2 روش متفاوت تهیه کیک رولت

طرز تهیه کیک رولتی خانگی,طرز تهیه کیک رولتی طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی
طرز تهیه شیرینی پفکی: مواد لازم برای نان: تخم مرغ 3 عدد، آرد 90 گرم، شکر 90 گرم، وانیل 1/4 قاشق چایخوری، مایه خمیر شیمیایی 1/4 قاشق چایخوری، عسل 1 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری ماءالشعیر طرز تهیه شیرینی پفکی: ابتدا زرده ها را جدا کرده و سفیده ها را با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود تا از ظرف بیرون نیایند، سپس زرده ها، شکر، آب جوش و وانیل و وانیل عسل تا پف کند. سفیده را به زرده اضافه کنید، آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با همزن چرخشی مخلوط کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مواد را روی آن بریزید و به طور یکنواخت پهن کنید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از پخت حدود 5 دقیقه سینی فر را بپوشانید تا خنک شود و سپس کیک دستمال را برگردانید و بردارید. کاغذ روغنی و سپس کیک را با همان دستمال گرد کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.و بعد بیرون می آورید و وسط کیک خامه می ریزید، می توانید فیلینگ موز یا گیلاس بریزید و حلقه کنید و روی آن را با خامه یا شکلات، پودر قند، پودر کاکائو و هر چی دوست دارید تزئین کنید.سپس آن را در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت آن را برش دهید و بنوشید. طرز تهیه کیک رولتی خانگی,طرز تهیه کیک رولتی رول با خرده کیک، رول خامه ای از کیک باقیمانده: مواد لازم برای رول کیک: باقیمانده خرده کیک، 500 گرم شیر، 1/5 پیمانه، شکلات تلخ یا شیرین، 100 گرم، خامه شیرینی، 100 گرم، طرز تهیه خمیر رول با خرده کیک اسفنجی: کیک اسفنجی را خوب له کنید. شیر را کم کم اضافه کنید تا اسفنج پودر شده بماند، شکلات را در بن ماری ذوب کنید، اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید 1 قاشق غذاخوری عسل به شکلات اضافه کنید و در آخر 50 گرم کره به شکلات اضافه کنید. اضافه کردن کره اختیاری است، اگر کیک شما همچنان به شیر نیاز دارد، مقداری شیر به شکلات اضافه کنید و به کیک اضافه کنید (باید مراقب باشید که شیر را در حدی اضافه کنید که کیک شما خمیر نشود)، بنابراین اضافه کردن شیر دست خودت هست و خودت باید تصمیم بگیری دو لایه سلفون را روی سینی پهن کرده و کیک را روی سلفون پهن کرده و با دست صاف کنید. خامه قنادی را روی کیک بمالید و به کمک سلفون حلقه کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا گرفته شود.بعد از چند ساعت رول را از یخچال خارج کرده و با سس شکلات تزئین کنید.(شکلات را له کنید و خامه یا شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا سس به غلظت مناسب برسد و سپس داخل نان بریزید) و دوباره در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه خوب یکدست شد خرد کنید. کیک رولی,رولت با خرده کیک طرز تهیه کیک رولینکاتی طرز تهیه کیک رولیت خانگی: اگر می خواهید رولی که در خانه درست می کنید به صورت رولیت آماده شود، فقط به نکات زیر توجه کنید: زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکی با حداکثر حجم مخلوط کنید. شکر، می‌خواهید همزن را روی سرعت بالا قرار دهید تا خمیر غلیظ، کم رنگ و سبکی به دست بیاید. یک سوم آرد کیک را جایگزین آرد ذرت کنید تا در هنگام قالب‌گیری شکسته نشود. همه مواد خشک را قبل از مخلوط کردن 3 بار با هم الک کنید. • سفیده های زده شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید تا هوا خارج نشود زیرا باعث سفت شدن و از هم پاشیدن خمیر پف می شود. . مایه کیک را به آرامی در قالب صاف کنید.• نگذارید کیک روی سینی سیمی بماند. برای مدت طولانی خنک شود، زیرا باعث خشک شدن کیک می شود.اگر کاغذ روغنی به پشت کیک چسبیده است، کاغذ را با کمی آب خیس کنید تا به راحتی جدا شود.• اگر لبه های کیک خشک است، لبه های خشک آن را که نازکتر هستند برش دهید تا راحت تر رول شود. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه تارت نارنگی

طرز تهیه تارت نارنگی طرز تهیه تارت نارنگی تارت نارنگی یکی از تارت های میوه …