طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا

درست کردن کیک رژیمی, پخت کیک رژیمی کاتلا طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا
نوعی دسر است که با حرارت دادن ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات های تافی است و ظاهر و طعم آن شبیه کارامل است. این دسر یکی از معروف ترین دسرهای کشورهای آمریکای لاتین است، در مکزیک شیرینی از شیر بز تهیه می شود و با طعم وانیل مزه دار می شود، نوع فرانسوی آن بافت نرمی دارد که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین از آن در کیک استفاده می شود. و صبحانه، حرف اول را می زند و در کوبا از شیرخشک برای تهیه آن استفاده می شود. نام دیگر این محصول مربای شیر است اما برای تهیه کتلا فقط از شیر گرم شده استفاده می شود و شکری به آن اضافه نمی شود. شیرینی این محصول به دلیل قند موجود در شیر است. این محصول دارای فاکتورهای سلامتی بوده و جایگزین مناسبی برای شکلات صبحانه می باشد. یکی دیگر از دلایل برتری کاتلا نسبت به شکلات صبحانه این است که میزان چربی آن نسبت به انواع شکلات های صبحانه کمتر است. برای تهیه این محصول از شکر استفاده نمی شود و شیرینی آن به دلیل قند موجود در لاکتوز شیر است و طعم شیرین آن از یک ماده طبیعی ناشی می شود.ما از کتلا برای تهیه کیک رژیمی کتلا که یک دسر بسیار خوشمزه و شیرین مناسب میان وعده های شماست استفاده کرده ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار می دهیم.مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی کتلا : کتلا 250 گرم آرد 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری شکر در صورت نیاز 30 گرم طرز تهیه کیک رژیمی کتلا : 250 بریزید گرم دسر کاتلا را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. روغن و شکر را داخل آن بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سطح داخلی قالب را با روغن چرب کنید. مخلوط را در قالب بریزید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک خرما

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …