کرم تارتار چیست؟
کرم تارتار یا پتاسیم تارتارات در حالت اولیه، پودر کریستالی سفید، ظریف، بیبو است. خیلی ها فکر می کنند کرم است اما به صورت پودر فروخته می شود.
در شیمی، تارتارات هیدروژن پتاسیم به عنوان کرم تارتار شناخته می شود. کرم تارتار در واقع اسیدی است که نام علمی آن «تارتارات هیدروژن پتاسیم» با فرمول شیمیایی KC4H5O6 است و یکی از اسیدهای خوراکی به شمار می رود.
کرم تارتار یا پتاسیم تارتارات در حالت اولیه، پودر کریستالی سفید، ظریف، بیبو است. که برای پخت بسیار ضروری است و افراد کمی با آن دوست هستند.
پودر تارتار هفت هزار سال قدمت دارد که از آن کرم تارتار به دست می آید.
در گذشته از این کرم برای تمیز کردن رسوبات ته نشین شده در بشکه های شراب یا تنتورهای سنتی استفاده می شد.
![درباره ی کرم تار تار،کرم تارتار چیست درباره ی کرم تارتار,پودر کرم تارتار](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d987d985d987-da86db8cd8b2-d8afd8b1d8a8d8a7d8b1d987-daa9d8b1d985-d8aad8a7d8b1d8aad8a7d8b1_6319f9d45da12.jpeg)
کرم پودر تارتار اثربخشی
موارد مصرف کرم تارتار:
مهمترین کاربرد کرم تارتار در پخت این است که سفیده تخم مرغ در برابر حرارت مقاوم باشد.در دستور العمل های مشابه مرنگ و بیسکویت که ساختار اصلی خمیر بر پایه سفیده تخم مرغ قالبی است، از این پودر برای جلوگیری از مقاومت بیشتر سفیده استفاده می شود.و استفاده از کرم تارتار در این خوراکی ها از تغییر شکل آنها در حرارت فر جلوگیری می کند.
پودر تارتار زمان قالب گیری سفیده تخم مرغ را طولانی می کند و در نتیجه هر چه سفیده بیشتر هم زده شود هوای بیشتری وارد سفیده می شود و سفیده قوی تر می شود.
به درخشندگی سفیده تخم مرغ و حفظ سفیدی آن کمک می کند.
خامه تارتار در ساخت شربت کار جوهر لیمو را انجام می دهد و افزایش کرم تارتار به عنوان یک عامل اسیدی از چسبیدن مولکول های قند به هم جلوگیری می کند و شربت را شیرین می کند.
خامه فرم گرفته خمیر را خوشمزه تر می کند.
جایگزین کرم تارتار:
جایگزین کرم تارتار سرکه یا آب لیمو است. به این ترتیب دقیقاً همان مقداری که در خامه قیر ذکر شده از آبلیمو استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر در دستور غذا 1 قاشق غذاخوری کرم تارتار نیاز است، از 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه استفاده کنید.
![آشنایی با کرم تارتار،پودر کرم تارتار چیست کاربردهای کرم تارتار, پودر کرم تارتار](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d987d985d987-da86db8cd8b2-d8afd8b1d8a8d8a7d8b1d987-daa9d8b1d985-d8aad8a7d8b1d8aad8a7d8b1_6319f9d47b46b.jpeg)
آب لیمو را جایگزین کرم تارتار کنید
نحوه نگهداری کرم تارتار:
کرم تارتار باید دور از رطوبت، گرما و نور در جای خشک و خنک و در ظرف دربسته نگهداری شود.
یک ظرف شیشه ای با درب و درب سخت برای نگهداری این مواد مناسب است.
کرم تارتار را نمی توان منجمد کرد.
متاسفانه با توجه به اینکه کرم تارتار به صورت عمده در ایران موجود است، تاریخ انقضا مشخص نشده است، اما سعی کنید مواد خمیر خود را پس از خرید و استفاده در مدت یک سال زمان بندی کنید.
کرم تارتار علاوه بر کاربرد در پخت، فواید درمانی زیادی نیز دارد.
اقدامات احتیاطی لازم برای استفاده از کرم تارتار:
از آنجایی که تارتار یک اسید است، نباید با چشمان شما تماس داشته باشد، پس حتما کاسه خود را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
.