غذاهای سنتی ترکمن

لیست غذاهای ترکمنی, غذاهای محلی ترکمنستان, چکدرمه از غذاهای سنتی ترکمن غذاهای سنتی و محلی ترکمنی، غذاهای محلی ترکمنستان، طعم خوب ترکمن صحرا، غذاهای سنتی ترکمن، مانند غذاهای سنتی همه مردم جهان، یکی از بهترین و مهم ترین عواملی است که مردم از طریق آن می توانند قوانین و قوانین را درک کنند. می توان به روش های معیشتی مردم گلستان دست یافت. آشنایی با غذاهای سنتی ترکمن. بسیاری ممکن است نشان دهنده فرهنگ و شیوه زندگی همان منطقه باشند. غذاهای سنتی ترکمنی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با توجه به مواد اولیه ای که جغرافیای منطقه ارائه می دهد، ویژگی غذایی خاص خود را دارد.ترکمن های سنتی ترکمن دارای تنوع بسیار زیادی از غذاها هستند و به طور کلی مانند آداب و رسوم سنتی بسیاری از ایرانیان این غذاها را انتخاب می کنند. روی میز و روی زمین غذا بخورید. .پس با ما همراه باشید تا با غذاهای سنتی ترکمن بیشتر آشنا شوید و با روش های پخت و مواد اولیه این روستا بیشتر آشنا شوید:  باسترمه پلو غذای محلی ترکمن, غذاهای ترکمنی, آشنایی با غذاهای سنتی ترکمن چکدرمه یکی از غذاهای سنتی ترکمنی است. غذاهای سنتی ترکمنی را می شناسند.چکدرما در بین ترکمن ها طرفداران زیادی دارد. چکدرمه غذایی است که اکثر ترکمن ها در سفره های معمولی و خانوادگی، سفره های مهمانی و انواع جشن ها آن را می پزند، این غذا نوعی مخلوط پلو است که بسیار لذیذ و مورد علاقه اکثر ایرانی هاست. برای درست کردن چکدارما به گوشت، برنج، پیاز، رب گوجه فرنگی، روغن، نمک، فلفل نیاز دارید. از ترکیب این مواد اولیه، مخلوط پلو بسیار خوش طعم، آبدار و خوش رنگی به وجود می آید که مورد پسند همه است. البته در برخی موارد ترکمن ها برای تهیه چکدرمه به جای گوشت قرمز از گوشت ماهی استفاده می کنند. غذاهای سنتی ترکمن, غذاهای ترکمن, غذاهای محلی ترکمن ها ماش پیلو یکی از غذاهای سنتی ترکمنی است مش پیلو یکی از غذاهای سنتی ترکمنی است. برای تهیه پوره پلو به مقدار زیادی پوره پخته، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، برنج، نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران نیاز دارید. البته بسیاری از افراد برای پخت این غذا از روغن زیتون نیز استفاده می کنند.برای پخت له پلو مجلسی باید از گوشت چرخ کرده مخلوط با آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک و فلفل سرخ شده استفاده کنید.اما به طور معمول بسیاری از ترکمن ها داخل پوره پلو گوشت نمی گذارند و این غذای کاملا گیاهی را می خورند. ماش پلو یکی از غذاهای پلو مخلوط است که در سراسر ایران تهیه می شود، اما ریشه این غذا را می توان به ترکمن های گلستانی جست وجو کرد.  چکدرمه از غذاهای سنتی ترکمن, لیست غذاهای ترکمن, باسترمه پلو غذای محلی ترکمن باسترمه پلو یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان باسترمه پلو یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان است این غذا نیز یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان به حساب می آید و اتفاقاً طرفداران زیادی نیز دارد. باسترمه نیز نوعی مخلوط برنج است که از ترکیب ماهی با مواد اولیه دیگر به دست می آید و برای تهیه باسترمه پیلو به موادی مانند برنج، ماهی، سیب زمینی، پیاز، دانه انار، نمک و فلفل نیاز است. . نقطه قوت و جذاب پخت باسترما پلو این است که برای پخت آن از انار بدون هسته استفاده می شود. دقت کنید ماهی که برای درست کردن بسترامی پلو استفاده می شود تازه باشد. غذاهای ترکمنی, آشنایی با غذاهای سنتی ترکمن, غذاهای سنتی ترکمن خورش ساک یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان خورش ساک یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان برای تهیه این خورش به نخود، فلفل، گوشت با چربی، آرد، اسفناج، روغن، سیر و پیاز نیاز دارید.ساکه یکی از پرطرفدارترین خورش های منطقه گلستان است.اگر به جشن ها، عروسی ها و نذری های ترکمن ها رفته اید، سوپ ساک یکی از غذاها یا تنها غذایی است که در این مراسم ها طبخ می شود و اتفاقا فوق العاده خوشمزه است. خورش ساک معمولا با برنج سرو می شود و حالا کنسرو برنج را می توان ساده یا مخلوط با زرشک. وجود اسفناج در این خورش ترکیبی خوشمزه، مغذی و در عین حال سالم ایجاد می کند.  غذاهای ترکمنی, آشنایی با غذاهای سنتی ترکمن, غذاهای سنتی ترکمن Bulame; یکی از غذاهای سنتی بولامه ترکمن، نوعی حلیم است، اما نوع حلیم ترکمنی، بولامه، معمولا به روشی کاملاً خاص طبخ می شود. در هفتمین روز تولد کودک، همه زنان فامیل و آشنایان دور هم جمع می شوند و جشن باشکوهی برگزار می کنند. در این جشن به نوزاد و مادر هدیه و نذری داده می شود و بولام با هم خورده می شود. این حلیم یکی از خوشمزه ترین حلیم هایی است که در سرتاسر دنیا طبخ می شود و یکی از سنتی ترین و قدیمی ترین غذاهای کرمانشاهی به شمار می رود.لیست غذاهای ترکمنی, غذاهای محلی ترکمنستان, چکدرمه از غذاهای سنتی ترکمن آکمک یکی از غذاهای سنتی ترکمنی است آکمک یک غذای سنتی ترکمنی نیست و یکی از شیرینی ها یا نان های بسیار معروف ترکمنی است که قدمتی بسیار طولانی دارد.اکمک یک شیرینی سالم و کم چرب است که معمولاً به تنهایی و بر اساس پخت معمولی پخته می شود. برای تهیه اکمک ابتدا خمیر مورد نیاز را درست می کنند و سپس در قابلمه ای روی آتش با مقدار بسیار کمی روغن خمیر را در لایه های بسیار نازک درست می کنند و با چرخاندن در قابلمه داغ می پزند و این کار را تکرار می کنند. برای چند خمیر و یک نان گرد و دایره ای درست کنید. پس از پخته شدن لایه های نان پخته شده و خمیر اکمک با پودر قند یا پودر قند سرو می شود و با چای و نوشابه میل می شود. لیست غذاهای ترکمنی, غذاهای محلی ترکمنستان, چکدرمه از غذاهای سنتی ترکمن بورک گوشت یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان بورک گوشت یکی از غذاهای سنتی ترکمنستان است احتمالاً نام این غذا را زیاد شنیده اید و همه در سراسر دنیا این لقمه خوشمزه پر از گوشت را به نوعی طبخ می کنند. در برخی از مناطق، بورک گوشت را به عنوان کوفته گوشت نیز می شناسند. برای تهیه این غذا کافی است گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و سپس با سیب زمینی آب پز مخلوط کنید و مواد میانی بورک آماده شود.سپس خمیری را با آرد و سایر مواد آماده می کنید و مواد آماده شده را داخل خمیر ریز قرار می دهید و می پیچید و در روغن سرخ می کنید.این غذا تقریباً یک غذای چرب است و به عنوان سمبوسه و به تنهایی و به عنوان عصرانه یا شام جداگانه مصرف می شود. البته می توانید بورک را بدون گوشت و سبزی بپزید. به یاد داشته باشید که پهنای خمیر بورک باید به اندازه کف دست باشد.
بیشتر بخوانید:  غذاهای سنتی مازندران

مطلب پیشنهادی

آداب و رسوم نوروز در باکو (جمهوری آذربایجان)

آداب و رسوم نوروزی در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان.باکو پایتخت جمهوری آذربایجان هر ساله این …