طرز تهیه قطاب روسی
طرز پخت قطاب روسی
قطاب روسی یکی از شیرینی های خوشمزه است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و با چای خانواده نوش جان کنید.دو و یک چهارم پیمانه پودر قند نصف لیوان + چیزی برای تزیین 220 گرم گردوی خرد شده 1 پیمانه پودر دارچین 2 قاشق چای خوری دارچین 4 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری عسل 8 قاشق چایخوری طرز تهیه قطاب روسی: برای تهیه قطاب روسی ابتدا فر را روشن کرده و روی 170 درجه قرار دهید. سپس پودر شکر، کره (در دمای محیط)، جوهر وانیل، پودر دارچین و هل را در ظرفی مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا یکدست شود، سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک می کنیم. مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و با دست کمی ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. (اگر خمیر خشک بود 1 قاشق غذاخوری ماست به آن اضافه کنید.) گردو را به خمیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سپس یک تکه خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست گرد کنید.و در سینی می گذاریم بین آب نبات ها کمی فاصله باشد. این شیرینی پف دار در حین پخت پف نمی کند و حجیم نمی شود و فقط می پزید حالا سینی را در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 15 دقیقه با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا قطاب پخته شود. و بگذارید خنک شود. سپس یک بار دیگر پودر قند را بپوشانید و با چای سرو کنید. طرز تهیه قطاب روسینکاتی برای تهیه قطاب روسی: • می توانید دارچین و هل را داخل آن جدا کنید اما وجود آنها قطاب را خوشمزه تر می کند. خمیر خودتون رو بذارید تو فر اگه موادتون سفت بود 1 قاشق ماست اضافه کنید. سختی مواد باید به حدی باشد که آرد یا خشک نباشند و شل نباشند تا بعد از قالب گیری قالب نشوند یا شکل خود را از دست بدهند.