![حلوای آرد نخودچی و گردو،حلوا آرد نخودچی و گردو طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو,درست کردن حلوای آرد نخودچی و گردو](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8add984d988d8a7db8c-d8a2d8b1d8af-d986d8aed988d8afda86db8c-d988-daafd8b1d8afd988_631a270deb0bc.jpeg)
مواد لازم برای حلوای آرد نخودچی و حلوای گردو: آرد شیرینی سفید 1 پیمانه آرد نخودچی 3 پیمانه پودر گردو 1/2 پیمانه 2 پیمانه کره 2 پیمانه، حدود 250 تا 300 گرم یا گربه اضافه کنید. زنجبیل آرد نخودچی و حلوای گردو: ابتدا آرد سفید را حدود نیم ساعت با حرارت ملایم تفت می دهیم و بعد از این مدت آرد نخودچی را روی آرد سفید تفت داده شده الک می کنیم و نخودها را حدود 1 ساعت روی حرارت ملایم تفت می دهیم. که بوی ما روشن شد و بوی آن زیاد شد. از روی حرارت بردارید و روی زمین بگذارید تا خنک شود، پس از خنک شدن کامل، پودر شکر را روی آرد الک کرده و مخلوط کنید، سپس کره را آب کرده و دو نیم به حلوا اضافه کنید. رد پا همراه با گرد و غبار. هل یا پودر زنجبیل و گردو را اضافه کرده و حلوا را با دست مخلوط کنید. می توانید مقداری دارچین را داخل سینی الک کنید و حلوا را روی آن صاف کنید و به شکل مربع برش بزنید. داخل سیلیکون ریختم. قالب میزنیم و صاف میذارم و نیم ساعت تو فریزر میذارم بعد از قالب در میارم.