.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رب آلو و رب آلوچه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …