خواص گوشت بوقلمون

خواص بوقلمون,آشنایی با خواص بوقلمون

داشتن روی، مس، پتاسیم و سلنیوم یکی از خواص بوقلمون است

گوشت بوقلمون قرمز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری است، اما چربی و کالری بیشتری نیز دارد.

خواص گوشت بوقلمون:

به دنبال بوقلمون های تازه، لاغر، ارگانیک، پرورش یافته در مراتع، پرورش یافته انسانی و بدون آنتی بیوتیک باشید. بوقلمون های معمولی تولید شده در کارخانه اغلب با نمک، آب و سایر مواد نگهدارنده در طول فرآوری تزریق می شوند تا ماندگاری آنها کوتاه شود و هزینه ها کاهش یابد. بوقلمون هایی که با علف تغذیه می شوند و به پوشش گیاهی دسترسی دارند نیز نسبت به بوقلمون هایی که در کارخانه پرورش می یابند، امگا 3 بیشتری دارند.

خوردن گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب است.

در گوشت بوقلمون مقدار زیادی پروتئین و چربی کمی وجود دارد. از بین غذاها، بوقلمون حاوی فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین B است. لازم به ذکر است که ارزش غذایی و کالری ران بوقلمون 182 و سینه بوقلمون 114 کالری در هر 100 گرم است و ارزش غذایی گوشت چرخ کرده بوقلمون نیز یکسان.112 کالری

مواد معدنی مفیدی مانند روی، مس، پتاسیم و سلنیوم در ترکیه یافت می شود.

از آنجایی که در گوشت بوقلمون اسیدهای آمینه وجود دارد، می تواند از تجمع سرب و جیوه در بدن جلوگیری کرده و به کبد کمک کند تا سموم را از بدن دفع کند.

بوقلمون دارای گوشت سفید بدون چربی در ناحیه سینه و گوشت قرمز تیره در ناحیه ران است.

بیشتر بخوانید:  همه چیز درباره قارچ کامبوجا

خوردن گوشت بوقلمون می تواند نیمی از نیاز روزانه به فولات را تامین کند و منبع عالی روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1، B3، B6 و B12 و همچنین اسید آمینه تریپتوفان است. . .

بوقلمون گوشت قرمز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به بوقلمون گوشت سفید است، اما چربی و کالری بیشتری نیز دارد.

بوقلمون باید در دمای داخلی 165 درجه فارنهایت پخته شود.

بوقلمون های ارگانیک یا محلی نسبت به بوقلمون های کارخانه ای امگا 3 بیشتری دارند.

با برداشتن پوست بوقلمون مقدار زیادی چربی از بین می رود.

خواص گوشت بوقلمون,گوشت بوقلمون

یکی از فواید بوقلمون این است که انسولین را بعد از غذا تغییر نمی دهد.

خوردن غذاهایی مانند بوقلمون که سرشار از پروتئین هستند به افزایش سیری کمک می کند، به این معنی که شما برای مدت طولانی تری احساس سیری می کنید و باعث کاهش وزن می شود.

مصرف پروتئین کافی به حفظ توده عضلانی و سطح انسولین بعد از غذا کمک می کند. با این حال، پروتئین ماده ای است که بیشتر گوشتخواران به مقدار کافی آن را مصرف می کنند.

تریپتوفان موجود در بوقلمون ممکن است به حمایت از سطح سروتونین سالم در بدن کمک کند، که باعث هوشیاری و خلق و خوی خوب می شود.

منبع سالم پروتئین:

بوقلمون یک غذای غنی از پروتئین است.

پروتئین برای رشد و نگهداری عضلات مهم است. این ساختار از سلول ها پشتیبانی می کند و مواد مغذی را به سراسر بدن منتقل می کند.

بیشتر بخوانید:  خواص آب کرفس + مضرات

همچنین، یک رژیم غذایی غنی از پروتئین می تواند به شما احساس سیری بدهد و به کاهش وزن کمک کند.

گوشت بوقلمون سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد اسید آمینه تریپتوفان نقش اساسی در سیستم ایمنی دارد. متابولیت های تریپتوفان (مولکول های حاصل از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهای مورد استفاده برای کاهش علائم ام اس را دارند. MS1 یک بیماری مرتبط با سیستم ایمنی است.

خاصیت گوشت بوقلمون,خواص داروئی گوشت بوقلمون

ترکیه سرشار از آهن است

منبع غنی از مواد معدنی:

ترکیه سرشار از سلنیوم، روی و فسفر است

سلنیوم به بدن شما کمک می کند تا هورمون های تیروئیدی بسازد که متابولیسم و ​​سرعت رشد شما را تنظیم می کنند.

روی یک ماده معدنی ضروری است که برای بسیاری از فرآیندهای مختلف بدن مانند بیان ژن، سنتز پروتئین و واکنش های آنزیمی مورد نیاز است.

فسفر برای سلامت استخوان بسیار مهم است.

علاوه بر این، بوقلمون مقادیر کمی منیزیم و پتاسیم برای شما فراهم می کند.

پیشگیری از سرطان:

اسید آمینه تریپتوفان برای تلاش های سلول های T ضروری است. سلول های T نوعی از سلول های سیستم ایمنی هستند که سلول های سرطانی را از بین می برند. در غیاب تریپتوفان، سلول های T بیش فعال می میرند.

فواید بوقلمون,فایده های بوقلمون

خوردن بوقلمون بی خوابی را کاهش می دهد

گوشت بوقلمون برای کاهش بی خوابی:

تریپتوفان، که در گوشت بوقلمون نیز یافت می شود، توسط مغز برای تولید سروتونین استفاده می شود. سروتونین 1 یک انتقال دهنده عصبی عصبانی است که بدن را آرام می کند و احساس شادی را ایجاد می کند که برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند مفید است.

بیشتر بخوانید:  فرنچ پرس چیست؟ و نحوه استفاده از فرنچ پرس

سلنیوم یکی دیگر از مواد مغذی موجود در بوقلمون است که باعث خواب سالم و تقویت ایمنی می شود.بسیاری از مردم بوقلمون را برای بی خوابی می خورند.زیرا حاوی ویتامین های B3 و B6 است که در مدیریت این بیماری مفید است.

گوشت بوقلمون غنی از آهن:

ترکیه آهن زیادی دارد. آهن برای تولید خون و انرژی ضروری است. کمبود آهن در بدن می تواند باعث خستگی، ریزش مو، سردرد، خشکی پوست، شکنندگی و شکننده شدن ناخن ها شود.

توصیه ها:

• گوشت بوقلمون حاوی اسید آمینه پورین است، بنابراین افراد مبتلا به نقرس باید آن را در مقادیر بسیار کم مصرف کنند.

گوشت بوقلمون مقدار کمی اگزالات دارد. بنابراین بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی باید خیلی کم غذا بخورند.

بوقلمون هایی که به صورت طبیعی و ارگانیک پرورش می یابند هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.

تقریباً تمام چربی بوقلمون در پوست آن است. همچنین گوشت تیره آنها چربی بیشتری نسبت به گوشت روشن (سفید) آنها دارد. بنابراین، قبل از پختن، تمام پوست بوقلمون را جدا کنید. همچنین افرادی که از چربی خون بالا رنج می برند بهتر است از گوشت سبک تری استفاده کنند.

منبع: سایت خویوب و بیتوته

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …