طرز پخت برنج ایرانی
برنج یکی از مهم ترین غذاهای ایرانی است و آشپز باید با طرز پخت برنج آشنا باشد.
طرز تهیه برنج کیت:
برای پخت برنج به صورت کته یا دمپختی، ابتدا برنج را تمیز کرده و بشویید و سپس بگذارید خیس بخورد. بعد از 1 الی 2 ساعت آب برنج را دور بریزید و برنج را داخل پلوپز بریزید و مقداری نمک اضافه کنید و فکر کنید اگر نمک زیاد بزنید برنج شما شور می شود پس حتما مقدار نمک را بچشید و زیاد کنید. کم کم. کمی روغن اضافه کنید به اندازه انگشت سبابه آب سرد روی برنج می شود. و سپس آن را به آرامی هم بزنید.
اگر مقدار برنج بیشتر باشد برنج شما نرم و رنده می شود و اگر مقدار برنج کمتر باشد برنج شما سفت و زنده می گویند.
پس از آن شعله زیر قابلمه را روشن کنید، بهتر است برنج خود را به هیچ وجه هم نزنید و اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود و در نهایت اگر می خواهید برنجتان قالبی شود دور آن را روغن بریزید و اگر می خواهید قالب بزنید برنج را از وسط قابلمه جمع کنید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید.سپس آن را در قابلمه بخارپز قرار دهید و اجازه دهید بخار از در قابلمه خارج شود، سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید برنج حدود 30 دقیقه دم بکشد.
![پختن برنج،نحوه پخت برنج پخت برنج,طرز پخت برنج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d981d988d8aa-d988-d981d986-d9bed8aed8aa-d8a8d8b1d986d8ac_6319f9e4bdb77.jpeg)
طرز پخت برنج
آموزش پخت برنج ایرانی:
برای پخت برنج ایرانی ابتدا چند ساعت قبل از پخت برنج را تمیز کرده و بشویید و بگذارید خیس بخورد سپس در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا آب بجوشد سپس آب برنج را آبکش کرده و برنج را بپزید. برنج. در آب جوش و کمی نمک اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا برنج نشکند. بعد از جوشیدن برنج مدام آن را چک کنید، لبه های برنج نرم و وسط برنج کمی سفت شود. بعد از اینکه پخت برنج به این حد رسید، قابلمه را زیر شیر آب سرد قرار دهید و مقداری آب سرد در آن بریزید تا برنج بهتر رشد کند، سپس برنج و آب آن را در صافی بریزید، برنج را بچشید، اگر شور بود. روی آن آب بریزید تا شوری آن از بین برود و اگر لعاب برنج دارید باید آن را بشویید زیرا این لعاب برنج باعث چسبندگی برنج می شود.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مواد را کف قابلمه بریزید سپس برنج را داخل قابلمه بریزید و با کاردک تپه ای درست کنید تا برنج دور قابلمه به هم نچسبد.سپس برنج را چند سوراخ ایجاد کنید و مقدار کمی آب و روغن داخل برنج بریزید و روی قابلمه را شعله بگذارید و شعله را زیاد کنید، وقتی بخار از قابلمه خارج شد یا بعد از چند لحظه دست خود را خیس کنید و لمس کنید. دیوار اگر جوشید شعله را کم کنید تمرکز کنید فکر کنید بخار داخل قابلمه گیر می کند وگرنه برنج شما بخار نمی کند.
![پخت برنج،طرز پخت برنج پختن برنج,نحوه پخت برنج](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d981d988d8aa-d988-d981d986-d9bed8aed8aa-d8a8d8b1d986d8ac_6319f9e4d623d.jpeg)
روش های پخت برنج ایرانی
نکاتی برای پخت برنج:
• برای پختن برنج هندی یا پاکستانی در زمان جوشیدن، دقت کنید که نیمی از برنج نه سفت باشد و نه خیلی نرم، سپس آبکش کنید.
• میزان جوشیدن برنج ایرانی کمتر است.
• برای طرز پخت برنج چمپا یا طرز پخت برنج جنوبی توجه داشته باشید که این برنج ها از قبل نرم می شوند و نباید از آنها غافل شوید.
• اگر احساس می کنید در طول روز پخت برنج را کمی دیر برداشت کرده اید از ریختن آب و روغن روی برنج خودداری کنید.
اگر می خواهید از پلوهای مخلوط استفاده کنید، ابتدا باید برنج را آبکش کنید.
.