طرز تهیه بیسکویت جو (رژیمی)

طرز تهیه بیسکویت جو,بیسکویت جو رژیمی زمان پخت و تهیه کلوچه جو دوسر (رژیمی): 1 ساعت مواد لازم برای تهیه کلوچه جو دوسر (رژیمی): 175 گرم آرد گندم، 25 گرم پودر بلغور جو دوسر، نصف قاشق چایخوری نمک، بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری کره یا مارگارین 75 گرم شکر، 40 گرم شیر، 2 تا 3 1 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه کراکر جو (رژیمی): آرد گندم و پودر جو را مخلوط کنید و نمک و گرد و غبار را در فر بپزید. کره را تکه تکه کنید و به همراه شکر به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. سپس شیر را کم کم اضافه کرده و ورز دهید. در انتها عسل را اضافه کرده و هم می زنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم تا خمیر دیگر به دست نچسبد و روی سطح صاف آن را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه پهن کرده و به آن حالت می دهیم. سینی فر چرب کرده و مایه کیک را گذاشته و سینی کیک رژیمی را در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید و سپس در فر قرار دهید) پس از پخت کیک ها، آنها را روی توری قرار دهید تا خنک شوند. .

منبع: سایت خوی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرمکه حلوای گردو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …