نکات ریز و مهم آشپزی

نکته های ریز آشپزی,راه و روش آشپزی

در پخت نارگیل سبزی بهتر است سبزیجات را در تخم مرغ فرو کنید

بهترین روش پخت و ادویه های ماهیچه پسند.

ابتدا باید ماهیچه را کمی گرم کنید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در پایان پخت، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را اضافه کنید و بگذارید خوب بماند.

دانه نارگیل

برای پخت نارگیل رنده شده، 2 سفیده تخم مرغ را به جای 1 زرده جایگزین کنید.

فقط مقدار مناسب دانه های کاکائو

هنگام پختن سبزیجات نارگیل، بهتر است سبزیجات را در تخم مرغ فرو کنید و تعداد سبزیجات از تعداد تخم مرغ ها بیشتر نباشد.

بیشتر بخوانید:  خواص انار

گوشت مناسب برای خورش

گوشت گردن، ماهیچه، دنده بره برای خورش مناسب است. خورش با گوشت روی استخوان غنی تر است. برای تهیه خورش می توانید از گوشت گاو نیز استفاده کنید.

از پودر جو در آشپزخانه استفاده کنید.

ابتدا آن را له کنید و بعد نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری را داخل هر خورشی که می پزید بریزید.

* آب قابلمه غلیظ.

* به هیچ وجه طعم آن را تحت تأثیر قرار نمی دهد.

* موهای شما دوباره رشد می کند و هر روز انتهای ویتامین های گروه B به بدن شما می رسد

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …