ترفندهایی برای از بین بردن مشکلات آشپزی

ترفندهایی برای حل مشکلات آشپزی, راه های از بین بردن مشکلات آشپزی

دوستی با ترفندهای آشپزخانه.

ما ترفندهایی را به اشتراک می گذاریم که به شما در آشپزخانه کمک می کند.

هنگام خرد کردن پیاز نان را در دهان خود نگه دارید تا گاز پیاز جذب شود و از ریزش آن جلوگیری شود.

ترفندهایی برای حل مشکلات آشپزی, روش های خرد کردن پیاز

برای جلوگیری از اشک در هنگام خرد کردن پیاز، یک تکه نان را در دهان خود بگذارید

وقتی تکه های پوسته تخم مرغ داخل شدند، از پوسته های باقی مانده برای بیرون کشیدن آن استفاده کنید.

نکات مهم آشپزی,در آوردن پوسته از داخل تخم مرغ

پوسته تخم مرغ را از داخل جدا کنید

می توانید از فنجان ها برای پخت کیک های خود استفاده کنید.

نکات آشپزی,طرز پخت کیک داخل فنجان

داخل فنجان کاپ کیک درست کنید.

بیشتر بخوانید:  نکات پخت پیتزا در خانه

برای اینکه پوست میوه ها یا گوجه فرنگی ها را راحت کند، چند ثانیه در آب داغ قرار دهید و سپس سریع در آب یخ بریزید و بیرون بیاورید، پوست آنها به راحتی جدا می شود.

برای پوست گرفتن میوه می توانید آن را به مدت 5 دقیقه در آب یخ قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.

نکات مهم آشپزی,طرز پوست کندن میوه

برای اینکه پوست میوه را راحت کند ابتدا آن را در آب داغ و سپس در آب یخ قرار دهید.

یک کشو برای تخته برش آماده کنید.

اصول آشپزی,ساخت مکان برای تخته برش

از تخته های کشویی استفاده کنید

برای اینکه تخم مرغ آب پز هنگام بریدن از هم جدا نشود، ابتدا چاقو را زیر آب سرد قرار دهید.

آشنایی با اصول آشپزی,خرد کردن تخم مرغ

برای بریدن تخم مرغ، ابتدا چاقو را زیر آب سرد یخ بزنید.

بیشتر بخوانید:  خواص انواع فلفل + کاربرد آن

از بطری های آب قدیمی قالب های برش دونات درست کنید.

آشنایی با اصول آشپزی,قالب مناسب دونات

با بطری آب یک قالب دونات درست کنید

دانه‌های کنجد خود را روی حرارت ملایم گرم کنید تا طعم روغن‌های طبیعی آن‌ها ظاهر شود.

آشنایی با اصول آشپزی,بو دادن کنجد

روغن کنجد را بو کنید تا خوشمزه شود و تقویت شود.

هنگام پخت، مواد را بر اساس وزن اندازه گیری کنید، نه حجم.

آشنایی با اصول آشپزی,اندازه گیری مواد

مواد را وزن کنید تا اندازه گیری شود

هرگز گوجه فرنگی یا مرکبات را در یخچال قرار ندهید زیرا سرما باعث کاهش طعم آنها می شود.

آشنایی با اصول آشپزی,بهترین مکان نگهداری از گوجه و مرکبات

سردی یخچال طعم گوجه فرنگی و مرکبات را کم می کند

نمک می تواند شیرینی هر غذا یا میوه ترش را نشان دهد، چه سوپ گریپ فروت یا مربای زغال اخته. اساساً نمک اسیدیته میوه ها یا غذاها را کاهش می دهد.

راهنمای مهم آشپزی,از بین بردن ترشی میوه ها

نمک اسیدیته مواد را کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید:  روغن سویا | موارد استفاده، عوارض جانبی

.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …