نکات بودادن آجیل

طرز بو ددن آجیل, بودادن فندق

آجیل ها را در سینی می چینیم و در پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم.

نکات مهم و اساسی در تهیه آجیل خانگی

آجیل و دانه ها را جداگانه تفت دهید، زیرا برخی از آجیل ها برای برشته شدن به حرارت کمتری نیاز دارند و برخی دیگر به حرارت بیشتری نیاز دارند.

دما و زمان لازم برای خشک کردن و برشته شدن آجیل به حجم و خشکی آنها بستگی دارد.

در حین تفت دادن آجیل، آنها را مرتب هم بزنید تا نسوزند.

اگر دوست دارید تکه های نمک روی سطح مغزها سفید بماند، کمی نشاسته (به همان میزان نمک) در آب حل کنید.

برای برشته کردن فندق ها بهتر است از فر استفاده کنید تا کاملا باز شوند. به این منظور:

فر را با دمای 135 درجه سانتیگراد گرم کنید.

فندق ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید.

بعد از این مدت فندق ها را از فر خارج کرده و روی پارچه تمیزی قرار دهید.

روی پارچه را بپوشانید و اجازه دهید فندق ها به مدت 5 دقیقه خنک شوند.

فندق ها را به آرامی ماساژ دهید تا پوست آن ها صاف شود.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با خواص و زیان های سبوس

با این روش پوست فندق به راحتی جدا می شود و فندق ترد و برشته می شود.

فندق بو داده در تابه:

ابتدا پوست نازک فندق ها را جدا کرده و یک برش روی پوست آن ها قرار دهید و در تابه را بگذارید و کمی هم بزنید سپس روی آن را بپوشانید و مدام هم بزنید بعد از کمی هم زدن آب و نمک بریزید.مدام با حرارت ملایم بپزید تا خشک شود، اگر طعم ترش را دوست دارید کمی آبلیمو به همراه آب و نمک اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا فندق ها نسوزند.

طرز تهیه آجیل بو داده در فر:

در این قسمت برای کسانی که مایکروفر ندارند یا می خواهند با فر این کار را انجام دهند آجیل برشته شده در فر آماده کرده ایم، برای تخمه کدو و آفتابگردان می توان از فر به این صورت استفاده کرد، در غیر این صورت صورت باید مدت زمان آن را کاهش دهد. و دفعات هم زدن . برای شروع گردوی مورد نظر را آماده می کنیم (اگر از تخمه کدو استفاده می کنیم آنها را می شوییم و روی پارچه پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند)، سینی فر را چرب می کنیم، گردوی مورد نظر را کف آن می ریزیم نمک و فلفل هم می پاشیم. استفاده از روغن اسپری روی آجیل از یک بطری اسپری تمیز؛ سپس سینی را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید و هر 5 تا 10 دقیقه یکبار هم بزنید. آجیل بو داده شما آماده است

بیشتر بخوانید:  فواید و ارزش غذایی لوبیا قرمز

ممکن است به خودتان بگویید که آجیل بو داده باید بدون روغن باشد.اگرچه برشته کردن به معنای خشک کردن آب اضافی غلات است و غلاتی مانند گندم، روغن و نمک می‌تواند برای طعم‌دهی استفاده شود، اگرچه برشته کردن فقط برای حذف آب اضافی است و نیازی به طعم‌دهی ندارد، اهدایی وجود ندارد. کسی نیست که این کار را بکند.

بودادن آجیل,نحوه بودادن آجیل

برای برشته کردن فندق بهتر است از فر استفاده کنید تا کاملا باز شوند

استفاده از فر:

آجیل ها را در سینی بچینید و در پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار دهید.

به شرطی که هر از گاهی آنها را بچرخانید تا به طور یکنواخت برشته شوند.

نکته: لازم به ذکر است که وقتی بادام ها خیس شدند، نمک را اضافه کنید تا کمی شور شوند.

یک قاشق غذاخوری نمک و یک لیوان آب به پسته ها اضافه کنید تا نمک آن ها جذب شود سپس آنها را تفت دهید.

بیشتر بخوانید:  خیار مصری + خواص

استفاده از مایکروویو:

مغزها را در ظرفی صاف بریزید و مخلوطی از آب، آبلیمو، نمک و زعفران را به آن اضافه کنید.

مراحل دستور پخت آجیل:

کاسه را به مدت 5-7 دقیقه روی حرارت زیاد بدون درب در دستگاه بگذارید و در این مدت بچرخانید.

می توانید به سلیقه خود کمی گلپر، فلفل سیاه، شکر یا آجیل شیرین به مواد فوق اضافه کنید.

بهتر است نخودها را جداگانه گرم کنید زیرا اگر با بقیه مواد بریزید ممکن است بسوزند.

مشاوره:

دستور فوق مخصوص اجاق های مایکروویو است که حداکثر توان آنها 900 تا 1000 وات است.اگر قدرت دستگاه شما کمتر یا بیشتر است، زمان پخت را متناسب با آن کاهش یا افزایش دهید تا به نتیجه دلخواه برسید.

وقتی آب تبخیر شد نمک کف تابه می نشیند و سیاه می شود.

از این نظر بهتر است بلافاصله بعد از تبخیر آب ظرف را عوض کنید و در ظرف دیگری تفت دادن را ادامه دهید تا دانه ها رنگ خوبی پیدا کنند.

زمان پخت بستگی به مقدار مواد دارد.

.

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …