پلانتین چیست؟ + خواص و مضرات

مضرات پلانتین, خواص پلانتین, تفاوت پلانتین و موز, انواع پلانتین میوه موز موزی چیست و تفاوت موز با موز یا موز پختن بسیار شبیه موز است اما میزان نشاسته آن بیشتر از موز است و بافت سفت و حجیم تری دارد موز چیست؟ چنار (به انگلیسی: Plantain) هم از نظر ظاهر و هم از نظر خواص و مواد مغذی شباهت زیادی به موز دارد. چنار و موز آنقدر شبیه به هم هستند که همه برای اولین بار آنها را اشتباه می گیرند. موز به موز پخت و پز یا موز دسر نیز معروف است و برخلاف موز عمدتاً برای پخت و پز استفاده می شود. درخت موز در تمام طول سال میوه می دهد، بنابراین در 121 کشور و اکثر آنها کشورهای در حال توسعه هستند، به عنوان یک گیاه در نظر گرفته می شود. منبع غذایی مهمی است و تنها 15 درصد از تولید آن صادر می شود. در حال حاضر، موز رتبه دهم را در بین غذاهای خوراکی جهان دارد. تفاوت چنار با موز در این است که نسبت به موز بافت سفت و حجیم تری دارد و به همین دلیل به راحتی می توان از آن برای پخت و پز استفاده کرد. چنار عمدتاً برای پخت و پز استفاده می شود و به ندرت خام مصرف می شود.نشاسته بیشتری دارد و شیرینی کمتری دارد.چنار بزرگتر از موز است و پوست بسیار ضخیمتری نسبت به موز دارد. دم موز بسیار پهن تر از دم موز است کربوهیدرات های موجود در موز بیشتر نشاسته است اما کربوهیدرات های موجود در موز بیشتر شکر است. کاربردهای پلانتین, درخت پلانتین, روش پخت پلانتین انواع موز انواع موز و مصارف خوراکی موز بسته به مرحله رسیدن رنگ‌های متفاوت و مصارف خوراکی متفاوتی دارد موز سبز: موز سبز هنوز کاملاً نرسیده است و داخل آن تا حدودی سفت است و برای جدا کردن آن باید از چاقو استفاده کنید. پوست. محتوای نشاسته موز سبز مانند سیب زمینی زیاد است و شیرینی بسیار کمی دارد. از چنار سبز برای تهیه چیپس چنار استفاده می شود چنار زرد: چنار زرد برای سرخ کردن، پخت و پز و کباب کردن استفاده می شود. موز زرد نرم تر و شیرین تر است موز سیاه: سیاه شدن پوست موز به معنای فاسد شدن آن نیست، بلکه نشان دهنده رسیدن نهایی میوه است که شیرین ترین طعم را دارد. این موز اغلب برای تهیه دسر استفاده می شود یا به صورت خام مصرف می شود.کاربردهای پلانتین, درخت پلانتین, روش پخت پلانتین روش های استفاده از موز روش های استفاده از موز می توانید موز را به روش های مختلف بپزید و در سالادها، غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.روش های پخت چنار عبارتند از: – بو داده و سرخ شده – چیپس چنار – له شده و پوره شده یا در سوپ و آش استفاده می شود – مصرف به صورت خام یا پخته در انواع سالادهای رژیمی – بخارپز برای مصرف نوزادان و افراد مسن – خشک کردن و تهیه پودر چنار برای مصرف خشک. یا برای مخلوط کردن با شیر – میکس چنار برای انواع اسموتی ها – پودر مخلوط چنار با ادویه کاری – آرد پوست درخت چنار نیز خواص آنتی اکسیدانی زیادی دارد و می توانید از آن در تهیه شیرینی یا ترکیب استفاده کنید. در چای پودری و نسکافه استفاده کنید. خواص چنار دارای بافت بسیار نشاسته ای است و آن را منبعی غنی از کربوهیدرات ها و مواد معدنی می کند و میزان چربی آن بسیار کم است و مواد سمی و مضر ندارد. سایر خواص موز عبارتند از: کاهش فشار خون و سلامت قلب: پلاتین یکی از غنی ترین منابع پتاسیم است. پتاسیم موجود در یک فنجان موز پخته شده 20 درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم را تامین می کند. افزایش نسبت پتاسیم به سدیم در بدن باعث کنترل و کاهش فشار خون می شود.تحقیقات نشان داده است کسانی که رژیم غذایی غنی از پتاسیم دارند کمتر دچار سکته مغزی، پوکی استخوان و نارسایی کلیه می شوند.مصرف پتاسیم کافی منجر به انقباض بهتر عضلات و سلامت قلب و استحکام استخوان می شود و به همین دلیل برای ورزشکاران و سلامت کلی بدن بسیار مفید است.فیبر محلول موجود در موز به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می کند و خطر نارسایی قلبی را کاهش می دهد و تثبیت می کند. سطح قند خون ویتامین B6 موجود در موز سطح اسید آمینه هموسیستئین را کنترل می کند، این اسید آمینه باعث نارسایی قلبی و آسیب به سیستم عصبی می شود. دریافت روزانه ویتامین B6 کافی، رگ های خونی را سالم نگه می دارد و مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهد. خواص گیاه راه تشخیص موز از پلانتین, ارزش غذایی پلانتین, پلانتین برای درمان بواسیر و عملکرد بهتر دستگاه گوارش: یک فنجان پلاتین 25 تا 30 گرم فیبر دارد که معادل یک پنجم نیاز روزانه است. محتوای فیبر بالای موز باعث جذب و هضم بهتر مواد غذایی دیگر می شود. طبق تحقیقات، استفاده از چنار یک روش عالی و موثر برای درمان یبوست، درد و مشکلات بواسیر است و به درمان بیماری های دستگاه گوارش از جمله دیورتیکولیت کمک می کند.کاهش وزن با موز: مقدار بالای فیبر موجود در موز باعث می شود مدت بیشتری احساس سیری کنید و به همین دلیل یکی از غذاهای مفید برای رژیم لاغری است.ویتامین B6 موجود در این میوه به بهبود متابولیسم چربی ها و تبدیل غذا به انرژی کمک می کند. کاهش آسیب رادیکال های آزاد: هنگامی که در معرض دود تنباکو، نور خورشید و سایر تشعشعات قرار می گیرید یا زمانی که بدن برخی مواد غذایی را تجزیه می کند، رادیکال های آزاد تولید می شود. رادیکال های آزاد باعث پیری زودرس و افزایش خطر ابتلا به سرطان می شوند. یکی از مهم ترین عواملی که به بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کند، مصرف روزانه ویتامین C است. یک فنجان موز 35 درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می کند که نقش مهمی در ترمیم و رشد بافت های آسیب دیده در بدن دارد. بدن مخصوص ترمیم پوست، تاندون ها، رباط ها و رگ ها. همچنین باعث تقویت و تثبیت غضروف، تقویت استخوان ها و دندان ها می شود. تقویت سیستم ایمنی بدن: یک فنجان موز 36 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را تامین می کند که یک آنتی اکسیدان قوی است و در کنار ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. وجود ویتامین A برای بهبود زخم مهم و حیاتی است.مصرف مقدار کافی ویتامین A اثر رادیکال های آزاد را خنثی کرده و واکنش های آلرژیک التهابی سلول های بدن را کاهش می دهد.ویتامین A تاثیر مستقیمی بر سلامت چشم و بینایی دارد، به لطف همکاری ویتامین B6 موز با ویتامین B12، تولید گلبول های قرمز و سفید خون را بهبود می بخشد و از طرفی از آرتروز و روماتیسم جلوگیری می کند. . عملکرد مغز و خلق و خو را بهبود می بخشد: یک فنجان موز 24 درصد از نیاز روزانه به ویتامین B6 را تامین می کند. این ویتامین نقش مهمی در تولید یک سری انتقال دهنده های عصبی برای انتقال اطلاعات دارد. ویتامین B6 ترشح هورمون های سروتونین و نوراپی نفرین را افزایش می دهد که خلق و خو را تثبیت می کند و نوسانات ناخواسته را کاهش می دهد. از طرفی به تولید هورمون ملاتونین و در نتیجه بهبود خواب کمک می کند. تامین منیزیم مورد نیاز بدن: اگرچه منیزیم بر بیش از 300 واکنش بدن تاثیر می گذارد، اما این ماده معدنی است که در رژیم های غذایی امروزی وجود ندارد. مصرف یک لیوان چنار می تواند 16 درصد منیزیم مورد نیاز بدن را تامین کند. منیزیم می تواند به تنظیم فشار خون و جلوگیری از پوکی استخوان و جذب بهتر کلسیم در بدن کمک کند.از طرفی متابولیسم کربوهیدرات را در بدن بهبود می بخشد و به تنظیم انسولین برای کاهش قند خون و پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک می کند.مصرف این مقدار منیزیم می تواند به کاهش میگرن، بی خوابی و افسردگی کمک کند.پیشگیری و درمان زخم معده ناشی از مصرف آسپرین: تحقیقات نشان می دهد که پودر موز زخم معده ناشی از مصرف آسپرین را بهبود می بخشد. پودر موز باعث رشد و تقویت می شود. به لایه داخلی پوست تبدیل می شود. معده بنابراین برای کسانی که به دلیل آرتریت، روماتیسم و ​​دردهای مزمن مجبور به استفاده از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی هستند بسیار مفید است.مضرات پلانتینا اگر به موز حساسیت دارید به احتمال زیاد به پلانتینا حساسیت دارید.علائم آلرژی بلافاصله یا حدود چند ساعت پس از مصرف، از جمله خارش، تورم لب، زبان و گلو، کهیر و مشکلات تنفسی. مقدار بالای کربوهیدرات موجود در موز، به خصوص اگر رسیده باشد، باعث افزایش قند خون می شود. اگر دیابت دارید باید در مصرف این میوه احتیاط کنید.راه تشخیص موز از پلانتین, ارزش غذایی پلانتین, پلانتین ارزش غذایی موز ارزش غذایی موز مقدار موجود در موز خام مقدار موجود در موز پخته شده کالری 181232 کربوهیدرات 47 گرم 62.3 گرم پروتئین 1.9 گرم 1.6 گرم چربی 0.5 گرم ویتامین C 0.5 گرم 0.4 گرم فیبر 2 گرم 0.4 گرم 45%)* 21.8 میلی گرم (36 درصد) ویتامین A1 میلی گرم (33 درصد) 1.1 میلی گرم (36 درصد) 0.4 میلی گرم (22 درصد) 0.5 میلی گرم (24 درصد) پتاسیم 739 میلی گرم (21 درصد) 930 میلی گرم (27 درصد) 55 میلی گرم (14 64 میلی گرم (16 درصد) آهن 0.9 میلی گرم (5 درصد) 1، 2 میلی گرم (6 درصد) * درصدهای ذکر شده در جدول نشان دهنده درصد نیاز روزانه بدن یا ارزش روزانه (DV) است. .
بیشتر بخوانید:  سالم ترین نوع گوشت

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …