![شیرینی سه آرد،پخت شیرینی سه آرد درست کردن شیرینی سه آرد, نحوه درست کردن شیرینی سه آرد](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d8b3d987-d8a2d8b1d8af_631a9d8d10ef9.jpeg)
مواد لازم برای سه شیرینی آردی: آرد سفید 300 گرم آرد نخودچی 100 گرم آرد برنج 100 گرم روغن 250 گرم هل 1 قاشق چایخوری پودر شکر 30 گرم آرد شیرینی 250 گرم آرد نخودچی در این یکی طرفداران زیادی دارید طرز تهیه سه شیرینی آردی را به شما آموزش می دهیم، روغن و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس هل را اضافه می کنیم، سه آرد را با هم مخلوط می کنیم، الک می کنیم و به بالای مواد اضافه می کنیم. ورز میدیم، ورز میدیم تا با دست از خمیر گلوله درست کنیم و باز نشه، از خمیر به اندازه فندق (کمی بزرگتر) برداشته و تو دست گردونیم و روی سینی فر میذاریم. و به شکل های مختلف می گذاریم، آن شکل را روی آن می گذاریم و سینی را در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم، شیرینی ها را بعد از پخت ریختم، باید روی آن بماند. سینی را حدود 2-3 ساعت بگذارید تا کاملا خنک شود و خرد نشود.