![طرز تهیه باسلوق شیره انگور،درست کردن باسلوق شیره انگور نحوه درست کردن باسلوق شیره انگور, مواد لازم برای باسلوق شیره انگور](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a8d8a7d8b3d984d988d982-d8b4db8cd8b1d987-d8a7d986daafd988d8b1-d8afd988d8b4d8a7d8a8_631a0c2bbdbe6.jpeg)
مواد لازم برای یک شیره انگور خوشمزه (دوشاب): نشاسته گندم 1 لیوان آب 2.5 پیمانه آب انگور 1.5 پیمانه رزماری نصف پیمانه طرز تهیه آب انگور خوشمزه (دوشاب): با آب سرخ کنید و نشاسته را هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس آب انگور را اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا نچسبد و قوام یکدست شود. بعد از آن گلاب را بریزید و هل را اضافه کنید و شعله را کم کنید و شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و روی آن پنکه قرار دهید. اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند تا نشاسته کاملا خام شود، هر 2-3 دقیقه در را باز کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا زمانی که مواد را با قاشق مخلوط می کنید، حباب هایی داخل مواد ببینید. سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف یا تابه ای که هنوز داغ است بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.نکاتی برای تهیه شیره انگور باسلوک (دشاب): توجه کنید مقدار آب موجود در باسلوک مربوط به نشاسته است و اگر از مقدار مواد بالا استفاده کردید و هنگام پخت باسلوکتان خیلی سفت شد می توانید نصف پیمانه به آن اضافه کنید. دوباره آب .