![باقلوا بادام،طرز تهیه باقلوا بادام باقلوای بادام,طرز تهیه باقلوای بادام خانگی](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8a8d8a7d982d984d988d8a7db8c-d8a8d8a7d8afd8a7d985-d988db8cda98d987-d8b9db8cd8af-d986d988d8b1d988d8b2_631aa1f1d3d52.jpeg)
سبک باقلوای بادامی
باقلوا بادامی یکی از شیرینی های مخصوص ایام نوروز است. که در بسیاری از کشورها انجام می شود.
باقلوا نوعی شیرینی است که در ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می شود. باقلوا در ایران به اشکال مختلف لوزی، مربعی، لوله ای و در طعم های مختلف پسته ای، بادامی، نارگیلی و … موجود است.
مواد لازم برای باقلوای بادام:
تخم مرغ
4 رقمی
نصف فنجان
ارد
شیر گرم
2 فنجان
نمک
پشتیبان
مواد اولیه باقلوا میانی:
300 گرم
پودر بادام
200 گرم
100 گرم
پودر هل
2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:
1 فنجان
اب