روی مرغ کبابی چه موادی بچینیم؟
سس مرغ کبابی از مواد مختلفی تشکیل شده است. هر یک از مواد تشکیل دهنده مرغ سوخاری طعم خاص خود را دارد. در این مطلب چند نمونه از مواد اولیه مرغ کبابی را آورده ایم.
مرغ سوخاری یک غذای بین المللی است نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور مرغ خود را با قرار دادن مرغ در سس مخصوص و تفت دادن تکه های آن روی آتش تهیه می کنند. اما نکته اینجاست که منبع چیست. مثلا هندی ها روی تکه های مرغ خود ادویه تنوری می گذارند و در فر تفت می دهند تا پس از پخت مرغ کبابی آنها کاملا قرمز شود.
مدیترانه ای ها سس مرغ کبابی را با زیتون کوبیده و فلفل دلمه ای برشته و خرد شده تهیه می کنند.
ژاپنی ها از سس تریاکی و آمریکایی ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده می کنند و پس از چند ساعت قرار دادن تکه های مرغ در این سس، آنها را کباب می کنند.
برای تهیه مرغ کبابی ایرانی حتما تکه های مرغ را در زعفران خیس می کنند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه ای است.
برای تهیه مرغ کبابی فقط از سینه مرغ استفاده نکنید، بلکه مخلوط ادویه ها می تواند طعم بهتری به این غذا بدهد.ترکیبی از ران و سینه گزینه بهتری خواهد بود.
همانطور که می دانید سس مرغ کبابی از مواد مختلفی تشکیل شده است. هر یک از مواد تشکیل دهنده مرغ سوخاری طعم خاص خود را دارد. در این مطلب چند نمونه از مواد اولیه مرغ کبابی را آورده ایم.
تجربه نشان داده است که افزودن غذاهایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر کدام به تنهایی) به مرغ کبابی طعمی منحصر به فرد ایجاد می کند.
خیلی ها پیاز و فلفل دلمه ای را برای طعم دادن به تکه های مرغ خرد می کنند و تکه های گوشت را روی آن می ریزند در حالی که بهتر است آن ها را رنده کنید تا گوشت با طعم واقعی آن ها را بخورد.
ادویه مرغ کبابی
مواد لازم برای مرغ کبابی:
فیله مرغ
1.5 کیلوگرم
خردل
2 قاشق غذاخوری
سس مایونز
ماست
2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه
3 قاشق غذاخوری
یک پیاز
3 رقمی
زعفران آماده شده
کافی
نمک، فلفل سیاه
کافی
روغن مایع
کافی
طرز تهیه مرغ کبابی با سس مایونز: