انواع میوه اژدها فواید و نحوه خوردن آن

تقویت سیستم گوارش با میوه اژدها, پیشگیری از کم خونی فقر آهن با میوه اژدها, مصرف میوه اژدها پیتاهایای قرمز، “میوه اژدها”، خواص و نحوه خوردن آن را بشناسید. میوه اژدها حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین C است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. میوه اژدها (به انگلیسی: Pitaya) با نام‌های میوه اژدها، پیتایا و گلابی توت فرنگی نیز شناخته می‌شود که میوه انواع کاکتوس‌ها است. میوه اژدها بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی است و در کشورهای جنوب شرقی آسیا از جمله ویتنام، تایوان، جزیره اوکیناوا در ژاپن، جنوب چین، مالزی، فیلیپین و فلسطین رشد می‌کند. مادر پیتاهایا در شب شکوفه می دهد و گل های درشتی دارد که قطر آن به 25 سانتی متر می رسد و به گل شب یا ملکه شب معروف است. یک وعده 100 گرمی پیتایا 264 کالری، 11 درصد ویتامین C و 3.5 درصد پروتئین روزانه را تامین می کند.مقدار آنتی اکسیدان پیتاهایا زیاد است و مصرف مداوم آن آسم و سرفه های شدید را بهبود می بخشد و برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ و دیابت، کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون مفید است.لیکوپن موجود در میوه اژدها با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است. از آنجایی که اژدها از کاکتوس های مختلف تولید می شود، در 6 رنگ موجود است که هر رنگ طعم خاص خود را دارد. میوه اژدها بسیار آبدار است و طعم آن ترکیبی از کیوی و گلابی است، دانه های داخل میوه ریز و سیاه است و با کاشت و پرورش آن ها می توانید کاکتوس جدیدی ایجاد کنید. انواع رنگ میوه اژدها: میوه سفید با پوست قرمز، پوست قرمز یا بنفش، میوه صورتی با پوست قرمز، میوه سفید با پوست صورتی و نوع کمیاب تر میوه اژدها: میوه سفید با پوست زرد و میوه قهوه ای با پوست سفید. میوه اژدها کمیاب تر از میوه اژدهای قرمز است. . هر چه میوه قرمزتر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به میوه های سفید دارد. خواص پیتاهایا پیتاهایا سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها، اسید فنولیک و بتاسیانین است و فیبر زیادی دارد و به کاهش قند خون کمک می کند. این میوه حاوی پری بیوتیک هایی است که به تغذیه پروبیوتیک های روده و در نتیجه بهبود سیستم گوارش و سیستم ایمنی کمک می کند.میوه اژدها منبع خوبی از فیبر، لیکوپن، کاروتن، ویتامین C، نیاسین و ریبوفلاوین، منیزیم، کلسیم، فسفر، آهن و سدیم است.روش مصرف میوه اژدها, میوه اژدها, میوه اژدها یا دراگون دراگون فروت مزرعه حمایت از سیستم گوارش با میوه دراگون میوه اژدها غنی از الیگوساکاریدهایی است که از رشد باکتری های مفید یا پروبیوتیک های روده از جمله لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتری ها حمایت می کند و هضم یکنواخت غذا را تقویت می کند. فیبر بالای میوه اژدها به بهبود حرکات روده و ترشح شیره های گوارشی کمک می کند و با تنظیم عملکرد روده از یبوست، سندرم روده تحریک پذیر و سرطان روده جلوگیری می کند. میوه اژدها و درمان فشار خون بالا در درمان های سنتی از میوه اژدها برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود. کنترل دیابت با پیتاهایا یک میوه کامل 60 کالری و 8 گرم قند دارد، این میوه برای پیشگیری و کنترل دیابت نوع 2 مفید است.دانه های میوه به تنظیم سطح گلوکز خون کمک می کند. مصرف منظم میوه اژدها با کاهش سطح قند خون همراه است. در یک مطالعه در سال 2017 در مورد پیش دیابت، افرادی که میوه اژدها مصرف می کردند سطح قند خون خود را به میزان قابل توجهی کاهش دادند.برای جلوگیری از پیری زودرس، میوه اژدها سرشار از آنتی اکسیدان است و با اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کند، روند پیری را کند می کند و پوست را جوان و شاداب می کند.می توانید از ترکیب میوه اژدها و ماست ماسک جوان کننده پوست درست کنید و هفته ای یکبار از آن استفاده کنید. مصرف پیتاهایا به تنظیم چربی پوست کمک می کند و از جوش و آکنه جلوگیری می کند. برای تاثیر بیشتر می توانید از پوره پیتاهایا بر روی قسمت های ملتهب پوست و آکنه به عنوان پماد موضعی استفاده کنید.استفاده موضعی از پوره پیتاهایا یکی از بهترین گزینه ها برای کاهش التهاب و قرمزی آفتاب سوختگی است به خصوص اگر با آن ترکیب شود. آب خیار. میوه اژدها زرد و عسل خواص میوه اژدها, فواید میوه اژدها, خواص دراگون فروت با میوه اژدها از بیماری های مزمن جلوگیری می کند، این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است و از آسیب سلولی و افزایش التهاب در بدن جلوگیری می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها از بروز بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری های قلبی، دیابت و آرتریت جلوگیری می کنند. میوه اژدها علاوه بر فیبر بالایی که دارد به هضم بهتر غذا کمک می کند، از مشکلات گوارشی مانند درد معده جلوگیری می کند، از دیابت و بیماری های قلبی پیشگیری می کند و از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.مصرف میوه اژدها به طور غیر مستقیم سطح کلسترول خون را تنظیم می کند و از رسوب در رگ های خونی جلوگیری می کند و خطر تصلب شرایین یا سکته را کاهش می دهد.تاثیر اژدها در تقویت سیستم ایمنی یکی از میوه هایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. ویتامین C موجود در این میوه استوایی به تقویت گلبول های سفید خون کمک می کند و از شما در برابر عفونت ها محافظت می کند. مصرف کافی ویتامین C در بدن باعث تحریک فعالیت سایر آنتی اکسیدان ها می شود.مقدار بالای پلی فنول ها و فلاونوئیدهای موجود در پیتاهایای قرمز به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک می کند که تاثیر بسزایی در جلوگیری از تکثیر سلول های سرطانی دارد. پیشگیری از کم خونی فقر آهن با میوه اژدها میوه اژدها سرشار از آهن است و گزینه مناسبی برای درمان و پیشگیری از کم خونی فقر آهن محسوب می شود. آهن موجود در این میوه به اندازه گوشت، ماهی و لوبیا است و می تواند جایگزین خوبی در رژیم غذایی گیاهخواران باشد. آنتی اکسیدان های موجود در این میوه تعداد پلاکت های خونریزی دهنده را افزایش می دهد و تب دنگی را درمان می کند و باعث بهبودی سریعتر این بیماری می شود.میوه اژدهای بنفش میوه اژدها یا دراگون, انواع رنگ میوه اژدها, خواص میوه اژدها حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان، میوه ترخون و سلامت چشم است. ترکیبات میوه اژدها به مهار رشد پروتئین سیتوکروم P450 در کبد کمک می کند.این پروتئین با گلوکوم مادرزادی مرتبط است. از طرفی بتاکاروتن موجود در این میوه به محافظت از چشم در برابر رادیکال های آزاد کمک می کند و از تخریب لایه های چشم و آب مروارید جلوگیری می کند. تقویت دندان ها و استخوان ها با میوه اژدها میزان کلسیم موجود در میوه اژدها بیشتر از سایر میوه ها است و به سلامت دندان ها و استخوان ها کمک می کند. یک رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات که دارای ترکیب مناسبی از مواد مغذی، پروتئین و کلسیم هستند برای ساخت تراکم استخوان ضروری است. مصرف پیتاهایا در دوران بارداری، مصرف این میوه در دوران بارداری از کم خونی پیشگیری می کند، بر اساس یافته های محققان، مصرف آب پیتاهایا قرمز به عنوان درمان جایگزین برای کم خونی بارداری در نظر گرفته شده است. میوه اژدها حاوی آهن، ویتامین B و اسید فولیک است. طبق مطالعات انجام شده آهن از کمبود هموگلوبین و کم خونی بارداری جلوگیری می کند و ویتامین های B و فولات به افزایش انرژی و جلوگیری از نقص مادرزادی کمک می کند. از سوی دیگر، خواص ملین پیتاهایا به کاهش یبوست کمک می کند.کلسیم و منیزیم موجود در آن برای بهبود رشد استخوان های جنین مفید است.سلامت و تقویت مو همانطور که در بالا خواندید پیتاهایا ترکیب بسیار مناسبی برای کمک به تقویت و رشد مو است و گنجاندن آن در رژیم غذایی به کاهش ریزش مو کمک می کند. می توانید از آب میوه اژدها به عنوان نرم کننده و ترمیم کننده موهای رنگ شده استفاده کنید. استفاده از آب این میوه روی پوست سر به تقویت فولیکول های مو کمک می کند و موهایی صاف و سالم می کند. پیشگیری از کم خونی فقر آهن با میوه اژدها, مصرف میوه اژدها در بارداری, روش مصرف میوه اژدها روش مصرف اژدها در مصرف میوه اژدها دقت کنید میوه اژدها سدیم بالایی دارد بنابراین مصرف آن برای بیماران مزمن کلیوی مفید نیست. نحوه استفاده از میوه اژدها میوه اژدها را تمیز بشویید، می توانید تمام شیارهای میوه را با اسفنج یا مسواک تمیز کرده و کاملا خشک کنید تا از تمیز بودن آن مطمئن شوید. میوه اژدها را با یک چاقوی تیز به صورت عمودی به دو نیم کنید. می توانید قسمت نرم میوه را با قاشق بیرون بیاورید و بخورید یا با چاقو به صورت مربع برش بزنید و در بشقاب دیگری یا روی دسر سرو کنید یا به اسموتی اضافه کنید. شیارهای روی میوه اژدها نشان دهنده رسیدن کامل آن است. وجود رنگ سبز در پوست پیتاهایا نشان دهنده نرسیدن کامل آن است.میوه اژدها کاملا رسیده باید قرمز روشن باشد.وجود لکه های تیره یا آبی مانند آنچه روی موز دیده می شود، نشان دهنده رسیدن میوه بیش از حد است. میوه اژدهای رسیده نرم است اما نباید خمیری شود.
بیشتر بخوانید:  خواص پوست موز

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …