12 نکته مهم درمورد بستنی

راز بستنی خوب, چکارکنیم بستنی خانگی یخ نزند

سنگ نمک نقطه انجماد یخ را کاهش می دهد

بستنی یکی از خوشمزه ترین تنقلات است که در تابستان محبوبیت بیشتری پیدا می کند. در این مقاله می خواهیم کمی بیشتر در مورد آن بدانیم…

آیا تا به حال بعد از خوردن بستنی احساس سردرد کرده اید؟

محققان این نوع سردرد را «انجماد مغز» می نامند. هنگامی که ما غذاهای سرد مانند بستنی یا آب بسیار سرد می خوریم، دمای کام که معمولاً گرم است به سرعت کاهش می یابد و جریان خون به این ناحیه قطع می شود و اعصابی که مغز را تامین می کنند تحریک می شود. . با قطع خون رسانی به مغز، رگ ها نیز متورم می شوند و به این ترتیب اعصاب مغزی تحریک می شوند و ما را سردرد می کنند.

اگر از طرفداران بستنی هستید و نمی توانید سردردهای بعد از آن را تحمل کنید، نگران نباشید. کارشناسان دانشگاه میشیگان می گویند اگر کم کم غذای سرد بخورید و اجازه دهید بدن خود را با دمای خود تنظیم کنید از شر این سردرد خلاص خواهید شد.اگر اطلاعات کاملتر و جدیدی در مورد بستنی می خواهید این سوال باز نیست. چیز بدی نیست و پاسخ ها را با تمرکز بخوانید.

1- چرا یخ در برخی بستنی ها یخ می زند؟

گاهی اوقات وقتی بستنی را از فریزر خارج می کنیم و از ظرف خارج می کنیم، کریستال های کوچک یخ را روی سطح آن می بینیم و دلیل یخ زدن بستنی را نمی دانیم.این مشکل ربطی به کیفیت پایین بستنی یا ماندن طولانی مدت آن در فریزر ندارد. تنها دلیل یخ زدگی سطح بستنی این است که مدتی آن را بیرون از فریزر گذاشته اید و پس از نرم شدن و باز شدن یخ دوباره آن را در فریزر قرار می دهید. برای جلوگیری از این مشکل باید همیشه بستنی را قبل از مصرف در دمای بین ۰ تا منفی ۵ درجه سانتیگراد در فریزر نگهداری کنید.

2- چرا برای تهیه بستنی خانگی به نمک نیاز داریم؟

اگر علاقه مند به تهیه دسرهای خانگی هستید، احتمالا این سوال برای شما پیش آمده است. نمک ماده سختی است و ترکیب آن با بستنی و خامه باعث می شود بستنی به راحتی جذب سرما شود و در فریزر یخ بزند.

سنگ نمک نقطه انجماد یخ را کاهش می دهد، دمای مخلوط یخ و سنگ نمک زیر نقطه انجماد آب است.

3- آیا کالری یک فنجان بستنی میوه ای کمتر از یک فنجان بستنی خامه ای است؟

یک فنجان بستنی یا ماست یخ زده حدود 120 کیلوکالری انرژی دارد و چربی اشباع شده ای ندارد، اما یک فنجان بستنی خامه ای حداقل 145 کیلو کالری انرژی دارد و این انرژی با افزودن شکلات یا مغزها به خامه بسیار بیشتر می شود. . . منجمد

بیشتر بخوانید:  خواص اسفناج

از طرفی یک فنجان بستنی خامه ای حدود 6 گرم چربی اشباع شده دارد، بنابراین مصرف این نوع بستنی برای افرادی که از افزایش وزن یا کلسترول خون رنج می برند توصیه نمی شود.

4- آیا بستنی های رژیمی سالم تر از بستنی های معمولی هستند؟

بستنی رژیمی حداقل 50 درصد چربی کمتر و 33 درصد کالری کمتری نسبت به بستنی معمولی دارد، اما این باعث سالم‌تر شدن آن نمی‌شود و به این معنا نیست که می‌توانید بیشتر بخورید. حتی بستنی رژیمی هم چربی بالایی دارد. سعی کنید با مقایسه برچسب های Nutrition Facts حداقل گزینه کم چرب را انتخاب کنید. فقط نصف فنجان بستنی بریزید و آهسته بخورید تا لذت بیشتری ببرید.

5- فرق بستنی با بستنی چیست؟

بستنی با شربت میوه درست می شود و اغلب بین وعده های غذایی برای از بین بردن طعم غذا در دهان سرو می شود. افرادی که در هضم لاکتوز مشکل دارند، می توانند با خیال راحت این ماده غذایی را بخورند که هیچ گونه لبنیاتی ندارد. البته گاهی اوقات شربت ها حاوی شیر، تخم مرغ یا ژلاتین هستند.گیاهخواران یا افرادی که هیچ گونه فرآورده حیوانی مصرف نمی کنند می توانند بستنی هایی با کره بادام زمینی، شیر بادام، شیر نارگیل و سایر جایگزین های لبنی درست کنند.

علت یخ زدن بستنی سنتی خانگی,چرا بستنی خانگی یخ میزند

سنگ نمک نقطه انجماد یخ را کاهش می دهد

6- چرا خوردن بستنی اعتیادآور است؟

بستنی خواران حرفه ای می دانند که خوردن منظم و روزانه بستنی می تواند پس از مدتی فرد را به بستنی معتاد کند.محققان معتقدند شیرینی و چرب بودن بستنی طعم های مختلفی را به خود جلب می کند، اما اگر فردی دائماً بستنی بخورد، طعم و مزه او به سمت شیرینی و چاق شدن می رود و در نتیجه میل به خوردن این بستنی افزایش می یابد. be بستنی بیشتر و بیشتر در حال افزایش است. تنها راه رهایی از اعتیاد بستنی، محدود کردن مصرف آن به ۲ بار در هفته است.

7- آیا بستنی های سبک سالم تر از بستنی های معمولی هستند؟

اخیرا بستنی های سبک وارد بازار شده اند و ادعا می شود که سالم تر از بستنی های دیگر هستند. بد نیست بدانید چربی این بستنی ها حدود 50 درصد و کالری آنها 33 درصد کمتر از بستنی های دیگر است، اما این به معنای سالم بودن آنها نیست.

در هر صورت از خامه برای تهیه بستنی سبک استفاده می شود و خامه هم انرژی دارد و هم چربی اشباع شده.متاسفانه بسیاری از مردم با توجه به اینکه بستنی سبک را سالم تر می دانند، مقدار یا حجم بیشتری از آن را در رژیم غذایی خود وارد می کنند و به همین دلیل سالم تر هستند. از هر چیز دیگری آنها همچنین از افزایش وزن و افزایش سطح چربی خون رنج می برند.

بیشتر بخوانید:  بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

8- چرا بستنی در روزهای گرم و باد سریعتر آب می شود؟

این سرعت ذوب کاملا منطقی است، زیرا در این آب و هوا، سرمای یخی گرما را از هوا جذب می کند.همچنین بستنی در هوای مرطوب سریعتر آب می شود.

9- بستنی ماست چیست؟

بستنی ماست به انواع بستنی هایی گفته می شود که ویژگی های ماست را دارند. بیشتر بستنی‌هایی که امروزه مصرف می‌کنیم تخمیر نمی‌شوند، بلکه بلافاصله فرموله می‌شوند و سپس منجمد می‌شوند، اما بستنی را نیز می‌توان تخمیر کرد.

در بستنی تخمیر شده، پایه محصول تخمیر می شود. حالا اگر در مخلوط این بستنی های تخمیر شده که شیر تخمیر شده با استارتر از ماست استفاده شود به آن بستنی ماست می گوییم! در واقع پایه اصلی بستنی ماست همان شیری است که در مراحل تولید به استارترهایی که ماست را تولید می کنند اضافه می شود و از دیگر مواد لازم برای مخلوط بستنی مانند شکر، چربی و تثبیت کننده ها نیز استفاده می شود. و عطرها اضافه شد.

بستنی ماست از گروه لبنیات است، البته با تغییرات شیمیایی که خواص مفید زیادی دارد، این بستنی علاوه بر داشتن ترکیبات لبنی، در مراحل ساخت غلیظتر شده است و تنها عیب آن احتمالاً کالری بالای آن است.

10- آیا نان منجمد حاوی اکسید تیتانیوم است؟

نان بستنی از مخلوط آب، آرد، نمک، مقدار کمی روغن و … تهیه می شود.ارزش غذایی آن از نظر نشاسته و املاح مشابه ارزش غذایی نان است.از ترکیب این مواد خمیری بسیار شل در مقایسه با خمیر نان بدست می آید. این توده را در قالب های مستطیلی بسیار داغ، بسیار کم عمق و به اشکال مختلف مانند لوزی، مربع، مورب و … می ریزند.

خمیر را تحت تاثیر حرارت قالب زده و می پزند و در نهایت نان های نازک و ترد و شکننده تهیه می شود. نان بستنی قیفی نیز به این صورت درست می شود، فقط تابه ها قیفی شکل هستند. ماده ای به نام اکسید تیتانیوم به نان های بستنی اضافه می شود تا براق و براق شود.

این ماده انواع مختلفی دارد و در دو نوع “غذایی” و “صنعتی” در بازار موجود است. در مورد مواد غذایی، اکسید تیتانیوم از درجه خلوص و کیفیت بالایی برخوردار است و هیچ گونه مواد سمی و فلزی در آن وجود ندارد، اما نکته مهم این است که این ماده باید طبق استاندارد و حد قابل تعیین و مجاز مصرف شود. . .

بیشتر بخوانید:  راز سیاه شدن قورمه سبزی چیست؟

از آنجایی که مقداری نان منجمد تهیه و در کارگاه‌ها توزیع می‌شود، می‌توان از نوع صنعتی این ماده که کیفیت مناسبی ندارد و یا به مقدار بیشتر از حد مشخص شده استفاده کرد.از طرفی از آنجایی که اکسید تیتانیوم یک محصول وارداتی است، امکان واردات آن از کشورهای نامعتبر وجود دارد.

اکثر کارخانه های معروف و معروف در تولید بستنی نیز نان بستنی خود را تهیه می کنند. در این کارخانجات فرآیند تولید بستنی رصد و کنترل می شود، اما هیچ گونه پیگیری و کنترلی بر کارگاه های تولید بستنی وجود ندارد و از سوی دیگر به دلیل عدم پیگیری و کنترل دقیق، برای تولید بستنی کرم اکسید تیتانیوم برای مصارف غذایی یا صنعتی. پس بستنی نان را در مکان های امن خریداری کنید.

11- کودکان چه زمانی می توانند بستنی بخورند؟

از سالی که می توانید لبنیات بدهید مثل شیر، پنیر، خامه… و بستنی هم یکی از آنهاست. البته باید دقت کنیم که شیر مصرفی در بستنی پاستوریزه باشد، زیرا کودکان به پروتئین شیر و سایر مواد حساسیت دارند.

با این حال، برخی تحقیقات نشان می دهد که باید تا حد امکان به کودک خود بستنی بدهید، زیرا حاوی مواد مغذی کمتری است.

بستنی ‌های لایت,انواع بستنی

بستنی ماست به انواع بستنی هایی گفته می شود که ویژگی های ماست را دارند.

12- چرا به کودک زیر یک سال بستنی ندهیم؟

وقتی کودک کمتر از یک سال سن دارد کم کم با غذاهای جدید آشنا می شود و بهتر است او را با غذاهای سالم آشنا کنیم.بنابراین هنوز برای شروع بستنی دادن زود است.در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا نباید به کودک زیر یک سال بستنی بدهید.

• نگهدارنده ها

تقریبا تمام بستنی ها حاوی مواد نگهدارنده، چربی، شکر، مواد مصنوعی و رنگ های خوراکی هستند. بنابراین ارزش ندارد شکم فرزندتان را با این غذاهای ناسالم پر کنید.

• شیر گاو

کودک زیر یک سال نمی تواند شیر گاو را تحمل کند.

• باکتری ها

باکتری ها می توانند در بستنی رشد کنند، چه آن را از فروشگاه بخرید و چه خودتان در خانه درست کنید. از آنجایی که سیستم ایمنی کودک هنوز ضعیف است، کودک ممکن است با خوردن بستنی دچار عفونت شود.

مشکلات گوارشی

هضم شیر و سایر موادی که برای تهیه بستنی استفاده می شود برای کودک دشوار است. بستنی می تواند باعث درد شکم و نفخ در کودکان زیر یک سال شود.

.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …