نمک میوه چیست؟ و مزایا + طرز تهیه کیک با نمک میوه

نمک میوه در کیک و شیرینی, خواص نمک میوه, فواید نمک میوه کاربرد نمک میوه نمک میوه چیست و چه کاربردی دارد نمک میوه یکی از جایگزین های مناسب برای جوش شیرین است، استفاده از نمک میوه در کیک و نان باعث می شود نان و شیرینی ها مطبوع و پف دار بمانند. نمک میوه چیست؟ نمک میوه (به انگلیسی: Sodium citrate) همان کار جوش شیرین و بیکینگ پودر را در آشپزخانه انجام می دهد. از نمک میوه در کیک و انواع نان و شیرینی برای باد کردن و افزایش حجم استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده نمک میوه عبارتند از: جوهر لیمو، نشاسته، پیروفسفات، بی کربنات سدیم و مقدار بسیار کمی آرد گندم. یکی از معروف ترین پودرها برای استفاده در انواع کیک ها و شیرینی ها، جوش شیرین است، اما از آنجایی که جوش شیرین با عوارضی مانند زخم معده و روده، کم خونی و پوکی استخوان، افزایش فشار خون و کاهش جذب ویتامین همراه است. بهتر است به دنبال یک جایگزین کمتر پیچیده باشید. تاریخچه استفاده از نمک میوه در کیک استفاده از نمک میوه در کیک از قرن 17 و 18 آغاز شد. زمانی که دانشمندان ظاهر و خواص انواع مختلف نمک را بررسی کردند.وجود این نمک در آب گرم باعث شد که مردم از این آب به عنوان آب معدنی استفاده کنند.پودر نمک میوه از مخلوط اسیدهای سیتریک و طعم دهنده ها تولید می شد و به همین دلیل به نمک میوه معروف است. در قرن بیستم، نمک میوه به عنوان جزئی از داروها شناخته شد. می توان گفت علاوه بر استفاده از نمک میوه برای کیک، از این ماده برای درمان بیماری ها نیز استفاده می شود. خواص نمک میوه برای معده, نمک میوه, نمک میوه چیست نمک میوه برای چیست نمک میوه برای چیست از آنجایی که جوش شیرین را با وجود استفاده گسترده نمی توان یک ماده بی ضرر دانست، یکی از بهترین جایگزین ها برای نمک میوه است. نمک میوه در کیک ها، نان ها و شیرینی ها هوادهی بیشتری دارد و باعث پف کردن کیک ها و شیرینی ها می شود. بنابراین برای پخت بهتر مواد از نمک میوه استفاده می شود. علاوه بر کیک از نمک میوه برای تهیه تورتیلاهای برنج و آرد گندم، پنکیک، نان برنجی و … استفاده می شود. یکی از کاربردهای نمک میوه در کیک یزدی این است که در انتهای مطلب طرز تهیه کیک یزدی با نمک میوه را با شما به اشتراک می گذاریم تا متوجه تفاوت کیفیت بافت نمک میوه شوید. در کیک یزدی با دستورهای دیگر که از جوش شیرین و بکینگ پودر استفاده می شود. . خواص نمک میوه, فواید نمک میوه, دستور تهیه کیک با نمک میوه فواید نمک میوه فواید نمک میوه درمان چاقی بهبود مشکلات گوارشی خنثی سازی اسیدهای معده درمان نقرس، روماتیسم و ​​درمان تب و سرماخوردگی رفع جای جوش درمان سردرد صفراوی درمان اسهال خواص نمک میوه برای معده, نمک میوه, نمک میوه چیست کیک یزدی با نمک میوه کیک یزدی با نمک میوه کیک یزدی با نمک میوه نمک 15 عدد زمان پخت 30 دقیقه آرد 300 گرم (معادل دو لیوان فرانسوی) شکر 200 گرم (تقریباً یک لیوان کمتر از یک انگشت) تخم مرغ 3 عدد ماست 175 گرم (تقریباً 3/4 پیمانه) روغن مایع (تقریباً 175 گرم) یک لیوان کمتر از دو انگشت) ژلاتین یک لیوان زعفران در صورت تمایل عسل یا شربت ساده 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری هل سبز رنده شده 1 قاشق چایخوری نمک میوه 1/2 قاشق چایخوری (برای نرمی بیشتر و بافت بهتر) طرز تهیه یزدی کیک با نمک میوه U استفاده از نمک میوه در کیک یزدی باعث می شود کیک یزدی شما بهتر پف کند و بافت حجیم تری داشته باشد.شکر، ماست، تخم مرغ، روغن مایع، نمک میوه، عسل، گلاب و زعفران دم کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی به مدت 5 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آرد و بکینگ پودر و هل را در ظرف دیگری مخلوط کرده و الک کرده و آرد را به مواد مایع اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید. لیوان های کاغذی اسفنجی یزدی را داخل قالب ها بریزید و دو سوم آن را با مایه اسفنجی پر کنید. یک چاقو را چرب کرده و تقریبا تا انتها داخل کیک یزدی قرار دهید. در صورت تمایل روی کیک ها پودر پسته، کنجد یا خلال بادام بپاشید. کیک ها را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید سپس دمای فر را به 185 درجه کاهش دهید و 20 دقیقه دیگر کیک ها را بپزید تا قهوه ای طلایی شوند. .
بیشتر بخوانید:  فنونی برای آشپزی آسان

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …