![حلوا زنجبیلی،طرز تهیه حلوا زنجبیلی درست کردن حلوا زنجبیلی, حلوا زنجبیلی تبریز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8add984d988d8a7-d8b2d986d8acd8a8db8cd984db8c-d8aad8a8d8b1db8cd8b2_631a2713d29a7.jpeg)
مواد لازم برای حلوای زنجبیل تبریزی: روغن جامد 1/2 پیمانه کره 100 گرم آرد سفید 2 پیمانه آرد برنج 1/2 پیمانه پودر قند 2 قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده قاشق مرباخوری پودر چگونه برای تهیه حلوای زنجبیل تبریزی: روغن جامد و کره را روی آتش بگذارید تا آب شود سپس آرد سفید را الک کرده و اضافه کنید و ده دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود اما رنگ آن تغییر نکند. بعد از ده دقیقه آرد برنج را الک کرده و اضافه کنید و دو تا سه دقیقه هم بزنید و بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را اضافه کنید و با پشت قاشق کاملا هم بزنید. تا زمانی که پودر قند به حلوا اضافه شود. بعد از دو دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و در قالب سیلیکونی قرار دهید و در یخچال قرار دهید یا در ظرف مستطیلی قرار دهید و صاف کنید و وقتی کاملا سفت و سرد شد برش بزنید.