پودر انبه برای چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد و خواص آن

طرز استفاده از پودر انبه, با پودر انبه چه غذایی درست کرد, کاربرد پودر انبه پودر انبه چیست
دانستن کاربرد پودر انبه + خواص پودر انبه
پودر انبه یک طعم دهنده میوه بسیار غنی است که می توانید از آن برای طعم دادن به انواع سوپ، خورش، دسر، کیک و کباب استفاده کنید. پودر انبه را با پودر انبه اشتباه نگیرید، پودر انبه ترکیبی از ادویه های مختلف به اضافه پودر انبه است. پودر انبه چیست؟ ایران هم آن را پیدا کرده است. برای تهیه پودر انبه معمولاً انبه های سبز را که هنوز سبز و تلخ هستند برش داده و با میوه خشک کن خشک می کنند و یا در آفتاب قرار می دهند و سپس پودر می کنند و اگر می خواهید انبه را سریعتر خشک کنید بهتر است از برش های نازک استفاده کنید. پوست میوه زودتر خشک می شود برای تهیه پودر انبه در منزل می توانید برش های نازکی از انبه را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در فر خشک کنید. بعد از درست کردن چیپس انبه در فر، می توانید آنها را پودر کرده و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.طعم پودر انبه کاملاً به میزان رسیده یا پر بودن انبه خشک بستگی دارد. بسته به پر بودن میوه خشک، پودر انبه می تواند طعم میوه ای، شیرین و ملایم داشته باشد یا دارای اسید سیتریک بالا باشد.پودر انبه سبز معمولا در غذاهای هندی و آسیای جنوبی مانند سوپ، خورش، سالاد و دسر استفاده می شود.  خواص پودر انبه, پودر انبه, موارد استفاده از پودر انبه تفاوت بین ادویه انبه و پودر انبه تفاوت بین پودر انبه و ادویه انبه پودر انبه از میوه انبه تولید می شود و کاملا خالص است و اغلب به نان، کیک، شیرینی و دسر اضافه می شود تا طعم شیرینی به آن ها بدهد. همچنین می توانید از آن برای طعم دادن به مرغ کبابی یا سایر خورش ها و سوپ ها استفاده کنید. اما ادویه پودر شده انبه به آمچور یا آمچور معروف است. هنگام خرید پودر انبه دقت کنید که پودر انبه منحصرا از انبه تهیه شده باشد و می توانید از آن برای تهیه نوشیدنی و کیک و دسر استفاده کنید اما ادویه انبه با مواد دیگر مخلوط شده و می تواند ترکیبی از ادویه باشد. و همچنین پودر انبه که در غذاها و ترشی ها استفاده می شود. پودر انبه انبه یکی از گرم ترین میوه ها محسوب می شود. تصور کنید پودر آن چقدر داغتر است.مزاج پودر انبه بسیار تند است و برای افراد کوتاه مزاج و مبتلایان به اگزما یا حساسیت فصلی مناسب نیست و در افراد کوتاه مزاج احتمال عطسه، سرفه، خارش پوست و جوش وجود دارد.کاربرد پودر انبه خوردن پودر انبه در بارداری, طرز استفاده از پودر انبه در کیک, طرز تهیه پودر انبه استفاده از پودر انبه خمیر کیک: 1 قاشق چایخوری پودر انبه را به خمیر کیک اضافه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید طعم گوشت و کباب: علاوه بر ادویه هایی که برای طعم دادن استفاده می شود، می توانید در صورت استفاده از انواع گوشت های کبابی، اضافه کنید. پودر انبه را به مقدار زیاد اضافه کنید. چاشنی مرغ و ماهی و مرغ کبابی: پودر انبه برای چاشنی مرغ و ماهی و از بین بردن بوی ماهی استفاده می شود. پودر انبه در فلافل – سس فلافل: برای تهیه سس فلافل می توانید پودر انبه را رقیق کرده با آب مزه دار کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. سس انبه: در ظرفی نصف لیوان آب بریزید و به مقدار دلخواه پودر انبه و سرکه سفید اضافه کنید و حدود 10 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. پودر خردکن انبه: برای استفاده از پودر انبه کافی است 1 قاشق غذاخوری پودر انبه را به همراه سایر ادویه ها به خورش اضافه کنید و برای طعم مطبوع تری به خورش مرغ خود اضافه کنید.پودر انبه برای مرغ کبابی: برای استفاده از پودر انبه برای مرغ کبابی، بعد از اینکه مرغ کبابی شما یک ساعت استراحت کرد و طعم دار شد، وقتی می خواهید زعفران یا فلفل برای طعم دادن به آن اضافه کنید، می توانید یک قاشق سوپخوری اضافه کنید. از پودر انبه به آنپودر انبه در ترشی ها: برای استفاده از پودر انبه در ترشی می توانید به هر شیشه ترشی 1 قاشق چایخوری پودر انبه را به همراه سایر ادویه ها اضافه کنید. کاربرد پودر انبه, پودر انبه چیست, خواص پودر انبه خواص پودر انبه، خواص پودر انبه، سفید کننده پوست، جوانسازی منافذ، مرطوب کننده طبیعی پوست، کاهش چربی پوست، هضم غذا، کمک به سلامت دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از مشکلات دستگاه گوارش مانند اسهال و یبوست، پیشگیری از سرطان پروستات، روده بزرگ، سینه، ریه و خون، کاهش خطر ابتلا به آسم، بینایی و پیشگیری از شب کوری و خشکی چشم، کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، کمک به درمان کم خونی، کمک به درمان سرماخوردگی، پودر انبه شیرین می تواند بهبود هضم غذا و کمک به کاهش رفلاکس اسید معده. آنتی اکسیدان های موجود در انبه از تورم جلوگیری می کند. درمان کم خونی سرشار از ویتامین های A، E و C که به سم زدایی بدن کمک می کند پودر انبه برای کاهش وزن به دلیل طبع گرمی که دارد برای افراد بلغمی و یا افراد دارای غلبه بلغم بسیار مناسب است و به افزایش آن کمک می کند. چربی سوزی در بدن، متابولیسم شما را تقویت می کند و به تثبیت وزن شما کمک می کند.البته باید در نظر داشته باشید که از مصرف پودر انبه زیاده روی نکنید که باعث افزایش شیوع صفرا در بدن شما نمی شود.  .
بیشتر بخوانید:  برای روغن انداختن قورمه سبزی چه باید کرد؟

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …